Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Jorko

|
Mon May 12, 2008 10:24 pm |
|
|
Предлагам в тая тема да се пише всякакво инфо за стадиона също и снимки тъй като тепърва предстоят съществените промени по стадиона и базата.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tercata1

|
Mon May 12, 2008 10:33 pm |
|
|
трябва да се увеличат местата за седалките стдиона е малак за феновете на Сливен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MachkaiSliven

|
Mon May 12, 2008 11:46 pm |
|
|
Страхотна гледка ще е завършения стадион "Хаджи Димитър".Според мен там където се събира агитката не трябва да има седалки... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
Tue May 13, 2008 12:49 am |
|
|
Не знам какво ще правят, но секторът за гости спешно трябва да се разкара оттам и да се върне където беше едно време - отляво на малкото табло, като се направи отделен вход (и подход към стадиона) само за него. Сега виждате какви простотии стават на всеки мач дори само с 5-10 човека агитка на гостите. Целия стадион се извървява точно оттам, то не беше плюене, замеряне, палене на знамена, шамари през оградата и т.н. Махалата са от двете страни и нямат озаптяване.... Айде някой с повече фантазия да си представи какво мазало ще става като дойдат 600-700 от Ботев или Локо Пд....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HoLiGaNa

|
Tue May 13, 2008 4:10 am |
|
|
според мен има вариянт.сигурно има хора от вас който са ходили на мачове било то Шампионска Лига или УЕФА,там регламента е следният.15до20 мин след мача гостуващите фенове са заключени в сектора си докато домакините не се отеглят стадиона.все пак живеем в БГ и реалноста и манталитета на хората е различен.не че и на запад не стават грозни сцени(убииства,сбивания)но с тази схема се ограничава.аз като нормален зрител след мач гледам по бързо и технично да се отдалеча от стадиона,защо ли.опит и рутина .просто трябва да се съобщи по уредбата че гостуващите фенове ще напуснат стадиона след изтеклото време.дотогава полицията има за работа да укроти и усмири вандалите.винаги има зрънца,но мине ли 20мин.то яда от псувня 2 или 5 ще му мине.колко лесно е да го напиша ,но дали някой ще го прочете.друг вариянт е респектиране и добре запознаване с регламента повреме на мач на агитките.виждам доста работа за полицията от сливен от следващия сезон.да вземат да се обучат или организират специялна група,да ползват колеги от близките градове ама не да ми чопли семки и да си прибира надника,а да си върши задълженията.минута блеене коства бомбичка или димка на терена.а тогава белите са страшни.обърнете внимание! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
papabg

|
Tue May 13, 2008 7:44 am |
|
|
Pope, абсолютно си прав.Точно това си говорихме с приятели. Както е сега мястото за гостите е най-неподходящото по мое мнение. Стадионът още е в ремонт, така, че мисля може да се корегира докато е време. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mentor_P
|
Tue May 13, 2008 9:35 am |
|
|
Така е, наистина секторът за гости не е измислен както трябва и дано като започне ремонтът да го съобразят това нещо. Преместването на един сектор все пак не е трудна задача.
Мен, обаче, повече ме притеснява капацитетът на стадиона. Преди беше за 18 000 души, след ремонта се предвижда според съобщенията в медиите да стане за 13 000. Вярно, че Сливен като град намаля в последните години, но пък да орежеш местата на стадиона с близо 30 % ми се струва доста тъпо. Особено при положение, че амбициите са да се провеждат и състезания от европейско значение. Не знам какво състезание освен за аматьори биха възложили на стадион с 13 хил. места, пък колкото и добре да изглежда.
Лечков се има за немски възпитаник, дано види тенденцията в Германия и в Европа, че там отборите инвестират в строежите на стадиони с по-голям капацитет. Защото след като се поставят двете козирки, както е обещал, ще стане трудно издигането на нови трибуни.
Да не забравяме и факта, че не само в Сливен се модернизира стадиона. Да не се окаже, че както твърдим че имаме най-добрата база да се окаже, че е най-малката в страната. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hooligan

|
Tue May 13, 2008 12:07 pm |
|
|
Moje da e malka no e edna ot nai suvremennite taka 4e kakvo ni pre4i da e malka.Vqrno 4e stadiona e maluk ,no nali zatova produljava remonta.Problema s "kosharata" trqbva da se reshi mn na losho mqsto e postavena...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamen Гост
|
Tue May 13, 2008 12:10 pm |
|
|
Във едно издание на 7 дни спорт имаше една статия че стадиона до 2009 година ще е изцяло в зелени седалки и ще има козирка на целия стадион.Така обеща Лечков,щото другата година финала за Купата на България ще е тука |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bateto

