Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hristov75
|
Sat Jul 17, 2010 3:47 pm |
|
|
УЕФА затваря всички стадиони в България от 2012 година.
УЕФА закла БФС. От европейската централа пратиха писмо, в което пише: от 1 януари 2012 г. стадионите в България ще бъдат затворени. В БФС крият. Това не може да промени факта, че на "Васил Левски" вече няма да се играят нито квалификации за европейски и световни първенствa, нито евротурнири. Така националният отбор ще играе в Белград или Будапеща. Също и клубовете.
От "Иван Асен" може да мълчат, но чиновниците в УЕФА говорят. Грузинският делегат на мача Литекс - Рудар Дейвид Петриашвили разкри интересни подробности за българските стадиони. "Васил Левски" не отговаря на 153 изисквания за получаване на лиценз. Предписанията за "Българска армия" са над 400, а тези за "Георги Аспарухов" - към стотина.
Това е причината Гриша Ганчев да нареди спешен ремонт на стадиона в Ловеч. Преди двайсетина дни в града идва човек от УЕФА, за да следи дали строежът върви според предписанията.
Леца къде е "Хаджи Димитър" нали сме най-добрите
По малко кради повече прави.То и без това както е тръгнало няма да има футбол в Сливен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
Sun Jul 18, 2010 1:21 pm |
|
|
Колега винаги ги караш темите към политика и към "Лецата' ако съдя по никнейма ти 75...може би е набора ти,ти мислиш ли че това ще се случи.....няма такъв филм убеден съм ,все ще отложат нещо,ще променят сроковете.............да немислиш че в другите страни около нас стадионите им са по различни?Относно нашия стадион..........да не се прави нищо,ама къде освен в Ловеч и Бургас се прави нещо?Кой да ги дава тия не малко пари?Къде е държавата......стадионите са нейни? _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
http://www.vbox7.com/play:0322fc3e |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefo_72 Global Mod

|
Sun Jul 18, 2010 3:12 pm |
|
|
Инфото е верно в неколко сайта го има.За съседните страни само Македония и Албания имат по лоши стадиони,и някой сръпски
за румънците незнам но си имат доста по добри,и не са като нашите равни трапища без Лазур разбира се.За политиката да прав си колега а можеш ли да докажеш да ли краде,защото некой органи неможаха,а и май опонентите му издишат те май си плащат да се правят скадалите!Поредната селяния.....май абе що не си ходите по селата да си копате картофите?????Последното изречение не е отправено към потребителите на форума _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Mon Jul 19, 2010 2:37 pm |
|
|
Нещата са доста сложни с нашият стадион,мисля,че той отдавна вече не е на общината,а е даден на концесия,друг е въпроса,че ремонта на стадиона е правен с общиснки (наши) пари,така че малко или много е умесно да негодуваме...За момента по стадиона не се работи,въобще,почти всеки ден минавам оттам и го виждам с очите си,а имаше големи обещания.Но все пак за този проект има срокове,които ако не се спазят,както и клаузите в договора,мисля,че съоръжението,както и прелижащите му площи могат да бъдат отнети от концесионера...Но да поживеем,да видим.... _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pashona
|
Mon Jul 19, 2010 6:39 pm |
|
|
хмм аз до сега не съм писал ама какво значи нашите пари да не би да ти принадлежат и че харчи твойте пари че пишеш глупости или пък мойте пари.като овцете сме една да тръгне и всички подир нея говорим едни и същи неща как откраднал как си напълнил джобовете ама може напълнил ги като доиде друг на негово място и стадион нема да има и ще краде повече от него за това се спрете на кой парите и кой откраднал подкрепяйте отбора и това е
мерси  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
Mon Jul 19, 2010 7:22 pm |
|
|
Форума е футболен,има и доста разнообразни други теми с цел да бъде по-интересен.......обаче все повече заприличва на политически,а ние на полицаи....ще помисля дали да не направим някоя подтема посветена на политиката с цел да няма сърдити че трием подобни мнения....
Съобщението ми ще бъде изтрито,нека не предизвиква дебат поне не тук в тази тема! _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
|
Върнете се в началото |
|
 |
papabg

