Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Batigol
|
Sun Feb 07, 2010 11:36 pm |
|
|
Аз не помня кога Бойко е казал нещи и то да е станало. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
|
Mat Pokora
Регистриран на: 26 Nov 2007 Мнения: 45 Местожителство: 100-те войводи
|
Mon Feb 08, 2010 5:17 pm |
|
|
1.относно темата говориш само глупости!
2.не знам на кво дередже е агитката Ви!
3.никой не ти говори за червени и сини
Мисля че темата май беше за националния отбор....ай стига съм писал не обичам по форуми да споря _________________ "Чуйте Вие,журналисти ! Чуйте Вие,западни търгаши! Чуйте Вие,турски пед****и ! БЪЛГАРИЯ не се предава ! БЪЛГАРИЯ не се продава ! БЪЛГАРИЯ - това е слава !" |
|
Върнете се в началото |
|
|
Batigol
|
Mon Feb 08, 2010 6:15 pm |
|
|
Защо ми се караш бе братле? Отговорил съм ти напълно ясно за очилата, за които си ми написал. Просто тук хората продължават да се цепят на червени и сини, което е абсурдно. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
|
Teac
|
|
Върнете се в началото |
|
|
buhata_prime Seducer
|
Thu May 13, 2010 4:29 pm |
|
|
Това не е нито шокираща, нито пък толкова лоша новина. Отбора ни е толкова зле, че с него и без него - все тая! Нека наистина има място за някой младо момче! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
grsg
|
Thu May 13, 2010 4:42 pm |
|
|
Най-добрата новина в последните няколко години |
|
Върнете се в началото |
|
|
Jorko
|
Thu May 13, 2010 4:42 pm |
|
|
buhata_prime написа: | Това не е нито шокираща, нито пък толкова лоша новина. Отбора ни е толкова зле, че с него и без него - все тая! Нека наистина има място за някой младо момче! |
И аз съм на същото мнение. _________________ МАЧКАЙ СЛИВЕН !!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
benito
|
Thu May 13, 2010 5:12 pm |
|
|
Виждате Интер как заигра без Златю... така и Национала ще заиграе без Бербо. До сега играеха за него сега ще играят по разчупено. Имаме добри нападатели Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Batigol
|
Thu May 13, 2010 5:46 pm |
|
|
Барби да го духа _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
|
Donatel0
Регистриран на: 25 Aug 2008 Мнения: 365 Местожителство: Гърция Атина
|
Thu May 13, 2010 7:22 pm |
|
|
най-добрата новината за тази година! _________________ СВОБОДА ЗА snow-man!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
slavmaster Администратор
|
|
Върнете се в началото |
|
|
buhata_prime Seducer
|
Thu May 13, 2010 8:14 pm |
|
|
slavmaster написа: | вашия ред на мисли и твърдения ми напомнят на това в нашия двор........а именно с Иван Стоянов........ама сега го търсим.... |
Не бе, човек. Едва ли някой ще отрече качесвата на Барби и че той е най-добрия нападател на България в момента. Ама дай да си говорим реално... Бербатов, въпреки рекордните си голове за национала, само и единствено вреди на отбора! Целият отбор играе за него, той играе само за Манчестър, а за национала си влачи мъдете по терена! Да не говорим, че психически комплексира "по-слабите" момчета. Искрено вярвам, че сега без него, по-лесно отбора ще заиграе като отбор, а не като черноработници, които само пращат топката напред към КРАЛЯ! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
slavmaster Администратор
|
Thu May 13, 2010 10:39 pm |
|
|
съгласен съм че трябва да се дава път на младите .........евала на Митко че отстъпва мястото си.........ама тая наша черта да плюем хора които видимо са успели и можещи-не го разбирам......всъщност той прави това което искат неговите недоброжелатели.....и те пак лаят....... _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
http://www.vbox7.com/play:0322fc3e |
|
Върнете се в началото |
|
|
Pope Webmaster
|
Thu May 13, 2010 11:17 pm |
|
|
Чудесна новина! Нищо против Берболина, но футболът е колективна игра и колкото да е талантлив някой, ако пречи на атмосферата по-добре без него. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Hristov75
|
Fri May 14, 2010 9:15 am |
|
|
Бербо загатна: Ще се завърна и ще ви оправя футбола.
