Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ultra_voin

|
Sun Aug 26, 2007 2:30 pm |
|
|
Следващия мач на наще момчета.Дали ще продължим победния си ход?
За вас не знам,но аз след последния мач с селяните от Раднево,реших че на Русе съм там.Ако трябва сам ще ида,ама съм там.искам да видя 3-тата победа на Сливен.
Напред Войводи.  _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Sun Aug 26, 2007 5:55 pm |
|
|
Моята прогноза е 0:1!!!Маноо са надявам да позная!!Мисля че наще ще играят защитно и 6те са на контра атаки!!Имат мноо добър вратар-видяхме го,и накрая на една контра могат да вкарат!!! _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loloi
|
Sun Aug 26, 2007 7:32 pm |
|
|
Според мен мача ще е х,но много се надявам да ги бием.И ако може да имаме от 4 мача 4 победи че много по добро самочувствие да имат през този сезон
САМО СЛИВЕН ОЛЕ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Sun Aug 26, 2007 7:35 pm |
|
|
Ще имаме 3 победи от 3 мача  _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

Регистриран на: 01 Sep 2006 Мнения: 608 Местожителство: Sliven CiTy
|
Sun Aug 26, 2007 11:21 pm |
|
|
айде още една победа ще ни дойде добре.... предполагам че мача ще е подобие на този в шумен и дано и резултата бъде същия .
моята прогноза 0:1  _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loloi
|
Mon Aug 27, 2007 8:38 am |
|
|
neka stanat 4 pobedi na 15 septemvri.Kato igraem sreshtu Kaliakra Kavarna i teh da biem edno 3:0
Mnogo mi se iska da pobedim v Ruse no spored men macha shte stane 1:1 ili 2:2. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Mon Aug 27, 2007 8:46 am |
|
|
А защо след 1 септември се играе чак на 15-гадна дата!!!!! _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loloi
|
Mon Aug 27, 2007 9:26 am |
|
|
marto135 написа: | А защо след 1 септември се играе чак на 15-гадна дата!!!!! |
Zaradi tova che Bulgaria ima machove v Euro kvalifikaciite.Nali shte igraqt s Holandia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ROUSSE
|
Mon Aug 27, 2007 9:29 am |
|
|
Отбора Ви идва в ролята на фаворит в Русе, но виждате какво става когато някой ни подцени. На Градския стадион се очаква много публика и страхотна атмосфера.
Обаче ако погледнете по-внимателно двата отбора са равностойни и са способни на изненади, още повче, че и Дунав, и Сливен стартираха с две победи. Не се наемам с конкретна прогноза. Само знам, че ако подцените Дунав и дойдете с нагласата за лесна победа ще берете много ядове. Питайте Несебър |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Mon Aug 27, 2007 12:33 pm |
|
|
младежо,би ли ми казал,кой те светна че Сливен са фаворити в този мач?и че сливен се смятат за фаворити? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamen Гост
|
Mon Aug 27, 2007 12:57 pm |
|
|
ni6to ne se znae kvo 6te stane na ma4a 6ansovete sa 50:50 ili da padnem ili da biem 6toto predniq ma4 padnahme ot tqh s 3:0 i sega sme naravno s to4kite |
|
Върнете се в началото |
|
 |
georgi
|
Mon Aug 27, 2007 1:22 pm |
|
|
sliven shte igrae sledvashtiqt si mach s chernomorec bur. vuv burgas.dnes tova obqvi treniora pred momchetata,toi iska da gi postavi v takaka sitoacia v koqto shte e podobie na macha sus dunav.se pak nashite momchetata shte otidat i za tozi mach za pobeda.zashtoto celi dve godini susha i muki bqha dostatuchni. _________________ ahhahaha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamen Гост
|
Mon Aug 27, 2007 1:24 pm |
|
|
male ebahmu maikata bekito moje da se varne |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Mon Aug 27, 2007 1:26 pm |
|
|
a това не го разбрах за победата и черноморец... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loloi
|
Mon Aug 27, 2007 1:27 pm |
|
|
da ti kaga ot Chernomorec i ot Dunav ima dosta golqma razlika.
Chernomorec sega sa nekade kam 2 mqsto v A grupa a Dunav sa 4 v B grupa.Verno zasega Dunav ne sa gubili tochki a Chernomorec sa izgubili 2 tochki.Spored men dori i x da napravqt v burgas shte sa podgotveni dobre.Spored men ako trea se govori za favoriti to nie ne sme.Inache shansovete sa okolo 55:45 shtoto Dunav shte sa pred svoq publika. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamen Гост
|
Mon Aug 27, 2007 1:28 pm |
|
|
ne se znae ni6to |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Mon Aug 27, 2007 8:02 pm |
|
|
Дербито от 3-я кръг на Източната Б група между отобите на Дунав Русе и Сливен ще се играе на 2 септември (неделя) от 17:00 на градския стадион в Русе.
Лично мое мнение е че този мач няма да го вземем.Отбора на Дунав набира скорост и сега пред верните си фенове (там има такива за разлика от нас) отбора ще се надъха и ще ни бие.Аз лично се надявам мача да е равен,тъй като за победа е много трудно да се говори.Миналата година там ни отвяха,дано тази да не става.
Аз ще съм на мача и ще ви разкажа подробно за него,ако мога да си спомня.
Напред Войводи.Макар и малко ние ще сме в Русе.Има хора,които не са фенове само на домакинските мачове и пред монитора. _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ROUSSE
|
Tue Aug 28, 2007 8:00 am |
|
|
Абе топката е кръгла - нищо не се знае. Аз не смея да давам прогнози. Единственото, което знам е, че на мача се очаква адски много публика, която да подкрепи отбора на "Дунав".
Отбора ни закъсня с подготовката заради неуредиците, които ни се стовариха това лято, направихме селекция без пари и с много местни кадри, но отбора не играе никак зле.
Иначе успех на Сливен и догодина пак да се срещнем, ама там дето е мястото и на двата отбора - в А група  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Tue Aug 28, 2007 9:08 am |
|
|
така говорите все едно всичко е честно във футбола ни и няма грам корупция,батка кой ще пусне и сливен и дунав в А група?освен ако отбора ви не е собственост на някой мутрафон....края на половината мачове е ясен преди да са започнали,други се уреждат на полувремето.....пълна пародия е всичко и ние странно но му се радваме и вярваме че всичко си е нормално и няма уговорки... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ROUSSE
|
Tue Aug 28, 2007 11:18 am |
|
|
Е вас специално има кой да ви вкара  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Tue Aug 28, 2007 11:26 am |
|
|
айде да си го кажа,имах съученик чийто братовчед Л.Куков играеше в Сливен,само че напусна,защо ли,защото отбора никак не вървеше,рядко печелиха,само х и загуби,и то защо,защото Лечков е казал че доакто е начело на този отбор никога няма да купи мач,а Куков каза че без да се купуват мачове няма как да се върви нагоре...колкото до останалото незнам,незнам дали и това е абс вярно но все пак може да има малко истина. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamen Гост
|
Wed Aug 29, 2007 6:44 pm |
|
|
Bratleta za sajalenie nqma da moga da doida 6toto sam n ba4kane ina4e 6tqh da doida 100% no taka stanaha ne6tata.O4akvam 3-ta poredna pobeda.SAMO SLIVEN OLE |
|
Върнете се в началото |
|
 |
goshkyyy
|
Thu Aug 30, 2007 3:15 am |
|
|
abe daote da napravim neshto fenovete...da se sabirame poi4e na ma4ovete i ne samo na domakinskite ??? napravete nqkva takfas tema ... _________________ SLIVEN!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The Devil Admin

