Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
grsg

|
Sun Aug 19, 2007 5:31 pm |
|
|
от колко 4еса е ма4а е на коя дата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
Sun Aug 19, 2007 5:42 pm |
|
|
25 август (събота), 18.00 часа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snow-man

|
Wed Aug 22, 2007 8:05 pm |
|
|
5:0  _________________ СЛИВЕН ЗАВИНАГИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Wed Aug 22, 2007 9:49 pm |
|
|
snow-man написа: | 5:0  |
7:0 да е по интересно _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MachkaiSliven

|
Thu Aug 23, 2007 10:19 am |
|
|
Аз ще съм малко по-скромен - 2:0.Бих се зарадвал повече ако някой от вас да познае де.Дано дойдат повечко хора на стадиона като за първо домакинство.
САМО СЛИВЕН ! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

Регистриран на: 01 Sep 2006 Мнения: 608 Местожителство: Sliven CiTy
|
Thu Aug 23, 2007 11:17 am |
|
|
Сливен ще стане по-силен, уверени са шефовете. Това се дължи на факта, че в игра ще се върне Иван Стоянов. Бившият младежки национал лекуваше контузия, но лекарите уверяват, че травмата ще отшуми до събота. Във втория кръг на Източната "Б" група Сливен приема Миньор (Раднево) на стадион "Хаджи Димитър".
Отборът ще засили не само нападението, но и защитата, защото след изтърпяно наказание в състава се завръща Станислав Радев. Както е известно, Сливен тръгна в първенството с победа 2:1 като гост на Волов.
7 дни спорт _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Thu Aug 23, 2007 4:44 pm |
|
|
MachkaiSliven написа: | Аз ще съм малко по-скромен - 2:0.Бих се зарадвал повече ако някой от вас да познае де.Дано дойдат повечко хора на стадиона като за първо домакинство.
САМО СЛИВЕН ! |
Аз съм там 99%!!! _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OCB A.C.A.B.

|
Thu Aug 23, 2007 5:07 pm |
|
|
Aide da vidim az lichno sam agitiral okolo 20-30choveka za macha!
Az shte patyvam ot sunny beach zaradi tozi mach i nela da vidim kolko ste fenovete deto ste ot sliven i kolko shte doidete !
Aide izmeslete neshto fakli dimki lenti???
Ili sega otgovora sha e nqmame pari
Az shte se podgotvq ama sam she si napravq kefa  _________________ Само Бог да ме пази от ПРАСЕТА...Шибани СВИНЕ на свободата ми налагат ВЕТО!
STOP POLICE BRUTALITY |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Thu Aug 23, 2007 5:28 pm |
|
|
Antifa написа: | Aide da vidim az lichno sam agitiral okolo 20-30choveka za macha!
Az shte patyvam ot sunny beach zaradi tozi mach i nela da vidim kolko ste fenovete deto ste ot sliven i kolko shte doidete !
Az shte se podgotvq ama sam she si napravq kefa  |
Мисля че заради първото домакинство този сезон ще дойдат 1-2 хиляди заради тоя мач,мноого по яко ще е да дойдат и повече ама в събота ше видим!!!! _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rooneybest

|
Thu Aug 23, 2007 6:09 pm |
|
|
Много ме е яд, че няма да мога да дойда на мача. Утре започвам училище в Военно морското във Варна и точно сега когато се очаква хубав сезон за Сливен аз ще го пропусна. Но ще ви чакам в А група на мачовете с варненските отбор. Успех и само на пред Сливен в А група _________________ С очи различни, лице космато едно ми чедо ГОВЕДО!!! Еееей телешки колбас!!!
!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

|
Thu Aug 23, 2007 6:24 pm |
|
|
Antifa написа: | Aide da vidim az lichno sam agitiral okolo 20-30choveka za macha!
Az shte se podgotvq ama sam she si napravq kefa  |
Az shte se podgotvq ama sam she si napravq kefa [/quote]
бате имам 20-тина ленти и няколко димки... ще донеса и едно бг знаме....  _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

