Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ultra_voin

|
Thu Aug 02, 2007 7:15 pm |
|
|
Ами искам да попитам дали некои е навит да отидем на мача.С влака билета е около 10 лева отиване и вращане (ако имаш карта за намаление).И още десет лева за бири и за 20 лева имаш една яка екскурзия с готини хора.Аз лично ще ходя.
А иначе за мача.Първи мач за сезона и дано наще да покажат този игра в контролата със същия съперник.Моите очаквания са поне да земем точка.
Напред Войводи.  _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OCB A.C.A.B.

|
Wed Aug 15, 2007 5:07 pm |
|
|
ultra_voin написа: | Ами искам да попитам дали некои е навит да отидем на мача.С влака билета е около 10 лева отиване и вращане (ако имаш карта за намаление).И още десет лева за бири и за 20 лева имаш една яка екскурзия с готини хора.Аз лично ще ходя.
А иначе за мача.Първи мач за сезона и дано наще да покажат този игра в контролата със същия съперник.Моите очаквания са поне да земем точка.
Напред Войводи.  |
Maiko mila mnogo jalko che sa samo vav foruma ste golemi fenove!
Kak ne vi isram??????Ultra_voin sam li shte hodi na macha?
Hhahaha mnogo ste jalki zaklevam se mnogo pishete ve mnogo vikate mnogo se qdosvate!ama ne stava niushto ot vas !
JALKA RABOTA STE!!!!!!!!!!!!
KELESHI _________________ Само Бог да ме пази от ПРАСЕТА...Шибани СВИНЕ на свободата ми налагат ВЕТО!
STOP POLICE BRUTALITY |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
Wed Aug 15, 2007 5:58 pm |
|
|
bijutera написа: | имам кофти чустео че мача е 1 или х .....  |
Antifa написа: | Maiko mila mnogo jalko che sa samo vav foruma ste golemi fenove!
Hhahaha mnogo ste jalki zaklevam se mnogo pishete ve mnogo vikate mnogo se qdosvate!ama ne stava niushto ot vas !
KELESHI |
И сам ultra_voin е войн, както има една приказка!
А иначе не знам кой толкова се надъхва по форума, не повече от 1-2, но предполагам техните още не ги пускат да ходят сами в други градове.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Wed Aug 15, 2007 6:04 pm |
|
|
Antifa написа: | ultra_voin написа: | Ами искам да попитам дали некои е навит да отидем на мача.С влака билета е около 10 лева отиване и вращане (ако имаш карта за намаление).И още десет лева за бири и за 20 лева имаш една яка екскурзия с готини хора.Аз лично ще ходя.
Напред Войводи.  |
KELESHI |
Ами батка, аз от време на време влизам във форума, много ми се ходи на мач, ама не живея от 4 години в Сливен. Колкото и рядко да си идвам, винаги гледам да е в седмица, когато имаме домакинство и винаги идвам при така наречената ни агитка. А колкото до мача с Волов, доста ще ми е трудно да се грабна от София до Шумен. Така е и с повечето пичове, които ходят на мач. С хорицата дето си викаме в агитката, повечето живеят или във Варна ли в София. А най-верният ни фен е в Испания. Иначе ако пичовече от Варна се организират, съвсем спокойно могат да ви подкрешят в Шумен. Зна, че биха го направили, понеже ги знам, че са луди глави , ама вмомента бачкат здраво, едва ли ще им се отдаде тази възможност. Но си прав, че тука има поне 15-20 човека, които влизат във форума от време на време и пишат, живеят в Сливен, а като отида на стадиона виждам едни и същи лица (2-3-ма на брой), с които си правим шоуто в агитката. А другите къде са??? Адски много ми се идва на първото домакинство, щях да минавам9 към сливен, ама точно в седмицата на 25-и ще местят офиса от 5-я на 4-я едаж и си ебало мамата. В събота вместо да си простея на стадиона, трябва да местя техника и да връзвам кабели като хамав Затова викайте с двойно гърло и заради мен следващите 2 мача
Войводите в АТАКА  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