|
Tue May 13, 2008 12:15 pm |
|
|
Ще поживеем ще видим, 2 неща обаче за мен със сигурност трябва да се променят - сектора за гостуващите агитки, и специален сектор и за нашите ултраси. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Tue May 13, 2008 1:03 pm |
|
|
Bateto написа: | Ще поживеем ще видим, 2 неща обаче за мен със сигурност трябва да се променят - сектора за гостуващите агитки, и специален сектор и за нашите ултраси. |
За нашите ултраси.. Сектора за гости трябва да се смени задължително или ако не го направят,да се обучат полицайте,а не само да дремат като кретени и да чакат.Аз където съм ходил,гостуващата агитка,може и от 5 човека,винаги се спира на гарата или,когато бъде забелязана,за да се избегнат ексцесии,а феновете на Нафтата,както и тези на Спртак Варна минаваха из целия град и всеки можеше да ги удря,бие или нещо от рода.Просто и самата полиция трябва да бъде обучена.На мен ми е интересно,тези,хора,които са правили проекта за ремонта,с какъв акъл са сложили,там сектора за гости,те футбол не са ли гледали???? _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bateto

|
Tue May 13, 2008 2:29 pm |
|
|
Може би идеята им е да се пускат хората от изток и запад. И по този начин може да остане там сектора за гости. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
Tue May 13, 2008 5:53 pm |
|
|
HoLiGaNa, между другото никът ти въобще не се връзва с това, което си написал!
Това след мача да пуска гостуващата агитка 15-20 минути по-късно и сега се прави, има си хас да не е така.... Но не е решение на проблема, който имам предвид. Не може секторът за гости да е на място, откъдето влиза и минава половината стадион, и двете страни да се плюят и мерят от 1 сантиметър през някаква оградка - която може да се изкърти за 5 секунди и тогава виж какво става. Представи си тази картинка на Левски - ЦСКА или Ботев - Локо колко е абсурдна, въобще мач няма да има. Също за да влезе агитката на гостите трябва да мине през северния паркинг (вход) откъдето минава половината публика на Сливен, а вариантът да отцепят този вход и северния паркинг за гостите (т.е. да влизаме само от изток и запад) би бил пълна простотия, тези които ще влизат от изток да обикалят стадиона като олимпийци докато стигнат...
Решението е съвсем просто - да се върне кошарата с отделен вход на старото място отляво на малкото табло (административната сграда). Оттам никой не минава, а и долната алея (също пустееща) е перфектна за достъп до стадиона на гостуващата агитка без въобще да се смесва с публиката на домакините. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The Devil Admin

Регистриран на: 15 Aug 2006 Мнения: 974 Местожителство: Las Venturas
|
Tue May 13, 2008 7:06 pm |
|
|
Темата става важна!!!
Ще има още развитие по нея.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mechohs
|
Wed May 14, 2008 9:39 am |
|
|
СТАДИОН ”ХАДЖИ ДИМИТЪР” ЩЕ ИМА ДВЕ КОЗИРКИ, ОСВЕТЛЕНИЕ И ГОЛЯМ ЕКРАН
Градският стадион “Хаджи Димитър” в Сливен ще стане най-модерния в страната. Това обяви кметът Йордан Лечков, който вчера прие ръководството и целия отбор на новия член на “А” група. Стадионът ще има нови седалки, две козирки и голям екран за предаване на спортни състезания на живо. “Така всеки играч ще може да се наблюдава по време на срещата”, каза Лечков, който е и президент на ОФК Сливен. Предвижда се на “Хаджи Димитър” да се изгради и модерно осветление. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exclusive_boy
|
Sat May 17, 2008 5:51 pm |
|
|
az mislq 4e stadiona 6te se obarne na 180 gradysa ! za6toto imam informaciq 4e centralnata tribyna 6te e to4no sre6ty taq kadeto e sega fytbolistite 6te izlizat ot tam mejdy glavniq stadion i pomo6tniq mladost 6te bade postroena golqma zgrada kadeto 6te sa sablekalnite na 2ta obora fitnes centar centar za vastanovqvane i si4ko drygo neobhodimo za da prote4e normalno edna sre6ta ! tozi vhod ot koito sega vkarvat fenovete na drygite agitki 6te si ostane sljeben samo za tqh
No v kraina smetka 6te vidim kakvo e izmislil "6efa" gn -Lechkov ) toi e ymen 4ovek i za 2 god varna otbora ni ot v vav a grypa kadeto ni e mqstoto )) taka 4e ne se trevojete samo toi i ostanalite hora t rakovodstvoto 6te znaqt kakvo 6te stane sas stadiona no az vqrvam 4e 6te se polu4i ne6to prekrasno !!! _________________ OfK_sliven_92
Последната промяна е направена от Exclusive_boy на Sun May 18, 2008 7:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MachkaiSliven

|
Sat May 17, 2008 7:00 pm |
|
|
А нещо по отношение на оградите знае ли се?Все пак в момента те са супер ниски и ако останат така и за "А" група можем да си представим какво ще стане като дойдат софийските,пловдивските и изобщо другите агитки. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exclusive_boy
|
Sun May 18, 2008 3:33 pm |
|
|
neznam _________________ OfK_sliven_92 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