|
Thu Aug 23, 2007 6:26 pm |
|
|
Рекордна посещаемост за последната година чакат в Сливен за мача от втория кръг на Източната „Б” група срещу "Миньор" (Раднево). Входът за двубоя на стадион „Хаджи Димитър" е свободен, като се очаква близо 5000 зрители да подкрепят домакините. Феновете на клуба, ръководен от кмета Йордан Лечков, са ентусиазирани от силния старт и големите амбиции на отбора и ще поизпълнят трибуните. Старши-треньорът Драголюб Симонович има доста кадрови проблеми преди мача, като под въпрос е един от най-добрите футболисти на отбора Иван Стоянов. Сръбският специалист до последно няма да знае дали ще може да разчита на бившия футболист на Щутгарт. Освен Стоянов, с леки контузии са още четирима футболисти на Сливен и засега не е известно кои от тях ще бъдат готови за мача с Миньор (Раднево). Информацията е на радио “Фокус” - Сливен .
|
 |
marto135

|
Thu Aug 23, 2007 6:50 pm |
|
|
bijutera написа: | Рекордна посещаемост за последната година чакат в Сливен за мача от втория кръг на Източната „Б” група срещу "Миньор" (Раднево). Входът за двубоя на стадион „Хаджи Димитър" е свободен, като се очаква близо 5000 зрители да подкрепят домакините. Феновете на клуба, ръководен от кмета Йордан Лечков, са ентусиазирани от силния старт и големите амбиции на отбора и ще поизпълнят трибуните. Старши-треньорът Драголюб Симонович има доста кадрови проблеми преди мача, като под въпрос е един от най-добрите футболисти на отбора Иван Стоянов. Сръбският специалист до последно няма да знае дали ще може да разчита на бившия футболист на Щутгарт. Освен Стоянов, с леки контузии са още четирима футболисти на Сливен и засега не е известно кои от тях ще бъдат готови за мача с Миньор (Раднево). Информацията е на радио “Фокус” - Сливен .
 |
_________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение.
Последната промяна е направена от marto135 на Thu Aug 23, 2007 6:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Thu Aug 23, 2007 6:51 pm |
|
|
bijutera написа: | Рекордна посещаемост за последната година чакат в Сливен за мача от втория кръг на Източната „Б” група срещу "Миньор" (Раднево). Входът за двубоя на стадион „Хаджи Димитър" е свободен, като се очаква близо 5000 зрители да подкрепят домакините. Феновете на клуба, ръководен от кмета Йордан Лечков, са ентусиазирани от силния старт и големите амбиции на отбора и ще поизпълнят трибуните. Старши-треньорът Драголюб Симонович има доста кадрови проблеми преди мача, като под въпрос е един от най-добрите футболисти на отбора Иван Стоянов. Сръбският специалист до последно няма да знае дали ще може да разчита на бившия футболист на Щутгарт. Освен Стоянов, с леки контузии са още четирима футболисти на Сливен и засега не е известно кои от тях ще бъдат готови за мача с Миньор (Раднево). Информацията е на радио “Фокус” - Сливен .
 |
малееее  _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Thu Aug 23, 2007 9:52 pm |
|
|
V sabota vse koito se pi6e fen na otbora da doide pri agitkata,6te ima golqmo 6oy,vikane i vsi4ko nai nai.
Az li4no ne vqrvam 4e 6te ima pove4e ot 3 000 zriteli ama da vidim.
Ma4kaite Voevodi.Biem 2-0 _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Fri Aug 24, 2007 9:09 am |
|
|
Ето и съдиите:
Сливен - Миньор (Раднево)
В. Кознички; Св. Стефанов и Ив. Атанасов; 4-ти Н. Попов _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OCB A.C.A.B.