Регистриран на: 01 Sep 2006 Мнения: 608 Местожителство: Sliven CiTy
|
Wed Aug 15, 2007 6:08 pm |
|
|
Antifa написа: | ultra_voin написа: | Ами искам да попитам дали некои е навит да отидем на мача.С влака билета е около 10 лева отиване и вращане (ако имаш карта за намаление).И още десет лева за бири и за 20 лева имаш една яка екскурзия с готини хора.Аз лично ще ходя.
Напред Войводи.  |
KELESHI |
бате ясно ми е че искаш агитка която да ходи на повечето гостувания.... Но реалноста е друга...
На много малко хора като нас ни пука за отбора... Аз, ти може и да отидем Гален също но по нататък нз кой ще дойде за първия мач ... Вярвам че при едно гостуване в разгара на сезона можем и да сме повече но за сега ако няма осигурен транспорт няма как да стане...... _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Wed Aug 15, 2007 8:19 pm |
|
|
V4era minax na edna trenirovka na otbora i pitax tam nekav trenior "Abe kajete mi 4estno zaslyjava li si da idvame v Shymen,da biem pat i pari i da vikame zarad vas?I toi mi vika-"Elate,elate 6te biem"
I az super mnogo se nadaxax.I taka ako nekoi go interesyva vlaka tragva v 9 i 35 ot Sliven i kam 12,1 e v Shymen kato vrazka se pravi na gara Komynare.Bileta e 4 leva,ako ima6 namalenie za y4enik ili stydent.
Az sam tam.Koito iska da idva da mi kaje na li4no.
BIJYTER idva6 li s men? _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

|
Thu Aug 16, 2007 10:46 am |
|
|
ultra_voin написа: | BIJYTER idva6 li s men? |
Ми бате има малка възможност да дойда ... ама почти сигорно ще съм в Сливен. Имам ангажимент към 20 часа на 18 пък ако дойда едва ли до 20:00 ще съм в Сливен....  _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snow-man

|
Sat Aug 18, 2007 1:13 pm |
|
|
ultra_voin ...umnata sinko v Shumen , dano ne si sam...ako si bqh v BG shtehme da sme dvama ama...uvi! che i skoro ne se ochertava da se pribiram....USPEH na macha i nikva tochka , iskam tri pozdravi ot Spain na vsichki !  _________________ СЛИВЕН ЗАВИНАГИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

|
Sat Aug 18, 2007 2:02 pm |
|
|
Окрилени от парапланеристите, които наскоро се приземиха на градския стадион, в Шумен са решили да открият футболната година по същия начин. Сега обаче делтапланерите в небето ще са атракцията за зрителите преди първия домакински мач срещу Сливен. Волов са максимално амбицирани да отмъстят за поражението 0:6, което им нанесе предстоящият съперник в контрола.
- Не вярвам в приказките, че Сливен имат проблеми и едва ли не са разбита команда. За мен това е прах в очите - коментира треньорът на Волов Росен Матеев.
Сливен няма да могат да разчитат за мача на контузения халф Иван Стоянов и наказания защитник Станислав Радев.
7 дни спорт _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MachkaiSliven

|
Sat Aug 18, 2007 8:16 pm |
|
|
Волов - Сливен 1-2 !!! Постигнахме нещо, което целия минал сезон не можахме - победа навън.Много ценна победа срещу отбор, който по принцип стартира добре.Честита победа на всички.
Сливен в "А" група !
|
 |
Batigol

|
Sat Aug 18, 2007 8:18 pm |
|
|
Ей това е НОВИНА!!! Браво на момчетата!!!
Войводите в атака  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DIEGO
|
Sat Aug 18, 2007 8:19 pm |
|
|
4ESTITA PIRVA POBEDA NA SLIVEN ,DANO E TAKA VSEKI MA4 2-1 ZA NA6ITE _________________ TOMCO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

|
Sat Aug 18, 2007 8:27 pm |
|
|
момчета давайте да се стягаме за домакинския с миньор...
Почваите да агитирате хора да идват да викат ... обещевам да стане шоу
Воеводи Сливен  _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DIEGO
|
Sat Aug 18, 2007 8:41 pm |
|
|
ultra_voin написа: | Ами искам да попитам дали некои е навит да отидем на мача.С влака билета е около 10 лева отиване и вращане (ако имаш карта за намаление).И още десет лева за бири и за 20 лева имаш една яка екскурзия с готини хора.Аз лично ще ходя.
Напред Войводи.  |  _________________ TOMCO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loloi
|
Sun Aug 19, 2007 8:36 am |
|
|
Панайот Волов (Шумен) 1 - 2 Сливен 2000 (Сливен)
1:1 Валери Михайлов 53' 0:1 Петър Стоянов 14'
1:2 Мирослав Миндев 74' [д]
ст. "Панайот Волов", Шумен;
Край на темата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Sun Aug 19, 2007 1:59 pm |
|
|
Hora ot 6ymen kazvat 4e sadiqta gi e rqzal,ne znam ama ako nekoi ima info neka da kaje.Ako naistina e wqrno,to az ne iskam takiva pobedi. _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TALIBANA

