<-- Към сайта  -  Профил  -  Съобщения  -  Търсене  -  Вход  -  Регистрирайте се 

за юношите
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема  Напишете отговор    ОФК Сливен 2000 Форуми -> Детско-юношеска школа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fenka

Мнение  Mon Jan 29, 2007 12:10 pm Отговорете с цитат

Smile Тази година нито във вашия сайт,нито в другия може да се прочете някаква информация за състава кой играе,подготовка,контроли.Вярно че за юношите се събира по-трудно информация,но понеже става въпрос само за 1 отбор в Сливен,се надявам че ще отриагирате своевременно и изчерпателно!Предварително благодаря!А ако имате и някакви снимки може да публикувате!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
The Devil
Admin

Местожителство: Las Venturas

Мнение  Mon Jan 29, 2007 12:17 pm Отговорете с цитат

Ти имаш ли желание да станеш репортер са сайта.Ако искаш ще те уредя- ти да пишеш статийте за юношите , малко да се поразровиш да питаш за състави и т.н. Това е абсолютно сериозно, виждам че се интересуваш, а определено ще е доста по-добра работа ако ти пука за юношите.Какво ще кажеш?А не съм говорил с админа , но мисля , че и той ще удобри предложението ( заплащане не се предлага )
Върнете се в началото
fenka

Мнение  Mon Jan 29, 2007 12:54 pm Отговорете с цитат

Cool Мерси за предложението,но не живея в Сливен.Иначе с удоволствие бих се заела с подобно "поръчение".А от къде идва интереса ми към юношите,сигурно можеш да се сетиш,че има намесена "сърдечна" връзка.Иначе ако публикувате поне състава няма да е зле!
Върнете се в началото
The Devil
Admin

Мнение  Mon Jan 29, 2007 8:39 pm Отговорете с цитат

Ами аз нямам идея от къде ще ги намеря, но Монстър е много подготвен, така че ще видим какво може да се направи.
Върнете се в началото
fenka

Мнение  Tue Jan 30, 2007 9:55 am Отговорете с цитат

Smile Наистина сигурно е трудно,да се намери информация за юношеския състав,но тази година и в другия сайт нещо липсва състава.Иначе предварително благодаря за вложените усилия по търсене на състава или снимки от мачовете.
Върнете се в началото
Pope
Webmaster

Местожителство: Сливен

Мнение  Tue Jan 30, 2007 5:23 pm Отговорете с цитат

Ами няма нищо сложно по принцип - едно отиване до клуба и вземаш каквато информация ти трябва.
Нещо обаче не ми остава време напоследък, занемарил съм и резултатите на юношите младша и децата, вярно е. От друга страна във форума има хора, които играят в ДЮШ и са най-наясно - имаше доста хубави материали от hristo_goranov и CSKA, но спряха...
Имам предвид интереса към юношите, със сигурност!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fenka

Мнение  Thu Mar 22, 2007 3:28 pm Отговорете с цитат

Мисля,че започна вече и първенството при юношите старша възраст,а все още няма информация нито а състава,нито за текущите резултати.Хайде момчета размърдайте се малко и поднесете малко нова информация! Cool Защото,току виж след слабите резултати на официалния отбор,от юношите старша възраст се "пръкнала"някоя звезда!
Върнете се в началото
Pope
Webmaster

Мнение  Mon Mar 26, 2007 6:04 pm Отговорете с цитат

Последните резултати на юношите (старша) са:

Берое АКБ - Сливен 1:0
Сливен - Черноморец 3:0 (служебно)
Локомотив СЗ - Сливен 0:1

Досега са с 9 победи, 1 равен и 4 загуби (28 точки), в класирането са на 5 място след Поморие (36 т.), Нафтекс (34), Берое (31) и Несебър (28т.).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Pope
Webmaster

Мнение  Thu Mar 29, 2007 5:32 pm Отговорете с цитат

Ето и най-пресния резултат:
Сливен - Странджа-Металург 5:1
Продължаваме да сме на 5-то място!
Върнете се в началото
fenka

Мнение  Fri Mar 30, 2007 10:29 am Отговорете с цитат

Crying or Very sad Благодаря за резултатите,но ще можеш ли да публикуваш и някакъв състав!Предварително мерси!!! Sliven
Върнете се в началото
Pope
Webmaster

