Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Pope Webmaster
|
Wed Aug 27, 2008 6:11 pm |
|
|
Chelsea
Liverpool
Blackburn
Hull
Manchester Utd
Newcastle
Aston Villa
Manchester City
Bolton
Everton
Middlesbrough
Fulham
Sunderland
Arsenal
Stoke
West Ham
Tottenham
West Brom
Wigan
Portsmouth
резултати, класиране, програма, коефициенти
Последната промяна е направена от Pope на Wed Aug 27, 2008 6:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shamana_1992

|
Wed Aug 27, 2008 6:19 pm |
|
|
30.08 Болтън - Уест Бромич 2:0
30.08 Евъртън - Портсмут 3:1
30.08 Хъл Сити - Уигън 1:0
30.08 Мидълзбро - Сток С 2:0
30.08 Уест Хям - Блекбърн 1:1
30.08 Манчестър Ю - Фулъм 3:0
30.08 Арсенал - Нюкясъл 1:1
31.08 Челси - Тотнъм 3:0
31.08 Съндърланд - Манчестър С 0:0
31.08 Астън Вила - Ливърпул 0:1 _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
buhata_prime Seducer

|
Tue Sep 02, 2008 4:56 am |
|
|
САГАТА СВЪРШИ, БЕРБО В ЮНАЙТЕД!!!
|
 |
Umister
|
Tue Sep 02, 2008 9:23 am |
|
|
Най-добрата новина за последните дни! Крайно време беше! Браво на Митко! Да му пожелаем успех и да им скъса мрежите! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Tue Sep 02, 2008 9:55 am |
|
|
Как можа да отиде в тоя шибан отбор  _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamen Гост
|
Tue Sep 02, 2008 10:08 am |
|
|
Там му е мястото време е да покаже на какво е способен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The Devil Admin

Регистриран на: 15 Aug 2006 Мнения: 974 Местожителство: Las Venturas
|
Tue Sep 02, 2008 1:22 pm |
|
|
Браво на Митко, заслужи си го. Поне вече знаем със сигурност , че Манчестър няма да спечели Шампионската лига този сезон  _________________
I'm looking for some alien toilet to park my bricks. Who's first? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Tue Sep 02, 2008 3:00 pm |
|
|
Браво радвам се че Митко избра Юнайтед, а не Сити. _________________ МАЧКАЙ СЛИВЕН !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
buhata_prime Seducer

|
Fri Sep 05, 2008 7:50 am |
|
|
Знаете ли... Сега като се замисля и като направя едни груби сметки, стигам до извода, че Бербатов е по-скъп от абсолютно всички футболиси в А и Б група взети заедно!!!
После, защо се дъним в Европа, ами сещайте се! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamen Гост
|
Sat Sep 13, 2008 9:07 am |
|
|
АаАаА днес големия мач Ливърпул-Манчестър Юнайтед.Този мач не се пропуска.Трябва да се гледа.Въпреки че Барби влезе в Манчестър ще победят Ливърпул с 2:1.Мача е от 14:45,но незнам по коя ДИЕМА ще го дават |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MachkaiSliven

|
Sat Sep 13, 2008 11:46 am |
|
|
По диема+ ще го дават.Определено бием Юнайтед.2-0!YNWA! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamen Гост
|
Sat Sep 13, 2008 4:43 pm |
|
|
Много съм изненадан от слабата игра на Манчестър Юнайтед.Личи си че липсва самото присъстие на Кристияно Роналдо.Димитър Бербатов ( Барби) направи хубава асистенция за гола,и оттам се изгуби.ТцЦц затова ли прахолясаха някви си 30 млн лири.Знаех си че ще паднат  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamen Гост
|
Sat Sep 27, 2008 10:15 pm |
|
|
Арсенал падат   D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
Tue Sep 30, 2008 11:39 pm |
|
|
браво бербо вкара 2 на олборг! игра мн добре!най накрая |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pashona
|
Wed Oct 01, 2008 12:31 am |
|
|
сега намерих това в сайта на ман юнайтед
WHERE ARE YOU NOW HATERS? WHERE'S YOUR HUNTELAAR? FUCKERS!!! SUPER BERBOOOOOOOOOOOOOOO!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Umister
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Donatel0

Регистриран на: 25 Aug 2008 Мнения: 365 Местожителство: Гърция Атина
|
Tue Apr 21, 2009 7:32 pm |
|
|
http://sportal.bg/news.php?id=169310
Когато не можеш да играеш се чудят как да те защитят...... За мен тоя бЕрбатов (кюрда) не е достаен да носи фанелката на един от най-велики клубове в Европа.Не само ,че изтърва дузпа ами с нищо не е показал ,че заслужа над 30 млн пауда. _________________ СВОБОДА ЗА snow-man!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Tue Apr 21, 2009 8:02 pm |
|
|
Donatel0 написа: | http://sportal.bg/news.php?id=169310
Когато не можеш да играеш се чудят как да те защитят...... За мен тоя бЕрбатов (кюрда) не е достаен да носи фанелката на един от най-велики клубове в Европа.Не само ,че изтърва дузпа ами с нищо не е показал ,че заслужа над 30 млн пауда. |
Ок мнението си е твое ама каквото и да става бъди си БЪЛГАРИН ! И аз виждам че не играе както се очаква ама и аз си го защитавам защото е от моята страта! А и ако го сравняват с Кантона при 1-вите им сезони в Юнайтед Бербо засега е по добре  _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
incidenti