|
Sun Aug 19, 2007 4:23 pm |
|
|
Zdraveite , pozdravleniq za pobedata ot Shumen. inache sadiqta vi pomogna otmeni ni 2 gola , a vashite golove bqxa ot duzpa i ot 20 metra lek udar vratarq nemoja da q hvane i mina mejdu krakata mu t.e vratarq na provali sigurno shte go maxnat
ina4e pone se polu4i 6ou deltaplaneri i para6utisti kacaxa na stadiona po vreme na ma4a hahahahaha
USPEH _________________ САМО ВОЛОВ ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loloi
|
Mon Aug 20, 2007 9:02 am |
|
|
TALIBANA написа: | Zdraveite , pozdravleniq za pobedata ot Shumen. inache sadiqta vi pomogna otmeni ni 2 gola , a vashite golove bqxa ot duzpa i ot 20 metra lek udar vratarq nemoja da q hvane i mina mejdu krakata mu t.e vratarq na provali sigurno shte go maxnat
ina4e pone se polu4i 6ou deltaplaneri i para6utisti kacaxa na stadiona po vreme na ma4a hahahahaha
USPEH |
Da te pitam shumenec imash li nqkakvo video ot macha che da si uverim kakvi prostotii e pravil sadiata.I da vidim nie kak sme igrali.I da vidim dali Georgi Kakalov e igral,koeto naj mnogo ni interesuva zasega. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

|
Mon Aug 20, 2007 9:34 am |
|
|
Сливен показа само 10%
от възможностите си, тепърва ще играем силно, обяви след победата 2:1 над Волов треньорът на тима Драголюб Симонович. Неговият колега Росен Матеев каза, че е разочарован, и обясни загубата с пренавиване в неговия отбор.
7 дни спорт
|
 |
snow-man

|
Mon Aug 20, 2007 7:24 pm |
|
|
chestita pobeda i ot men !!! s minior po-izrazitelna pobeda! kvi sa drugite rezultati v grupata  _________________ СЛИВЕН ЗАВИНАГИ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hawthorne

|
Tue Aug 21, 2007 11:57 am |
|
|
Значи общо-взето ето какво мога да кажа за този мач > ако не бяха грешките на по-неопитния ни втори вратар (сложиха го момчето, защото титуляра е извън форма след контузия) и съдията Радан Мирянов (предишната година на мача с Нафтекс и двата им гола бяха спорни, след това като се оплакахме го наказаха за 2 кръга). Общо взето, не знам какво става в отбора ви, но ви казвам, че головете ви наистина бяха просто малшанс за наша страна, отбележете че за 4 минути ви вкарахме 3 гола, 2 от който бяха отменени незнайно защо. Нямаме видео, но Какалов не е играл, и това просто не е възможно ако не сте го картотекирали и закупили, а Христолов от Ботев няма да позволи това да стане. Също, без Стоянов в атака бяхте ужасяващо. Не знам кой бяха тези момчета, но имаше едно момче дето ми изглеждаше 50 кила, пък около 180 санта високо, от точката за дуспа имаше шанса да стреля а само побутна топката, реакцията от наша страна беше разбираема, бурен смях. Миндев може би беше най-активния човек в отбора ви, но общо взето халфовата ви линия и атаката не бяха на нормалното си ниво, а в защита имаше един с дълга коса, не го знам кой е, но ако не беше съдията милостив откъм картони и за двете страни, това момче щеше да има поне жълт картон, много често влизаше и то грубо на наши футболисти и така просто спирахте атаките ни.
Иначе, мача беше интересен, но наистина дано отбора ви да се стегне, защото и нашия и вашия отбор не стояха просто добре, всеки по своята си причина.
Единствените видеота са на кацащите парапланеристи:
По средата
Последния
Във 3gp формат са, би трябвало Windows Media Player да ви ги отвори, предполагам няма значение кодеците (мойте са последните K-lite Standart), от GSM са и затова са само 176 на 144 пиксела като големина. _________________ Волов е един, Волов жълто-син! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Tue Aug 21, 2007 1:51 pm |
|
|
ти си се побъркал бе момко,да не се изложиш някъде,дуспа мисля,че е със З,това че сте паднали е отделен въпрос,резултата е 1-2 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hawthorne