Пак не разбрахте какво иска да каже Бербатов.Че сте манипулирани и един ден да го потърсят за да оправи футбола като шеф на БФС.
Тази сутрин говориха по БТВ с С.Диков и той го каза, каза и имената Михайлов Сираков и др.Веднага Лечков се обади в ефир и каза Бербатов да си гледа кариерата точно в стил Лечков че му пари ма задника ако го махнат и от БФС.
Това са Българските мошеници в футбола и никога не очаквайте да има подобрение на нещто докато те командват.
Ей за това се маха Бербатов не че нему се играе просто му писна да гледа алчните мусори на управляващите в БФС.
http://www.blitz.bg/sport/article/60697
Ей това е нашият Лечков. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Donatel0
Регистриран на: 25 Aug 2008 Мнения: 365 Местожителство: Гърция Атина
|
Fri May 14, 2010 11:00 am |
|
|
Hristov75 написа: | Бербо загатна: Ще се завърна и ще ви оправя футбола.
Пак не разбрахте какво иска да каже Бербатов.Че сте манипулирани и един ден да го потърсят за да оправи футбола като шеф на БФС.
Тази сутрин говориха по БТВ с С.Диков и той го каза, каза и имената Михайлов Сираков и др.Веднага Лечков се обади в ефир и каза Бербатов да си гледа кариерата точно в стил Лечков че му пари ма задника ако го махнат и от БФС.
Това са Българските мошеници в футбола и никога не очаквайте да има подобрение на нещто докато те командват.
Ей за това се маха Бербатов не че нему се играе просто му писна да гледа алчните мусори на управляващите в БФС.
http://www.blitz.bg/sport/article/60697
Ей това е нашият Лечков. |
20 години вече ни "оправят". Тоя келеш щял да ни оправи.Било му писнало и на мен ми писна от него да го гледам само как размотава фанелката на България на терена и нищо да не прави.Цял мач 23 човека бягат и един се крие на терена.Правилно му го е казала къртицата.Да си предлага другаде офертите.И аз му желавам успех има нужда от него. _________________ СВОБОДА ЗА snow-man!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
buhata_prime Seducer
|
Fri May 14, 2010 12:22 pm |
|
|
Единственото, заради което бих повярвал на Бербатов, че иска да оправи футбола ни (колко има уменията е отделен въпрос) е факта, че пича вече има безумно много пари и сумите, които се разиграват в БГ са изключително смешни, на фона на това, което то изкарва за 1 седмица. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
slavmaster Администратор
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Hristov75
|
Fri May 14, 2010 8:36 pm |
|
|
където и да се пише това ,става въпрос все за едно и също.като почнеш от едното и се стига до край защото всичко е вързано от детските школи до националният отбор. |
|
Върнете се в началото |
|
|
slavmaster Администратор
|
|
Върнете се в началото |
|
|
incidenti
|
Sat May 15, 2010 1:53 am |
|
|
Вие хората пишещи в този форум обаче наистина сте яко ограничени. Типичните Бай Ганьовци от България... дейба и тоя български манталитет. Много ясно, че ще напусне, едва ли има човек с грам достойнство, който да играе за отбора на БФС. Да остават разните там зетьовци, перуки и всички връзкарчета и това е. С хора, като Перуката, НСПП и всички останали льохмани, които съсипват футбола ни е напълно нормално да има подобни случки. За играта на Бербатов - не платиха ли Манчестър 30 милиона за него? След, като е най-добрия играч на националите е напълно нормално повечето да играят за него. И вие как искате да вкарва голове, като зад него играят цигането Сърмов и разни там глупаци, които са всичко друго, но не и футболисти достойни за националната фланелка? Преди да се направи селекция за даден мач се говори с Емил Данчев и Лъчо Танев и чак след това думата има Мъри. За какво иначе ще слагат послушковци, като него... и ми е много интересно тая измет мръсна Боби Михайлов как за всичко друго има пари, но не и за футбола ни... кур за све!!!! И не си мислете, че се опитвам да наложа мнението ми върху останалите... просто сте смешни с тия комплексарски мнения
П.С. И толкова ли сте малоумни, че да не разберете за "оправянето на футбола ни"? Това беше ирония към журналята. Особено такива дразнещи баламурници, като Сашо и другите платени нещастници са едно от най-дразнещите неща на света. |
|
Върнете се в началото |
|
|
buhata_prime Seducer
|
Sat May 15, 2010 9:22 am |
|
|
Incidenti, батенце, айде само да посмекчиш тона, и да не се правиш на най-големия капацитет тука. Ако искаш може надълго и нашироко да поспорим с тебе на тема "интелект" в свободната зона на форума. Хубаво е, че имаш мнение и както винаги си "много компетентен", но изказвайки мнение, опитай се да не квалифицираш останалите. Щото и аз най-лесно мога да ти кажа, че и срещу мен да тичаш, никога няма да ме стигнеш, както на акъл, така и по много други показатели.. Ама точно щото съм от "малоумниците" във форума, не го правя! Съобразявай се малко, защото дразниш, ама много дразниш на моменти!
