<-- Към сайта  -  Профил  -  Съобщения  -  Търсене  -  Вход  -  Регистрирайте се 

Любимо първенство?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема  Напишете отговор    ОФК Сливен 2000 Форуми -> Други футболни отбори и първенства
Предишната тема :: Следващата тема  

Кое пъвенство ви е любимо?
Висша Лига
72%
 72%  [ 21 ]
BBVA
13%
 13%  [ 4 ]
Серия А
10%
 10%  [ 3 ]
Бундеслига
3%
 3%  [ 1 ]
Общо гласове : 29

Автор Съобщение
incidenti

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:31 pm Отговорете с цитат

benito написа:
VOIVODITE V ATAKA написа:
benito написа:
не имам книгата в която го пише Smile ай ко ма ядосваш ве наизуст съм говорел ти баен ли си къф си ? ко само пишеш тука и са прайш на най знаещия .. имам книгата след малко ше прочета пак точната статия и ше я напиша тука дословно заради тебе

Ам... ти книги ли четеш бре? Евала луд си! Не се правя на знаещ или на, какъвто и да е, но това, което каза беше пълна глупост. Само да те попитам какво разбираш ти под ФУТБОЛНО ХУЛИГАНСТВО?

Само да те светна не съм "баен".

ТИ мене за къф ме помисли?За някой като малкия хулиган или другите ли ? Я малко по така не съм някой убитак,че да ми се пънеш тука да ми казваш кое как .. от футболно хулиганство кво има да се разбира?Тва е нещо като професия ли?Курс ли се кара?Казах ти,че това което пиша тук съм го чел в книга не съм си го измислел аз..

За теб може и да не е професия, но за повечето хора е. Това, че във България има 2-3 СЕРИОЗНИ фирми не значи, че по света пак е така. И кажи ми реално погледнато освен Соу Крю на Кардиф и ладовете от Милоу кои други може да стъпят и на малкия пръст на някой от световноизвестните фирми по светО и у нас?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
benito

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:34 pm Отговорете с цитат

не ме интересувт човече аз не спорех с момчетата за феновете спорех за футбола .. казах,че преди 20 години в Англия са биле най диви !Така съм чувал и така съм чел и съм гледал и материали за сега не споря..ако тва е професия за някой то той е пълен тъпак Smile хората просто распускат след работа .. кво като са най големите фенове на Милоу само тва ли праят?Не работят ли ?
Върнете се в началото
benito

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:35 pm Отговорете с цитат

И за италия не съм съгласен.. за кво искара юве от серия А ? на милан кой е президента? аре аре .. в англия може и да се наливат страшно много пари но поне гледаме красив футбол и не си уреждат мачовете за разлика от италия които подобно на българия май са си уреждали и продалжават да уреждат титли
Върнете се в началото
Batigol

Местожителство: София

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:36 pm Отговорете с цитат

VOIVODITE V ATAKA, така е приятел. Имаше много яки отбори в Англия и първенството беше супер, но комерсиализацията направо изврати футбола на острова. Стана поле на милиардерите да си мерят пишките и от това загуби самоо и единствено футбола.
И като говорим за фенове, вижте за какво става на въпрос. Кога в Англия е имало такива неща и кога ще има?
http://img366.imageshack.us/img366/275/napolisampdoria2oi6.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/7297/omjn9.jpg
http://www.collettivo.it/fiorentina/28042003183453fumo01.jpg
http://img47.imageshack.us/img47/2923/milan0rt6szvc4.jpg
http://www.football-wallpapers.com/wallpapers/inter_fans_1_1024x768.jpg
http://files.splinder.com/34017eb565cf38aa8ae0d94538bd4aed.jpeg
http://img80.imageshack.us/img80/3646/coreo0405zd0uw.jpg
Batigol

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:39 pm Отговорете с цитат

benito написа:
И за италия не съм съгласен.. за кво искара юве от серия А ? на милан кой е президента? аре аре .. в англия може и да се наливат страшно много пари но поне гледаме красив футбол и не си уреждат мачовете за разлика от италия които подобно на българия май са си уреждали и продалжават да уреждат титли

В Англия не се уреждат мачове ли Confused Наскоро гърмяха някакви скандали. Разликата там е, че в Италия се говори за това и се вземат мерки.
incidenti

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:41 pm Отговорете с цитат

Pope написа:
Тези хулигански материи са ми много смешни, но да ви кажа, в момента поляците са много напред и ще шибат здраво повечето от тези фирми ли са, какво ли, дето ги разнасяте.
Който бърза да каже, че говоря глупости - да ходи да се ограмоти първо!!!

Евалата брат. Съгласен съм. Доста почнаха и те да ми се издигат в очите. Но, като футбол са трагедия. Точно за това нямат никакво поле за изява. Но са известни, като едни от най-крайнодесните. Така, че само евала за тях.

А, от Англия истинските отбори със ИСТИНСКИТЕ фенове... са или в Конверенциите, или в лига 1, лига 2 или въобще не съществуват Laughing За сметка на Манчестър Сити, Челси и тн.