|
Tue Aug 21, 2007 2:06 pm |
|
|
mg написа: | Ти си се побъркал бе момко, да не се изложиш някъде, дуспа мисля,че е със З, това че сте паднали е отделен въпрос, резултата е 1-2 |
Думата идва от френския език, все пак футбола е въведен от швейцарски треньори, и дуспа всъщност бяха две думи съединени в една, значението точно не го помня, но дуЗпа е неправилно, че паднахме, паднахме, никой не го отрика, ама ти казах и двама отбора бяхме трагични както и да се гледаме. А отделно нали знаеш, резултата е важен, ама и играта също. _________________ Волов е един, Волов жълто-син! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MachkaiSliven

|
Tue Aug 21, 2007 2:38 pm |
|
|
Всъщност идва от думите douze pas, което на френски означава 12 стъпки или крачки.Дано по-бързо да се реши случая с Какалов.Успех на Шумен.
Само Сливен  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Tue Aug 21, 2007 2:40 pm |
|
|
леле,дузпа си е,както и да го гледам,ами ти си обеснявал как отбора ни бил много зле и сте ни изпуснали едва ли не.ами да само че аз виждам че резултата е 1-2 и много много не ме интересува какви претенции имаш,лошото е че на пролет ще дойдете и тогава надали ще можете да вкарате дори и този гол който някакси са ви "признали" но дотогава има време |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hawthorne

|
Tue Aug 21, 2007 3:31 pm |
|
|
mg написа: | леле,дузпа си е,както и да го гледам,ами ти си обеснявал как отбора ни бил много зле и сте ни изпуснали едва ли не.ами да само че аз виждам че резултата е 1-2 и много много не ме интересува какви претенции имаш,лошото е че на пролет ще дойдете и тогава надали ще можете да вкарате дори и този гол който някакси са ви "признали" но дотогава има време |
Ти намери мача на видео и ще ти стане пределно ясно, кой отбор заслужаваше победата, яд ме че аз нямам, че да ви покажа как изглеждаше отбора ви, за да не ми спорите че отбора ви е играл блестящо и си е заслужил победата. Допуснахме резил и това си е то, иначе ви желая успех, симпатичен отбор сте ми, дано следващия път се организирате да дойдете за мач. _________________ Волов е един, Волов жълто-син! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mg
|
Tue Aug 21, 2007 3:41 pm |
|
|
хахахаха,ама ти колкото искаш ми обеснявай,че сте били по-добре аз гледам че резултата е 1-2.явно те е яд че един отбор с 13 играча общо успя да ви бие..ем така е догодина повече успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

|
Tue Aug 21, 2007 5:54 pm |
|
|
Hawthorne написа: | mg написа: | леле,дузпа си е,както и да го гледам,ами ти си обеснявал как отбора ни бил много зле и сте ни изпуснали едва ли не.ами да само че аз виждам че резултата е 1-2 и много много не ме интересува какви претенции имаш,лошото е че на пролет ще дойдете и тогава надали ще можете да вкарате дори и този гол който някакси са ви "признали" но дотогава има време |
Ти намери мача на видео и ще ти стане пределно ясно, кой отбор заслужаваше победата, яд ме че аз нямам, че да ви покажа как изглеждаше отбора ви, за да не ми спорите че отбора ви е играл блестящо и си е заслужил победата. Допуснахме резил и това си е то, иначе ви желая успех, симпатичен отбор сте ми, дано следващия път се организирате да дойдете за мач. |
бате знам че си прав за това че сме играли слабо.... От както сме в б група това ни е 2 победа като гости. Пък и отбора в първите контроли игра доста добре а последните 4 , 5 мача губим даже си спомням че срещу локо(стз) изгубихме... бяхме картотекирали само 13 играчи и виждах как пъвия мач ще загубим от волов ... но имали сме късмет били сме... дано отбора натрупа самочуствие и спечели още победи като гост...
успех на волов _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loloi
|
Fri Aug 24, 2007 9:47 am |
|
|
Едно ми е интересно казвате че е станало хубав мач между Волов и Сливен.
Интересно ми е какав ли ще е бил мача като садиите не са били в час и двата отбора са играли много слабо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xanexia
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|