P.S. Слави, бате, не ми трий коментара, моля те!. Знам, че е офтопик, ама нека всезнайкото го прочете. Мерси! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Batigol
|
Sat May 15, 2010 10:12 am |
|
|
Донякъде съм съгласен с мнението на инциденти, но тонът му е малко парлив Наистина интригите в национала са велики. На времето и Ицо Стоичков им тегли една майна и заряза национала заради простотиите на БФС. Ще е интересно. Може би доста неща ще излязат наяве. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
|
slavmaster Администратор
|
|
Върнете се в началото |
|
|
benito
|
Sat May 15, 2010 2:03 pm |
|
|
И според мен като играч Бербо не е кой знае колко добър и т.н. Ама може и да оправи футбола защо не? Макар само 1 човек да не е достатъчен да се справи с тия корумпирани изруди. Естествено, че си въртят далаверите в БФС и въобще не им пука как се предствая БГ. Защо не искат да вземат чужденец мислите? Щото няма да им ходи по свирката и не могат да му казват кво да прави, кой да пуска и т.н. Друг е въпроса, че преди години тия от БФС също бяха футболисти и също играли за големи отбори като Бербо, а сега са мошеници. Дали и той ще стане като тях времето ще покаже. |
|
Върнете се в началото |
|
|
buhata_prime Seducer
|
Sat May 15, 2010 2:55 pm |
|
|
benito написа: | Друг е въпроса, че преди години тия от БФС също бяха футболисти и също играли за големи отбори като Бербо, а сега са мошеници. Дали и той ще стане като тях времето ще покаже. |
Преди години, особено по тяхно време, футбола не беше толкова комерсиален. И те не правеха чак толкова пари. Повечето си пари ги направиха с далавери със земи, бензиностанции, заведения и пр. Докато в момента Барби прави толкова пари само от заплати, че не виждам защ му е да върти далавери. Не знам, дано не греша. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
benito
|
Sat May 15, 2010 4:06 pm |
|
|
Който има много пари лампи за още. Това е доказано отдавна и особено от българите така, че тва няма да ме очуди. |
|
Върнете се в началото |
|
|
incidenti
|
Mon May 17, 2010 8:04 am |
|
|
buhata_prime написа: | Incidenti, батенце, айде само да посмекчиш тона, и да не се правиш на най-големия капацитет тука. Ако искаш може надълго и нашироко да поспорим с тебе на тема "интелект" в свободната зона на форума. Хубаво е, че имаш мнение и както винаги си "много компетентен", но изказвайки мнение, опитай се да не квалифицираш останалите. Щото и аз най-лесно мога да ти кажа, че и срещу мен да тичаш, никога няма да ме стигнеш, както на акъл, така и по много други показатели.. Ама точно щото съм от "малоумниците" във форума, не го правя! Съобразявай се малко, защото дразниш, ама много дразниш на моменти!
P.S. Слави, бате, не ми трий коментара, моля те!. Знам, че е офтопик, ама нека всезнайкото го прочете. Мерси! |
Извинявай, господин президент, тоя коментар съм го писал в 2 без 10 вечерта и сигурно и аз не съм знаел, къде съм... и все пак не всички сме умни толкова, колкото теб |
|
Върнете се в началото |
|
|
buhata_prime Seducer
|
Mon May 17, 2010 9:46 am |
|
|
incidenti написа: | и все пак не всички сме умни толкова, колкото теб |
МНОГО СИ ПРАВ !!! _________________
|