Между другото ето ви клип на Curva Sud. Това са Кавезе 5-та или 6-та дивизия в Италия.

http://www.youtube.com/watch?v=S7Inv49Ghr8
Върнете се в началото
ultra_voin

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:45 pm Отговорете с цитат

Точно това казах,още в първия си пост,Англия отдавна изгуби романтиката,още от времето,когато Манчестър заеба ФА,заради ШЛ,затова говорим.В Италия има още романтика,защото футбола е за хората,а и далеко да си от мисълта,че в Англия не се уреждат мачове,просто не са ги фанали още.
Иначе за съпорт и хулиганизъм Италия и Балканите са на светлинни години пред Острова,за Полша няма а говорим там няма кво да се каже Легия Варшава и Краковия са си класика,там хорео,синхром и т.тн е много напред.
benito

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:46 pm Отговорете с цитат

да бе да бе италия са най велики Smile там само се вземат мерки..там са най лудите Smile аре лека вечер

гледайте милан ся Laughing виждам един велик футбол и една велика агитка .. нали са най лудите в италия хаха все едно гледам пирин беласица
Върнете се в началото
incidenti

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:48 pm Отговорете с цитат

Определено ги разбираш нещата евала!
Върнете се в началото
Batigol

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:51 pm Отговорете с цитат

ООООО, Бенито, най-големия си брат! Чаткаш ги Laughing
benito

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:51 pm Отговорете с цитат

Кво има за разбиране?То се вижда са просто око .. до кога ше се прайте на луди?Италия играят пред празни трибуни тука от сумати време .. не съм видял милан да напълнят стадиона камоли да пеят като хората .. слепи ли сте кво?Не виждате ли и футбола им сега на кво ниво е?Бъдете малко обективни и аз съм фен на Милан ама гледам реално на нещата
Върнете се в началото
benito

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:53 pm Отговорете с цитат

Batigol написа:
ООООО, Бенито, най-големия си брат! Чаткаш ги Laughing

За разлика от тебе гледам реално и обективно Smile Нито са им пълни трибуните в Италия поне като гледам тука колко мача на Милан ... пълен ужас нито пък играят добре да ти напълни душата така както играят в момента Манчестър Барселона Арсенал и тъй нататък абе с вас не може да се спори италия та италия .. италия да е не ме кефи тва е гледайте си ги Smile
Върнете се в началото
The Devil
Admin

Местожителство: Las Venturas

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:55 pm Отговорете с цитат

Абе ей .... в Испания се играе най-якия футбол хорааааа... не говорим за фенове, Испанското първенство в момента е много красиво с много голове и шоу!

I'm looking for some alien toilet to park my bricks. Who's first?
Върнете се в началото
ultra_voin

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:55 pm Отговорете с цитат

Пусни си Наполи,там е истината.Не ми хвали пълния стадион на Челси или Манчестер,там всеки втори Не е англичанин,за разлика от това,хората (ултрасите) в Италия живеят за отбора и за хореото.За разлика от нас.
Айде спора е излишен всеки си има мнение,лека вечер на всички.
Batigol

Мнение  Sun Nov 09, 2008 10:56 pm Отговорете с цитат

Ами гледам ги. Публиката на Лече е препълнила стадиона и не спира да пее. А Милан наистина са големи. За 18 години 8 големи финала, повечето от тях спечелени. Трима от отбара им са носители на златната топка. Просто няма такъв голям отбор. Аз поне не се сещам
incidenti

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:01 pm Отговорете с цитат

Мани, мани. Те не играят футбола на Манчестър, Арсенал, Пуул и Чел$$$$$$$и. Нямат и, като техните фенове и винаги пълнят стадионите си. Жалка работа.
Върнете се в началото
benito

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:01 pm Отговорете с цитат

Аз предпочитам галене да гледам красивата игра не да гледам колко са луди и верни феновете на наполи боли ме кура кви са чесно казано..пускам си барса снощи с валядолид ли с кои бяха и гледам едно голямо шоу..пускам си манчестър и гледам шоу разбираш ли Smile ти гледаш агитката аз не я гледам .. колкото до милан да аз ти казах че съм за тях от италия пък и по принцип ми е един от любимите отбори но в момента не ме радват хич от 2 години насам .. кой друг голям отбор като тях ли?примерно реал мадрид Wink май са по голям ако не се лъжа айде ше си зяпам тука милан и лече Wink иначе някой път ше се сберем на по ракийца и ше лафиме
Върнете се в началото
incidenti

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:02 pm Отговорете с цитат

benito написа:
Аз предпочитам галене да гледам красивата игра не да гледам колко са луди и верни феновете на наполи боли ме кура кви са чесно казано..пускам си барса снощи с валядолид ли с кои бяха и гледам едно голямо шоу..пускам си манчестър и гледам шоу разбираш ли Smile ти гледаш агитката аз не я гледам .. колкото до милан да аз ти казах че съм за тях от италия пък и по принцип ми е един от любимите отбори но в момента не ме радват хич от 2 години насам .. кой друг голям отбор като тях ли?примерно реал мадрид Wink май са по голям ако не се лъжа айде ше си зяпам тука милан и лече Wink иначе някой път ше се сберем на по ракийца и ше лафиме