|
Tue Apr 21, 2009 8:28 pm |
|
|
Donatel0 написа: | http://sportal.bg/news.php?id=169310
Когато не можеш да играеш се чудят как да те защитят...... За мен тоя бЕрбатов (кюрда) не е достаен да носи фанелката на един от най-велики клубове в Европа.Не само ,че изтърва дузпа ами с нищо не е показал ,че заслужа над 30 млн пауда. |
Кюрда си ти батенце, щото ми приличаш на същите тъпи говеда, които хранят Ичката. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Donatel0

|
Tue Apr 21, 2009 8:32 pm |
|
|
incidenti написа: | Donatel0 написа: | http://sportal.bg/news.php?id=169310
Кюрда си ти батенце, щото ми приличаш на същите тъпи говеда, които хранят Ичката. |
Лал направо се обидих.Тоя е пълен боклук за мен.Няма да забравя един път един дядо го критикува ,че не ставал за нищо и той тръгна да го бие.Това сигурно е вашият идиол на прасетата.Не мога да намеря клипчето ,но няма значение.Не е вкарвал гол за България и не играе за България от години.Видя се колко сме по-добри без него.Ив. Попов е 100 пъти по-добър от него.
ПП : от прасета не се обиждам. _________________ СВОБОДА ЗА snow-man!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Tue Apr 21, 2009 8:39 pm |
|
|
Donatel0 написа: | incidenti написа: | Donatel0 написа: | http://sportal.bg/news.php?id=169310
Лал направо се обидих.Тоя е пълен боклук за мен.Няма да забравя един път един дядо го критикува ,че не ставал за нищо и той тръгна да го бие.Това сигурно е вашият идиол на прасетата.Не мога да намеря клипчето ,но няма значение.Не е вкарвал гол за България и не играе за България от години.Видя се колко сме по-добри без него.Ив. Попов е 100 пъти по-добър от него.
ПП : от прасета не се обиждам. |
Вие май наистина тука се делите на прасета и говеда? Що не се делите на БЪЛГАРИ и други.... _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Donatel0

|
Tue Apr 21, 2009 8:47 pm |
|
|
Не! просто се дразня ,че го мислят за "голям" играч.Според мен не става.НИКОГА ТОЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С ЗА МЕН НАЙ-ДОБРИЯТ ИГРАЧ СТОЙЧКОВ.(по мое време) не може да му се върже и на малкият пръст.За мен тоя бЕрбатов е една прехвалена манекенка ,която няма качествата на голямата звезда.Не пристойно поведение грубо държание по медийте.Все едно те са му виновни за слабата игра. _________________ СВОБОДА ЗА snow-man!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
incidenti

|
Tue Apr 21, 2009 8:54 pm |
|
|
Donatel0 написа: | incidenti написа: | Donatel0 написа: | http://sportal.bg/news.php?id=169310
ПП : от прасета не се обиждам. |
За какви прасета ми говориш бе брат ми, ти тъп ли си?
Кур за софийските отбори, три за лефски и цска.
Говоря ти, като фен на футбола, ама ти май наистина си заблуден човек. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
benito

|
Tue Apr 21, 2009 8:56 pm |
|
|
съглсен съм със сево за това,че бербатов няма място във манчестър или поне не се е доказал да има...иначе по горе някой писа,че го сравнява с кантона за първите му години...бербатов на колко години е?на 18 ли?и защо го сравнявате с кантона след като не играят на един пост?пък и оня беше класи над нашия няма кво да се лъжем... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
incidenti

|
Tue Apr 21, 2009 9:02 pm |
|
|
Donatel0 написа: | Не! просто се дразня ,че го мислят за "голям" играч.Според мен не става.НИКОГА ТОЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С ЗА МЕН НАЙ-ДОБРИЯТ ИГРАЧ СТОЙЧКОВ.(по мое време) не може да му се върже и на малкият пръст.За мен тоя бЕрбатов е една прехвалена манекенка ,която няма качествата на голямата звезда.Не пристойно поведение грубо държание по медийте.Все едно те са му виновни за слабата игра. |
Ти наистина си малоумен. Най-добре спри да гледаш футбол или по-лесния случай, хващаш един нож, веничката и спираш с мъките.
В Тотнъм например, защо се скъсваше да бележи? И преди да свърши груповата фаза на ШЛ, защо беше голмайстор? Щото едно е да играеш рамо до рамо с Кристиано Роналдо, Руни, Гигс и тн, съвсем друго е да играеш с класи, като Митко Рангелов, Чавдар Янков и други подобни коне... Бербатов от 11 човека сам ли ше цъка бе футболен инвалид? Стойчков може да е печелил Златната топка, ама Бербатов е на 28 още така, че трай. Да ви еба и хейтърите всички. На това му викам аз българщина. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Donatel0