Регистриран на: 01 Sep 2006 Мнения: 608 Местожителство: Sliven CiTy
|
Sun May 18, 2008 4:19 pm |
|
|
PLAYBOY4ETOO написа: | az mislq 4e stadiona 6te se obarne na 360 gradysa ! za6toto imam informaciq 4e centralnata tribyna 6te e to4no sre6ty taq kadeto e sega fytbolistite 6te izlizat ot tam  |
180  _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exclusive_boy
|
Sun May 18, 2008 7:58 pm |
|
|
haha bagodarq za popravkata pisah toq otgovor tono sled pobeddataa na mlad6ata vazrast nad naftex i bqh razvalnyvam i prosto ne sam obarnal vnimanie  _________________ OfK_sliven_92 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tercata1

|
Mon May 19, 2008 6:29 pm |
|
|
koga 6te po4va remonta na stadiona nqkoi znae li  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bateto

|
Mon May 19, 2008 6:43 pm |
|
|
Абе не знам за стадиона ама улиците са в окаяно състояние. Разкопават свършват си работата добре нали е за добро обаче след това не асфалтират  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tercata1

|
Mon May 19, 2008 7:00 pm |
|
|
i tova 6te stane  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exclusive_boy
|
Mon May 19, 2008 7:13 pm |
|
|
tercata1 написа: | koga 6te po4va remonta na stadiona nqkoi znae li  |
sega za4imqvat trena tam kadeto e pred vratite kafqvoto i sled 2 3 sedmici zapo4va remonta 4akat majete da izleznat v po4ivka i nie ot 6kolata da ni nqma da pre4im i si4ko 6te e ok mislq 4e do po4vaneto va parvenstvoto v A grypa si4ko 6te e ok _________________ OfK_sliven_92 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BoomBoom
Регистриран на: 31 Aug 2005 Мнения: 56 Местожителство: Сливен/София
|
Mon May 19, 2008 8:05 pm |
|
|
Някой може ли да изброи на кирилица конкретно какво предстои да се прави на стадиона и около него - седалки, табла, зали, други съоръжения и т.н. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Mon May 19, 2008 10:05 pm |
|
|
BoomBoom написа: | Някой може ли да изброи на кирилица конкретно какво предстои да се прави на стадиона и около него - седалки, табла, зали, други съоръжения и т.н. |
Така: пластмасови седалки за всичките сектори; две големи козирки от изток и от запад; ще бъде построена зграда от източна страна между Стадиона и помощното игрище в която ще бъдат новите съблекални вследствие от изток ще излизат вече футболистите; ще бъде монтиран голям видео екран, така всеки играч ще може да се наблюдава по време на срещата; ще бъде изградено модерно електрическо осветление.
Това е за стадиона, което аз знам,относно базата около стадиона ще бъде изградена многофункционална зала в западната част на съоръжението,допълнително ще бъде направена и зала за лека атлетика; извън района на стадиона ще бъдат изградени игрища за плажен волейбол и футбол; Ще бъде построена и ледена пързалка.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tercata1

|
Mon May 19, 2008 10:26 pm |
|
|
a 6te stane li za edno lqto do na4aloto na sezona  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exclusive_boy
|
Mon May 19, 2008 10:30 pm |
|
|
tercata1 написа: | a 6te stane li za edno lqto do na4aloto na sezona  |
Stadiona sas sedalkite i otdelnite sektori da ! no za osvetlenieto i drygite raboti neznam prosto ne sam zapoznat _________________ OfK_sliven_92 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Mon May 19, 2008 11:14 pm |
|
|
Аз пиша на кирилица! PLAYBOY4ETOO написа: | tercata1 написа: | a 6te stane li za edno lqto do na4aloto na sezona  |
Stadiona sas sedalkite i otdelnite sektori da ! no za osvetlenieto i drygite raboti neznam prosto ne sam zapoznat |
Ще поживеем ще видим,аз си мисля че стадиона трябва да бъде готов единствено козирките ще отнемат доста време иначе за другите работи ще станат.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|