Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bijutera

Регистриран на: 01 Sep 2006 Мнения: 608 Местожителство: Sliven CiTy
|
Tue Oct 23, 2007 10:40 am |
|
|
Калиакра организира задруга
Цонко Цонев свиква среща между шефовете от Изток за Сливен
Спонсорът на Калиакра Цонко Цонев планира неформална среща с другите шефове на отборите от Източната "Б" група. Кметът на Каварна уточни, че поводът е фаворизирането на лидера Сливен.
- Не намирам за нормален начина, по който от БФС толерират Сливен. Погледнете само как победиха в Търговище, а след това съдията ощети Хасково при домакинската загуба от Светкавица. Тези, които разбират от футбол, знаят за какво става дума - коментира Цонев.
Последният допълни, че ще изчакат да минат още един-два кръга, за да видят как ще протекат срещите на Сливен.
- Ако видя, че нещата не се променят, срещата ми с другите президенти ще се проведе още през ноември - гарантира Цонев.
Градоначалникът призна, че вече е разговарял със спонсора на Хасково Здравко Узунов и други шефове на клубовете от Източната "Б" група.
- Те също искат на върха да са най-достойните. Ако се наложи обаче, ще предоставим колективен отпор срещу Сливен - завърши Цонев. _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Tue Oct 23, 2007 10:48 am |
|
|
Точно тоя селяндур ли е решил да го организира това. Отменят ни гол в 90 минута, гонят най-добрия ни играч за една година, свирят 2 фалшиви дузпи срещу нас в бяла, като не дават 2 истински за нас. Това ако е толериране, здраве му кажи. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Tue Oct 23, 2007 12:36 pm |
|
|
кой ти каза че са свирили две фалшиви дузпи срещу нас в бяла, и двете си бяха 100% ...само че за нас не дядоха 2 дузпи които никой не може да каже че са 100% дузпи..за другото така си е... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
forza sliven
|
Tue Oct 23, 2007 12:56 pm |
|
|
футбол българия - “Б” и “В” група Вторник, 23 Октомври 2007
СЛЕД КРЪГА
Неделчо Матушев: Сливен показа, че неслучайно е лидер
Капитанът Любомир Божинов е над всички в Нафтекс
Неделчо Матушев анализира за "7 дни спорт" мачовете от Източната "Б" група.
Загубата на Хасково (в сини екипи) от Светкавица е изненадваща
Дунав - Калиакра 2:1
Оспорван мач, в който Дунав успя по-добре да реализира положенията си. Калиакра обаче през по-голямата част от мача, особено през второто полувреме, е бил по-добрият отбор. Тимът от Русе се затвърждава в челото на класирането и занапред ще придобива още по-добър синхрон.
Сливен - Спартак (Пд) 6:1
Сливен показва, че неслучайно е лидер в групата. Все пак разгромната им победа малко ме изненада. Жалко за Спартак, които афишираха високи амбиции преди началото на сезона. Явно при тях нещо не е наред.
Нафтекс - Свиленград 5:0
Бургазлии успяха да постигнат убедителна победа срещу последния в класирането. Видя се, че един Любо Божинов е над всички. Деян Христов вкара 4 гола, но капитанът му поднасяше топката на тепсия. Все пак трябва да се отбележи голмайсторският нюх на нападателя.
Волов - Родопа 0:1
Гостите успяха да стигнат до трите точки в оспорван и двуостър мач. Може би и шансът помогна на Родопа, но това беше крайно време да се случи. Именно късметът им липсваше досега, особено в мачовете като гост. Въпреки загубата тимът от Шумен показва добри игри напоследък.
Несебър - Марица 3:1
Несебър успя да вземе нелека победа. Отборът на Панайот Горов стъпка по стъпка върви нагоре. С всеки изминат мач тимът показва, че израства. Марица не се представя убедително при гостуванията си и това е големият проблем на пловдивчани.
Хасково - Светкавица 1:2
Изненадваща победа на Светкавица. И преди обаче съм казвал, че който подцени тима от Търговище, ще страда. Точно това са направили според мен домакините. В един много труден и нервен мач, изпълнен със съдийски грешки, гостите успяха да спечелят.