|
Tue Apr 21, 2009 9:26 pm |
|
|
Спирай наркотиците.АКо ли не просто си смени дилъра.
Ти не си виновен.Господ на едни давал на други не.
Как може Ив. Попов Станислав Манолев да играят и то с хъс за България(Димитър Иванков, Станислав Манолев, Илиян Стоянов, Игор Томашич, Радостин Кишишев, Димитър Телкийски, Благой Георгиев, Станислав Ангелов, Стилиян Петров (капитан), Ивелин Попов, Димитър Рангелов.) и постигнаха добри резултати в последните две срещу Ейре и Кипър ,а по времето когато игра "твоята любимка" България беше надиграна и най-добрият в отбора ни беше Гошко вратарчето?Спри да богохулстваш и да го сравняваш със Стойчков!!! Не споменавай името на Стойчков редом с женското ако се чустваш малко Българин.
За Тотнъм целият отбор играеше за него за това отбеляза толкова голове.Все пак от 11 положение на мач все едно две влизаха.
Тук в Ман. Юн. положението и съвсвен различно.Но ми писна да си пиша с тебе.Не си ми интересен просто.Няма смисъл да ти обеснявам  _________________ СВОБОДА ЗА snow-man!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
incidenti

|
Tue Apr 21, 2009 9:45 pm |
|
|
Donatel0 написа: | Спирай наркотиците.АКо ли не просто си смени дилъра.
Ти не си виновен.Господ на едни давал на други не.
Как може Ив. Попов Станислав Манолев да играят и то с хъс за България(Димитър Иванков, Станислав Манолев, Илиян Стоянов, Игор Томашич, Радостин Кишишев, Димитър Телкийски, Благой Георгиев, Станислав Ангелов, Стилиян Петров (капитан), Ивелин Попов, Димитър Рангелов.) и постигнаха добри резултати в последните две срещу Ейре и Кипър ,а по времето когато игра "твоята любимка" България беше надиграна и най-добрият в отбора ни беше Гошко вратарчето?Спри да богохулстваш и да го сравняваш със Стойчков!!! Не споменавай името на Стойчков редом с женското ако се чустваш малко Българин.
За Тотнъм целият отбор играеше за него за това отбеляза толкова голове.Все пак от 11 положение на мач все едно две влизаха.
Тук в Ман. Юн. положението и съвсвен различно.Но ми писна да си пиша с тебе.Не си ми интересен просто.Няма смисъл да ти обеснявам  |
Личи си къв си разбирач... Кво ми сравняваш играчи от халфовата линия и защитата с играч, който е типичен ТАРАН. Той не е човека, който ше гради играта... ама ти си типичен балък и това не ти е ясно. Как да играе човека, като зад него има 9 човека, който просто нямат класата да създават и градят атаки ??? А, ако ще ми сравняваш Ивелин Попов и Рангелов с БЕРБАТОВ... БАТЕНЦЕ ШЕ ТЕ ПРИЗНАЯ ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИДИОТ В ТОЯ ФОРУМ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chaotic

|
Tue Apr 21, 2009 9:50 pm |
|
|
Хахахахахах , абе ей разбирачи , Ман Ю са ми най-омразния отбор , но щом велик треньор , като САФ е решил че Бербатов има място там , значи има , вие си злобейте по форумите .. _________________
Една борба една любов един отбор в света... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The Devil Admin

Регистриран на: 15 Aug 2006 Мнения: 974 Местожителство: Las Venturas
|
Tue Apr 21, 2009 10:30 pm |
|
|
Айде спирайте лайната... направете си тема за Бербатов и там коментирайте. _________________
I'm looking for some alien toilet to park my bricks. Who's first? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Wed Apr 22, 2009 12:28 am |
|
|
ХАХА!!
Какво се карате за глупости ве?! Бербатов е един, той е уникален. Скоро няма да имаме друг фурболист като него. Проблема му е, че играе в най-шибания, мазен и гнусен отбор в на Света. Като не го харесват там, да го махат. Гледал съм им мачове на тия, където Бербо е с класи над Роналдовци, Рунита, Тевеси и там всякаквито им животни дето играят. Откакто играе там, вдъхва интелект на играта в тоя отбор. За какво си мислите, че направиха сума ти поредни победи в първенството. Кой ги спасяваше с важни голове и пасове? Роналдо, или оная резерва Тевез. Съвземете се. Тоя пич го взсе действащия Европейски клубен шампион. Най-гръмкия и скъп трансфер в историята на куба. Ако не се лъжа има около 18 гола от началото на сезона. Е как се правят 18 гола, когато съотборниците ти са Руни, Тевез, Роналдо, Гигс и т.н.?!! Не е като да няма конкуренция в атака.
Тука не става въпрос за сравнение между Ицо и Бербатов. И двамата са класа, ама Ицо е един и неповторим. Няма друг като него, няма и да има. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|