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Tue Jul 20, 2010 7:56 pm |
|
|
Да вкарат още един отбор в А група, който да играе на Впенния стадион и да има градски дербита  _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Tue Jul 20, 2010 11:36 pm |
|
|
pashona написа: | хмм аз до сега не съм писал ама какво значи нашите пари да не би да ти принадлежат и че харчи твойте пари че пишеш глупости или пък мойте пари.като овцете сме една да тръгне и всички подир нея говорим едни и същи неща как откраднал как си напълнил джобовете ама може напълнил ги като доиде друг на негово място и стадион нема да има и ще краде повече от него за това се спрете на кой парите и кой откраднал подкрепяйте отбора и това е
мерси  |
Стадионът,до колкото съм запознат,е правен с общиснки пари и това не са глупости..иначе не съм нареекъл,никого крадец,факт е,че стадиона все пак е направен добре,за сега,но е факт и че се обещава,а не се довършва.Мисля,че не съм казал и че някой пише глупости и казвам,това с което съм запознат.
Мерси.
Съжалявам,че не е много по темата _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
berbatov____86
|
Tue Jul 27, 2010 11:34 pm |
|
|
само да вметна,че 1-ия домакински мач на електрическо осветление на световно неизвестния шотландски отбор ФК Куин ъф дъ Саут е на 29.10.1958........ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
Sun Aug 29, 2010 10:27 am |
|
|
една от информациите е че на мястото на старите съблекални ще се съборят и там ще бъде едната колона за осветлението,до тази колона е предвидено да има помещение за феновете,като дуци разясни че имаенно там ще се оставят матеряли,знамена,транспаранти.......осветлението трябва да стане,защото по изисквания от 2011 или 2012,за всички стадиони е задължително,а за артикулите....кажи какво ти трябва колко бройки искаш ще се постарая да ги получиш.... _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefo_72 Global Mod

|
Sun Aug 29, 2010 10:38 am |
|
|
Друго какво се предвижда???????Нали имаше некаква идея за нова западна трибуна???Видео табло,и тн........????? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefo_72 Global Mod

|
Sun Aug 29, 2010 11:07 am |
|
|
Да финикийските знаци......абе ще стане  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leo_94
|
Thu Sep 02, 2010 3:12 pm |
|
|
нещо не мога да ги видя тия снимки :( :?: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rupi

|
Sun Sep 05, 2010 1:36 pm |
|
|
Това на снимките какво е? Прилича на бункер. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
марто
|
Sat Feb 19, 2011 9:12 pm |
|
|
както е тръгнало скоро няма да има осветление на стадиона.Сливен като изпадне в Б-група защо му е осветлениеи накрая защо ли му е на Лечков отбор за да први само разходи ли.Направи си хотела и тенис игрищата,оттам той само ще печели, а от футбола само ще губи.Това е само началото на футбола в Сливен.За стадиона,пистата на стадиона беше направена с пари от Лучано мин.на спорта при условие да построи съблекални заа лека атлетика и там безплатно да тренират атлетите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
berbatov__86