Миньор - Бенковски 2:1
Тимът от Раднево си взе задължителната победа срещу Бенковски. Виждаме обаче, че тя не е дошла лесно. Миньор се очертава като домакински отбор и успехът срещу такива съперници е задължителен. _________________ sliven v A grupa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Tue Oct 23, 2007 1:37 pm |
|
|
mg написа: | кой ти каза че са свирили две фалшиви дузпи срещу нас в бяла, и двете си бяха 100% ...само че за нас не дядоха 2 дузпи които никой не може да каже че са 100% дузпи..за другото така си е... |
Малко ли са? 2 неодсъдени дузпи и то при резултат, при който мача може да отиде към съвсем различен резултат. А и нали се сещаш, че когато се свирят 2 дузпи срещу отбора ти, вземаш нещата повече емоционално, от колкото обекривно. Като ги е имало, свирил ги е. Ама за нас поне едната е можел да даде. Та да видим какво ще става. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Tue Oct 23, 2007 2:58 pm |
|
|
Абе тоя селяк Цонко Цонев кво се занимава със глупости да настройва другите отбори против нашия.Видя че неговото отборче пада апак Сливен разгромява Спартак което е напълно реално и заслужено и вече ще настроива другите срещу нас.Трябва да им спрат правата да се занимават със футбол на такива мръсници. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
Tue Oct 23, 2007 4:00 pm |
|
|
Нищо особено, нарцисът Цонко иска да е винаги в центъра на вниманието и винаги ще се оправдава с другите - ако не е Сливен ще се заяжда с друг отбор... На крив х*й космите му пречат. В това отношение с Вуцов са си лика-прилика. Не знам само за какво намесва хасковските кауни, каква А група за тях като губят половината си мачове? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The Devil Admin

Регистриран на: 15 Aug 2006 Мнения: 974 Местожителство: Las Venturas
|
Tue Oct 23, 2007 4:02 pm |
|
|
Нали знаете, глупаците не търсят проблема в себе си, а в другите около тях.Но се успокоите, нищо не могат да ни направят... комисията от БФС може да се хване да разследва мачове, и накрая резултат няма да има.
Според мен не сме толерирани въобще...но все пак не съм ходил на гостуване все още. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamen Гост
|
Tue Oct 23, 2007 5:58 pm |
|
|
Дано да си прав тия педали мрасни кво ое искат от нашия отбор  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Tue Oct 23, 2007 6:15 pm |
|
|
незнам гален как видя мача в търговище,но да ви кажа честно мисля си че имаше нещо нечисто в наша полза...може и да е била малка подкрепа но си я имаше.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bateto

|
Tue Oct 23, 2007 7:55 pm |
|
|
То да е само Сливен в всеки мач и в Европа има неточности но не може само с садийска свирка да си на първо място,,не става само с ядене _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ROUSSE
|
Tue Oct 23, 2007 8:09 pm |
|
|
ФК "Дунав" както винаги ще си остане встрани от такива кампанийни прояви. Не смятам, че трябва да се предприема нещо такова срещу вашия клуб. По-скоро хората, които трябва да "предприемат" нещо срещу вас са играчите на другите отбори - това е тяхна работа...а като не могат-ами не могат кво да се направи.
Аз съм доволен, че два отбора с ТРАДИЦИИ мачкат сега на Изток и ще се радвам ако нещата останат в същото русло  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Tue Oct 23, 2007 8:42 pm |
|
|
a e я млъкни ходи си на русе да даваш мозък кой какво да прави...
така..тази вечер ще гостува нашия тренер в студиото на шампиоската лига )
Хей по-спокоино бе, човек... това , че е от друг отбор не значи , че не може да си даде мнението нали
The Devil |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
Tue Oct 23, 2007 9:33 pm |
|
|
mg, ROUSSE нищо лошо не е казал за нас, дори напротив!
Русенци са едни от малкото с които сме в добри отношения (защото и двата отбора нямаме исторически комплекси за избиване) и няма защо да се караме.
Между другото, за всякакви клипове има тема във фенския форум, може да пуснеш клиповете и там, да не се загубят тук след време. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Tue Oct 23, 2007 10:34 pm |
|
|
Цонко колкото и да си приказва и да настроива другите отбори против нас като имаме добри футболисти и играем хубаво пак ще побеждаваме. САМО СЛИВЕН  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Wed Oct 24, 2007 9:18 am |
|
|
хахахахахаха няма да го кажа просто ей така защото ми е кефнало,погледнете по други форуми за какво става въпрос и как нареждат нас и отбора...
Последната промяна е направена от mg на Wed Oct 24, 2007 9:22 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Wed Oct 24, 2007 9:20 am |
|
|
аааааааа извинявам се много,но съм го приел по друг начин това с предприемането на мерки от играчите...много се извинявам Rousse |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Wed Oct 24, 2007 9:40 am |
|
|
Пуснато на: 22.10.2007, 17:53
ДУНАВ РУСЕ - КАЛИАКРА ОТ СЕЛО КАВАРНА 2:1!!!!!АЙДЕ МАРШ СЕЛЯНИ НА СЕЛО.....