Мнение  Mon Apr 02, 2007 8:52 pm Отговорете с цитат

fenka написа:
Crying or Very sad Благодаря за резултатите,но ще можеш ли да публикуваш и някакъв състав!Предварително мерси!!! Sliven

Засега състав не мога да публикувам. Най-новият резултат е Черноморец - Сливен 0:3 (служебно).
Върнете се в началото
fenka

Мнение  Thu Apr 12, 2007 1:26 pm Отговорете с цитат

Crying or Very sad Какво става?Тази година не само че юношите не отидоха на финалите,но са и доста назад в класирането.Другите ли са много силни или те са много слаби,за съжаление нямам възможност да ги наблюдавам на живо Crying or Very sad Последната загуба е служебна,каква точно е причината.Големият отбор ще се спаси и следващата година ще играе в Б група,но май попълнения от юношите няма да има! Cool
Върнете се в началото
Pope
Webmaster

Мнение  Thu Apr 12, 2007 2:14 pm Отговорете с цитат

Каква служебна загуба? Прочети отново предния пост - Сливен бие служебно, а не Черноморец. Иначе в последния кръг Сливен пада с 1:5 от Берое като гост... Sad
Тази година е нормално отборът да е по-назад в класирането. Обръщам внимание, че миналия сезон групата беше по-малка и включваше само отборите от област "Стара Загора", докато сега участват и тези от "Бургас" - Поморие, Нафтекс, Несебър и т.н.
Върнете се в началото
Pope
Webmaster

Мнение  Mon Apr 16, 2007 11:58 pm Отговорете с цитат

Сливен - Нафтекс 0:3 Sad
Върнете се в началото
fenka

Мнение  Tue Apr 17, 2007 8:55 am Отговорете с цитат

Shocked Лоша работа,това вече май не е служебен резултат и то като домакини,но явно както казваш Нафтекс са доста силни или може би юношите на Сливен са доста слаби.Истината е някъде там,а ако в скоро време се намери и състава на отбора ще е хубаво !!!Cool
Върнете се в началото
The Devil
Admin

Мнение  Tue Apr 17, 2007 10:41 am Отговорете с цитат

Хах.... фенка.... я кажи пиле, ти на колко си години и дали някога сигледала цял мач, на който и да е отбор? ( ако може да кажеш и отбора Cool )

Последната промяна е направена от The Devil на Tue Apr 17, 2007 5:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
fenka

Мнение  Tue Apr 17, 2007 1:50 pm Отговорете с цитат

Както знаеш жена за години и килограми не си пита ,но както и да е! Razz Ще се направя че не съм го прочела.А що се отнася до това дали съм гледала мачове и дали имам любими отбори -да имам Барселона от чуждите, а от българските изборът е прекалено личен за споделяне.Но споко доста мачове съм гледала,не само на български но и на чужди отбори;дори съм гледала и два мача на Сливен от периода когато бяха във В югоизточна група,но това не е толкова важно.Иначе както съм обяснила "пиле"интересът ми към юношите старша група на Сливен ми е съвсем личен,а към кой точно айде няма да казвам името,да не му правя реклама щото той и сам ще се прочуе. Very Happy Razz И надявам се със същите бързи темпове с които си ми отговорил преди ,да ми намериш и състава им!Благодаря и до скоро Smile Smile Smile
Върнете се в началото
vanio

Мнение  Tue Apr 17, 2007 4:45 pm Отговорете с цитат

Е добре толкова ли ти е трудно да питаш твоя човек за състава нали уж сте приятели Smile .А и ,защо толкова ти трябват други играчи?
Върнете се в началото
ultra_voin

Мнение  Wed Apr 18, 2007 10:06 am Отговорете с цитат

Tq e monopolistka,obi4a da si igrae s topki Very Happy Shocked Laughing Laughing ,kolkoto pove4e tolkovo po-dobre,ai vse nekoi ot tezi mom4eta 6e yspee,momi4eto trea da misli za bade6teto si vse pak Laughing Very Happy
fenka