Батка... и извънземни да играят, като няма ФЕНОВЕ не е футбол.
Върнете се в началото
Batigol

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:09 pm Отговорете с цитат

Че Реал са най-големи така е, ама на статистика. Няколко бързи КЕШ-а през 60-те години, че чак до 2000. Къде бяха те през всичките тези години? А иначе стиловете на игра са си по вкуса на всеки. Мен калчото най си ме радва. Играе се комбинативно, технично и изобретателно. Испанците и те играят много комбинативно, но започват да ме дразнят с късите си пасчета по земя. Друго не могат. Англетата играят бързо, но ми писва от центриранията и безцелното бягане из целия терен. Просто харесвам интелигентия футбол. италианците това най-добре го могат. А и най-добрите южноамериканци играят там, което придава допълнителен блясък на първенството. Най-вече аржентинския оттенък.
А иначе за ракията си най-прав Thumbs Up
benito

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:13 pm Отговорете с цитат

Еми в испания ми харесва на мен,че играят технично също така и бързо..в англия ми харесва бързия стил на игра също така ударите от дълеч не си поплюват хич..италия незнам някак си не ме кефи .. ама така е всеки си харесва неговото си .. лечков беше казал,че за него най силното е Франция и най му харесва Smile така,че всеки с вкуса си аз няма да обедя вас за Англия и вие няма да обедите мене за Италия ..
Върнете се в началото
ultra_voin

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:17 pm Отговорете с цитат

Лично на мен ми харесват Испания и Франция,защото са много технични и са красиви.Ама единствено не ме кефи Барселона,бахти как го мразя тоя отбор,заедно с Аякс.
Batigol

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:18 pm Отговорете с цитат

Ами никой не може да ни убеди в нищо естествено. Ама Лечков какво го е прихванало за тая Франция. Там определено е най-големия шит във футбола. През живота си не съм издържал да гледам ни един мач от скапаното им първенство. Ебати скуката. Между другото в Бундеслигата стават много яки мачове. Там се раздават на 100% и си вкарват адски много голове. Има зарибявка.
Batigol

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:20 pm Отговорете с цитат

ultra_voin написа:
Лично на мен ми харесват Испания и Франция,защото са много технични и са красиви.Ама единствено не ме кефи Барселона,бахти как го мразя тоя отбор,заедно с Аякс.

Барцилона, че кой ги харесва Razz А Аякс ми е ясно защо те дразнят Twisted Evil
shamana_1992

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:32 pm Отговорете с цитат

Batigol написа:
ultra_voin написа:

Квото и да ми говорите Барселона играят най-красивият футбол в Испания и не виждам кой ще ги спре.И от както дойде новият треньор Гуардиола за около 5-10 мин могат да победят всеки

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:37 pm Отговорете с цитат

shamana_1992 написа:
Batigol написа:
ultra_voin написа:

Квото и да ми говорите Барселона играят най-красивият футбол в Испания и не виждам кой ще ги спре.И от както дойде новият треньор Гуардиола за около 5-10 мин могат да победят всеки

Играят, вярно е. Много са добри, но нали се сещаш, че там има един отбор - Реал Мадрид, който винаги може да им обърка сметките. И ще го направи отново.
shamana_1992

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:42 pm Отговорете с цитат

Batigol написа:
shamana_1992 написа:
Batigol написа:
ultra_voin написа:

Играят, вярно е. Много са добри, но нали се сещаш, че там има един отбор - Реал Мадрид, който винаги може да им обърка сметките. И ще го направи отново.
Да и това е вярно,но Реал са в много слаба форма последните 3-4 мача и ако вчера съдията не беще дал онази измислена дуспа щяха да се издънят за 4-ти пореден път.А и стази игра Барса ще ги разхвърли както ктана преди 2-3 години

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:44 pm Отговорете с цитат

абе то мач с мач не си прилича тай,че ще видиме Smile
Върнете се в началото
incidenti

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:45 pm Отговорете с цитат

Браточка, в Ел Класикото фаворит няма нали знаеш.
Върнете се в началото
jay_gordon

Мнение  Sun Nov 09, 2008 11:48 pm Отговорете с цитат

моШно Лех Познан!!!
mindfields

Местожителство: София-Сливен

Мнение  Mon Nov 10, 2008 12:19 pm Отговорете с цитат

Който разбира тук се спира. Англия и това е положението. Не говоря пристрастно за разлика от много хора тук. Просто това е футбола. Италианския футбол не ме кефи- гледам го от 93г. Отборите, които налагат тоталния футбол- това са добрите отбори. Не обичам италианци мачкащи топката. Всеки си има мнение и това е моето.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор    ОФК Сливен 2000 Форуми -> Други футболни отбори и първенства Часова зона GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Начало - Връзки - Форум - Facebook

sliven-fc.com е неофициален и независим сайт. Съдържанието му не обвързва ОФК Сливен 2000 по какъвто и да било начин.
© 2005 - 2013, sliven-fc.com. При използване на материали от сайта позоваването на източника е задължително!