|
Fri Aug 24, 2007 3:38 pm |
|
|
Az sam s edna torba lenti 10-15dimki i mnogo bira
Chudqse dali da ne zapalim i nqkoi dryga fakla ama kam 20:00h kato pochne da se stamnqva
SPored men ako ima fakli shte e qko kakto kaza Galen!!!!
Ama da gi pazim za vtoroto poluvreme koeto navit neka da si kupi pone po edna fakla ))) _________________ Само Бог да ме пази от ПРАСЕТА...Шибани СВИНЕ на свободата ми налагат ВЕТО!
STOP POLICE BRUTALITY |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vanio
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Fri Aug 24, 2007 11:20 pm |
|
|
Tova ako go napravim az sam tramvai.  _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
georgi
|
Sat Aug 25, 2007 11:39 am |
|
|
sliven e velik klub i dnes momchetata sthe go dokajat,opitaite da se setite kakuv beshe rezultata na nashite momcheta kogato za pruv put doide duci simonovic,krasiv i rezultaten.da se nadqvame che shte ima mnogo fenove koito da podkrepqt otbora.vikaite taka che da vi chuvam na skameika. _________________ ahhahaha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rompe

|
Sat Aug 25, 2007 8:18 pm |
|
|
Сливен показа че е достоен за А група с победата срещу Миньор с 6:1 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snow-man

|
Sat Aug 25, 2007 8:19 pm |
|
|
chestita pobeda! ne znam kakva e bila igrata , no rezultata e dobur Galene vodish li dobre agitkata kato se pribera , kogato ne znam koga she e trygvame i po gostuvaniq  _________________ СЛИВЕН ЗАВИНАГИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MachkaiSliven

|
Sat Aug 25, 2007 8:22 pm |
|
|
Супер мач на Сливен.Честито на всички фенове на отбора.Агитката имаше точно 10 знамена този мач.Оградата не стигна и качвахме на тази отзад...След мача футболистите ни поздравиха, а Миндев дойде направо при нас момента беше супер вълнуващ и аз му подарих шала си
САМО СЛИВЕН ! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snow-man

|
Sat Aug 25, 2007 8:26 pm |
|
|
Galene eto ti nomera mi , zvynni nqkoi put da se chuem ... +34600709464 , Anci i ti se obadi _________________ СЛИВЕН ЗАВИНАГИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Sat Aug 25, 2007 8:37 pm |
|
|
marto135 написа: | snow-man написа: | 5:0  |
7:0 да е по интересно |
За малко да познаем със snow _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snow-man

|
Sat Aug 25, 2007 8:45 pm |
|
|
marto ..az si poznavam lubimiq otbor mnogo dobre  _________________ СЛИВЕН ЗАВИНАГИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Sat Aug 25, 2007 8:58 pm |
|
|
snow-man написа: | marto ..az si poznavam lubimiq otbor mnogo dobre  |
Аз се пак глеам мачове на сливен от миналия сезон когато свършиха с Нафтекс 3:3 _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paco
|
Sat Aug 25, 2007 10:12 pm |
|
|
Abe koi vkara golovete za na6te ...nqkoi 6te me svetne li 4e ne mojah da otida na ma4a...pls pls  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Sat Aug 25, 2007 10:34 pm |
|
|
paco написа: | Abe koi vkara golovete za na6te ...nqkoi 6te me svetne li 4e ne mojah da otida na ma4a...pls pls  |
ОФК Сливен разгроми Миньор (Раднево) с 6:1
25 август 2007 | 20:25 | Агенция "Фокус"
Сливен. ОФК Сливен разгроми Миньор (Раднево) с 6:1 в мач от втория кръг на Източната „Б” група, предаде радио "Фокус" - |Сливен. За домакините резултата откри Марин Иванов в 60 минута. Две минути по - късно Петър Стоянов покачи на 2:0. Голмайсторът Мирослав Миндев записа хеттрик и доведе преднината до 5:0. Влезлият като резерва 17 – годишен юноша на Сливен Ивайло Петров отбеляза шестото попадение за отбора си и направи дебют в мъжкия тим. В самия край на срещата за гостите се разписа Стоян Желев. Поради контузия за Сливен не игра един от най-добрите футболисти на отбора Иван Стоянов, съобщава радио "Фокус" - Сливен. _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Sun Aug 26, 2007 12:06 pm |
|
|
Не можах да дойда на мача, понеже не съм в Сливен, за което много ме е яд. Нашите май са играли много яко. Другото домакинство смятам да не го пропускам. Хайде някой да покаже снимки, ако има такива де.
Войводите в атака  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|