Мнение  Wed Apr 18, 2007 1:28 pm Отговорете с цитат

Cool Ако имах възможност да го питам,едва ли щях да задавам въпрос на модератора.Но сложно нещо са човешките взаимоотношения.....!!!Любовните още повече. Crying or Very sad Така че се надявам скоро да видя състав,щом има и публикувани резултати. ale beer А що се отнася до това с какво обичам да играя,no comment. Box Пък ще почерпя с нещо по нета.!!!! Nod Nod ale
Върнете се в началото
The Devil
Admin

Мнение  Wed Apr 18, 2007 9:09 pm Отговорете с цитат

Честно? Да знаеш аз бонбони и сладки не пия!
Върнете се в началото
fenka

Мнение  Thu Apr 19, 2007 9:09 am Отговорете с цитат

То затова още няма и почерпки защото няма и резултати от възложената ти работа! Box (шегичка)Но иначе пий на воля ,от сърце и с мярка beer beer beer Пък при свършени резултати ще има и благодарности! Please Wink
Върнете се в началото
The Devil
Admin

Мнение  Thu Apr 19, 2007 12:16 pm Отговорете с цитат

Така.... стига с оффтопика! Макар , че съм заинтересован.Обаче докато не кажеш на колко си и какво ще ми направиш, няма да има резултати Twisted Evil
Върнете се в началото
Pope
Webmaster

Мнение  Thu Apr 19, 2007 2:13 pm Отговорете с цитат

Имам блестяща идея - да продължите закачките на лични съобщения.
fenka, веднъж като си казала, че искаш състава, е достатъчно. Дали ще го припомняш през два дена или не, нищо няма да се промени. Скоро състав няма да има, защото в момента имам по-важни задачи от това да ходя да го търся, а и не остана много от сезона. Това е от мен. За The Devil не знам.
Върнете се в началото
fenka

Мнение  Fri Apr 20, 2007 9:55 am Отговорете с цитат

О'кей благодаря Ви и на двамата за отговорите.Роpe разбирам че си зает и оценявам факта,че намираш време,дори и да ми отговаряш.А що се отнася до Devil вече ти казах че за години и килограми не отговарям,пък и какво значение имат някакви цифри Smile А що се отнася до възнагреждението ти,то ще е само морално,защото по нета друго не може!!! :disbelief:
Върнете се в началото
Pope
Webmaster

Мнение  Thu Apr 26, 2007 12:27 am Отговорете с цитат

Ето една снимка на юношите младша от миналия сезон, не знам обаче дали са точно 88/89. Твоят човек там ли е? Very Happy

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=381602
Върнете се в началото
fenka

Мнение  Thu Apr 26, 2007 8:54 am Отговорете с цитат

Wink Мерси за труда,който си положил за търсене на снимката,но слънцето го няма на нея. Crying or Very sad Но благодаря въпреки това. Very Happy А ще може ли да те помоля за още нещо- в събота в Сливен е финала на юношите набор 89 между Ботев и Нафтекс,ако може да публикуваш крайния резултат! ale
Върнете се в началото
Pope
Webmaster

Мнение  Sat Apr 28, 2007 9:05 pm Отговорете с цитат

Нафтекс - Ботев 1:0
Върнете се в началото
fenka

Мнение  Tue May 01, 2007 10:22 am Отговорете с цитат

Sliven Благодаря за резултата,макар и неприятен за мен,но какво да се прави във футбола не всичко е логика!! Crying or Very sad А що се отнася до снимката,която беше публикувал мисля,че това са юноши 90 или 91 набор,защото преди около година официалния сайт на отбора беше публикувал снимка на набор 88 и поне по физиономия не виждам никой! Smile Иначе,благодаря за бързите реакции !!!Bye А The Devil някъде се бави!!! Twisted Evil
Върнете се в началото
The Devil
Admin

Мнение  Tue May 01, 2007 2:48 pm Отговорете с цитат

The Devil е само помощник и си няма и идея от къде Админа взима всичката информация. Така , че не го търси ... Само на мачовете, готов да защитава името на СЛивен Twisted Evil
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор    ОФК Сливен 2000 Форуми -> Детско-юношеска школа Часова зона GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Начало - Връзки - Форум - Facebook

sliven-fc.com е неофициален и независим сайт. Съдържанието му не обвързва ОФК Сливен 2000 по какъвто и да било начин.
© 2005 - 2013, sliven-fc.com. При използване на материали от сайта позоваването на източника е задължително!