Регистриран на: 15 Aug 2006 Мнения: 974 Местожителство: Las Venturas
|
Thu Aug 30, 2007 1:18 pm |
|
|
Седя си туки си чета... чета и гледам че откакто ме няма едно 70% от постовете са пълни лайна(флууд, безмислици) и на всичкото отгоре са написани от някакви си псевдо-фенове за които не съм чувал нито явно съм ги виждал, хм?
Стига сте писали на Латиница, защото ще ви трия постовете вече а и стига безмислици, пишете по темата!
Много поздрави на Всички фенове с които се знаем.
А и последно The Devil has come back to Sliven! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OCB A.C.A.B.

|
Thu Aug 30, 2007 2:34 pm |
|
|
Galene ami haide da hodim togava
Mislq che sas sigornost s mene shte doidat pone oshte 5choveka ako ima dobra i priqtna organizaciq pytyvame _________________ Само Бог да ме пази от ПРАСЕТА...Шибани СВИНЕ на свободата ми налагат ВЕТО!
STOP POLICE BRUTALITY |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OCB A.C.A.B.

|
Thu Aug 30, 2007 2:36 pm |
|
|
The Devil написа: | Седя си туки си чета... чета и гледам че откакто ме няма едно 70% от постовете са пълни лайна(флууд, безмислици) и на всичкото отгоре са написани от някакви си псевдо-фенове за които не съм чувал нито явно съм ги виждал, хм?
Стига сте писали на Латиница, защото ще ви трия постовете вече а и стига безмислици, пишете по темата!
Много поздрави на Всички фенове с които се знаем.
А и последно The Devil has come back to Sliven! |
Abe nai dobre ti da malchish shtoto mai mnogo si otvarqsh ystata ne se prai na Bai mile da ne pitash posle shto tai ama az bez da iskam kakto iskash tai go priemai!! _________________ Само Бог да ме пази от ПРАСЕТА...Шибани СВИНЕ на свободата ми налагат ВЕТО!
STOP POLICE BRUTALITY |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Thu Aug 30, 2007 10:40 pm |
|
|
Antifa написа: | Galene ami haide da hodim togava
Mislq che sas sigornost s mene shte doidat pone oshte 5choveka ako ima dobra i priqtna organizaciq pytyvame |
Go6o ma4a e v Nedelq,ytre 6te hodq da proverq kak sa vlakovete i 6te gi pysna,ako 6te idvate ima6 mi nomera zvanite,idvate na garata i sme tam s mnogo bira i mnogo ne6to.Koito iska da idva e dobre do6al.
The Devil-Добре дошъл отново сред нас.  _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The Devil Admin

Регистриран на: 15 Aug 2006 Мнения: 974 Местожителство: Las Venturas
|
Thu Aug 30, 2007 11:26 pm |
|
|
Цитат: | Abe nai dobre ti da malchish shtoto mai mnogo si otvarqsh ystata ne se prai na Bai mile da ne pitash posle shto tai ama az bez da iskam kakto iskash tai go priemai!! |
Какъв ти е проблема на теб, нито тебе съм визирал нито съм говорил. До колкото знам и ти си от феновете въпреки че не те познавам лично.А и колкото за латиница.... имате кирилизатори всички, Пишим се за българи(ти специално говориш за българското знаеме, и казваш , че ще направиш такова за отбора), а пишеш на латиница, която както се очертава постепенно асимилира българския език.
Както си решиш, а и със заплахи не става.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Fri Aug 31, 2007 9:05 am |
|
|
девилчо,нали затова е форума,някой да влезе и да пише... |
|