МОГА ДА КАЖА НА ФЕНОВЕТЕ НА НАФТАТА ДА ПОГЛЕДНАТ КЛАСИРАНЕТО И ДА ЗАМАЛ4АТ,ТО ЯСНО ГОВОРИ ЗА РЕАЛНОСТТА В МОМЕНТА,ВСАШНОСТ НЕ ТОЛКОВА ЯСНО СТОМ ЦИГАНЕТАТА ОТ СЛИВЕН СА ПРЕД НАС,НО ВСЕ ПАК ПЛЕШО НА ТЯХ ИМ КУПИ ДОСТА МА4ОВЕ И ЯВНО ЩЕ ПРОДАЛЖАВА И ЗА НАПРЕД!!!!ТО ЗА СЛИВЕН ИМА ЕДНА ИСТИНА .....
В ЦЕЛИЯ ГРАД ТЕ ИМАЛИ САМОЕДИН БЬЛГАРИН И МУ ВИКАЛИ БАЙ ИВАН-ЦИГАНИНА!!ХАХАХАХА!!!ГЛЕДАХ ПО НОВА ТВ-Я КОРИТАРОВ НА ЖИВО ОТ СЛИВЕН,АМИ БАТКА КВО ДА ТИ КАЖА ПО ПЛА4ЕВНО СЕЛО НЕ САМ ВИЖДАЛ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ДО СЕГА,ТО ВАОБЩЕ МАЙ НЯМА БЬЛГАРИ ТАМ МАИ АААА????
НО НЕКА ДА ОСТАВИМ ГЛУПОСТИТЕ НА СТРАНА,ИМА САМО ЕДНА ИСТИНА МОМ4ЕТА.....
НАКАЗАТЕЛНАТА АКЦИЯ НА ДУНАВ ИЗ ИЗТО4НА БЬЛГАРИЯ ТЕПАРВА ЗАПО4ВА!!!
ей мангали сливянски....пак ще си говорим след края на сезона педалчета смешни....ко нее оня плешо да ви купува съдиите ще сте на 10 място......бах къде ви измъкнаха и вас и калиякра бе да еба....върза ви 4е направиха 2 Б групи....иначе тряяше да тънете още из селата......а вие сте си такова де....айде марш на село и не се занимавайте с европа и големите градове
e как да се раздвам като видя някой от тези да пише във форума...вярно че не всички са еднакви но все пак след като съм прочел всичките им изказвания за нас..не ми е много приятно да гледам някакъв русенец тук...дано ме разбирате защо реагирах така.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ROUSSE
|
Wed Oct 24, 2007 11:02 am |
|
|
Ама ти да не четеш Тъпспирт или спорт1? И за нас се говорят много работи, ама вече кой им обръща внимание...така че същата работа и с вас. Нямам за цел да ви обиждам с нещо...просто изразих мнение по въпрос, касаещ пряко и нас. Аз винаги съм бил против такива "обединения", още повече, че в случая се инициира от Цонко, който хал хабер си няма от футбол. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Wed Oct 24, 2007 11:03 am |
|
|
Ти какво очакваш бе човек? Това е от форума на ТОПСПОРТ. Там 90% от постовете са на 14-15 годишни форумни хулигани, които само чакат да разберат резултата от даден мач и влизат да напсуват някой. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Wed Oct 24, 2007 11:08 am |
|
|
изв борко за невежеството. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Wed Oct 24, 2007 11:18 am |
|
|
mg написа: | изв борко за невежеството. |
А бе пич, аз какво ти пиша, ти как ми отговаряш. Ами като знаеш какви са хлапетата, какво им се врягаш тогава. И аз съм писал в същия форум, който си посочил. Праскаш им 2 поста с храна и да се спасяват. Прекалено са ограничени, за да искарат някакви аргументи пред теб. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamen Гост
|
Wed Oct 24, 2007 12:38 pm |
|
|
Така е брат прав си много  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Thu Oct 25, 2007 2:34 am |
|
|
Batigol написа: | mg написа: | изв борко за невежеството. |
А бе пич, аз какво ти пиша, ти как ми отговаряш. Ами като знаеш какви са хлапетата, какво им се врягаш тогава. И аз съм писал в същия форум, който си посочил. Праскаш им 2 поста с храна и да се спасяват. Прекалено са ограничени, за да искарат някакви аргументи пред теб. |
Правилно.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xanexia
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
xanexia