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
Fri May 06, 2011 9:35 pm |
|
|
berbatov__86 написа: | http://football.sportal.bg/news.php?news=302998
Бойко Борисов обяви 10 стадиона в България, които държавата ще ремонтира-този на Сливен не е сред тях.... |
нашия ще го оправят за Балканиадата.ето цитат от преди няколко месеца:
Балканиадата ще бъде под патронажа на премиера или на вицепремиера Цветанов, общината ще бъде съорганизатор, а държавата ще подпомогне финансово спортното мероприятие. Балканиадата ще се проведе на 2 и 3 юли, а на нея се очаква да присъстват около 1000 спортисти и съдии. След това на 9 и 10 юли ще се състои официалното откриване на обновената база на стадиона, предвиждат се футболен и тенис турнири. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoqnpetrov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
berbatov__86

|
Sun Jul 03, 2011 9:41 pm |
|
|
Лечков може да е всякакъв ,ама не можем да не признаем и да не го похвалим за това,че тази година балканиадата беше в Сливен!аз лично и двата дни се изкефих максимално,и гледах общо към 10 часа най-добрите атлети на балканите начело с невероятната Ивет Лалова!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Mon Jul 04, 2011 12:33 pm |
|
|
berbatov__86 написа: | Лечков може да е всякакъв ,ама не можем да не признаем и да не го похвалим за това,че тази година балканиадата беше в Сливен!аз лично и двата дни се изкефих максимално,и гледах общо към 10 часа най-добрите атлети на балканите начело с невероятната Ивет Лалова!!! |
Супер, че беше в Сливен, ама нали се сещаш, че целта беше да налапа парички. Хотелчетата му бяха претъпкани и кой знае от къде другаде е лепнал кинтаж _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
Mon Jul 04, 2011 1:16 pm |
|
|
Batigol написа: | berbatov__86 написа: | Лечков може да е всякакъв ,ама не можем да не признаем и да не го похвалим за това,че тази година балканиадата беше в Сливен!аз лично и двата дни се изкефих максимално,и гледах общо към 10 часа най-добрите атлети на балканите начело с невероятната Ивет Лалова!!! |
Супер, че беше в Сливен, ама нали се сещаш, че целта беше да налапа парички. Хотелчетата му бяха претъпкани и кой знае от къде другаде е лепнал кинтаж |
айде сега,където и да беше щеше да е претъпкано,София,Варна няма зн. пак гледаме откъм негативната страна-кой е лапал пари и т.н. а не гледаме ,че човека докара елита на балканите по лека атлетика |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Mon Jul 04, 2011 8:33 pm |
|
|
joysl написа: | Batigol написа: | berbatov__86 написа: | Лечков може да е всякакъв ,ама не можем да не признаем и да не го похвалим за това,че тази година балканиадата беше в Сливен!аз лично и двата дни се изкефих максимално,и гледах общо към 10 часа най-добрите атлети на балканите начело с невероятната Ивет Лалова!!! |
Супер, че беше в Сливен, ама нали се сещаш, че целта беше да налапа парички. Хотелчетата му бяха претъпкани и кой знае от къде другаде е лепнал кинтаж |
айде сега,където и да беше щеше да е претъпкано,София,Варна няма зн. пак гледаме откъм негативната страна-кой е лапал пари и т.н. а не гледаме ,че човека докара елита на балканите по лека атлетика |
И какво им показа на хоратя? Разкопани улици, отрязани дървета и изнемощели от безработица хора. По-добре да беше в някой друг град, че поне да не се излагаме предчужденците. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
berbatov__86

|
Mon Jul 04, 2011 9:20 pm |
|
|
самият факт,че Ивет Лалова каза,че за 1 път усеща такава подкрепа пред родна публика говори достатъчно.а нейният най-добър резултат в Европа за сезона направи голяма реклама на града |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
Mon Jul 04, 2011 10:32 pm |
|
|
Вярно е,да не говорим глупости,като човек който се е занимавал с това ,наистина е хубаво че се проведе подобно нещо в града,пък кой кво взема в джоба си .......който и да е няма да е в нашите джобове......До сега когато се е провеждало първенство по лека атлетика колко от вас са ходили дори и до Стара Загора?.....Относно изказването на Ивет,аз мисля че това до някъде е и "фирмена политика" за печелене на симпатии,като и е голяма чест да беше излязла да уважи хората в неделя...... _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
|
Върнете се в началото |
|
 |
|