| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fenka
|
Mon Jan 29, 2007 12:10 pm |
|
|
Тази година нито във вашия сайт,нито в другия може да се прочете някаква информация за състава кой играе,подготовка,контроли.Вярно че за юношите се събира по-трудно информация,но понеже става въпрос само за 1 отбор в Сливен,се надявам че ще отриагирате своевременно и изчерпателно!Предварително благодаря!А ако имате и някакви снимки може да публикувате! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
The Devil Admin

Регистриран на: 15 Aug 2006 Мнения: 974 Местожителство: Las Venturas
|
Mon Jan 29, 2007 12:17 pm |
|
|
| Ти имаш ли желание да станеш репортер са сайта.Ако искаш ще те уредя- ти да пишеш статийте за юношите , малко да се поразровиш да питаш за състави и т.н. Това е абсолютно сериозно, виждам че се интересуваш, а определено ще е доста по-добра работа ако ти пука за юношите.Какво ще кажеш?А не съм говорил с админа , но мисля , че и той ще удобри предложението ( заплащане не се предлага ) |
|
|
 |
fenka
|
Mon Jan 29, 2007 12:54 pm |
|
|
Мерси за предложението,но не живея в Сливен.Иначе с удоволствие бих се заела с подобно "поръчение".А от къде идва интереса ми към юношите,сигурно можеш да се сетиш,че има намесена "сърдечна" връзка.Иначе ако публикувате поне състава няма да е зле! |
|
|
 |
The Devil Admin

|
Mon Jan 29, 2007 8:39 pm |
|
|
| Ами аз нямам идея от къде ще ги намеря, но Монстър е много подготвен, така че ще видим какво може да се направи. |
|
|
 |
fenka
|
Tue Jan 30, 2007 9:55 am |
|
|
Наистина сигурно е трудно,да се намери информация за юношеския състав,но тази година и в другия сайт нещо липсва състава.Иначе предварително благодаря за вложените усилия по търсене на състава или снимки от мачовете. |
|
|
 |
Pope Webmaster
|
Tue Jan 30, 2007 5:23 pm |
|
|
Ами няма нищо сложно по принцип - едно отиване до клуба и вземаш каквато информация ти трябва.
Нещо обаче не ми остава време напоследък, занемарил съм и резултатите на юношите младша и децата, вярно е. От друга страна във форума има хора, които играят в ДЮШ и са най-наясно - имаше доста хубави материали от hristo_goranov и CSKA, но спряха...
Имам предвид интереса към юношите, със сигурност! |
|
|
 |
fenka
|
Thu Mar 22, 2007 3:28 pm |
|
|
Мисля,че започна вече и първенството при юношите старша възраст,а все още няма информация нито а състава,нито за текущите резултати.Хайде момчета размърдайте се малко и поднесете малко нова информация! Защото,току виж след слабите резултати на официалния отбор,от юношите старша възраст се "пръкнала"някоя звезда! |
|
|
 |
Pope Webmaster
|
Mon Mar 26, 2007 6:04 pm |
|
|
Последните резултати на юношите (старша) са:
Берое АКБ - Сливен 1:0
Сливен - Черноморец 3:0 (служебно)
Локомотив СЗ - Сливен 0:1
Досега са с 9 победи, 1 равен и 4 загуби (28 точки), в класирането са на 5 място след Поморие (36 т.), Нафтекс (34), Берое (31) и Несебър (28т.). |
|
|
 |
Pope Webmaster
|
Thu Mar 29, 2007 5:32 pm |
|
|
Ето и най-пресния резултат:
Сливен - Странджа-Металург 5:1
Продължаваме да сме на 5-то място! |
|
|
 |
fenka
|
Fri Mar 30, 2007 10:29 am |
|
|
Благодаря за резултатите,но ще можеш ли да публикуваш и някакъв състав!Предварително мерси!!!  |
|
|
 |
Pope Webmaster
|
Mon Apr 02, 2007 8:52 pm |
|
|
| fenka написа: | Благодаря за резултатите,но ще можеш ли да публикуваш и някакъв състав!Предварително мерси!!!  |
Засега състав не мога да публикувам. Най-новият резултат е Черноморец - Сливен 0:3 (служебно). |
|
|
 |
fenka
|
Thu Apr 12, 2007 1:26 pm |
|
|
Какво става?Тази година не само че юношите не отидоха на финалите,но са и доста назад в класирането.Другите ли са много силни или те са много слаби,за съжаление нямам възможност да ги наблюдавам на живо Последната загуба е служебна,каква точно е причината.Големият отбор ще се спаси и следващата година ще играе в Б група,но май попълнения от юношите няма да има!  |
|
|
 |
Pope Webmaster
|
Thu Apr 12, 2007 2:14 pm |
|
|
Каква служебна загуба? Прочети отново предния пост - Сливен бие служебно, а не Черноморец. Иначе в последния кръг Сливен пада с 1:5 от Берое като гост...
Тази година е нормално отборът да е по-назад в класирането. Обръщам внимание, че миналия сезон групата беше по-малка и включваше само отборите от област "Стара Загора", докато сега участват и тези от "Бургас" - Поморие, Нафтекс, Несебър и т.н. |
|
|
 |
Pope Webmaster
|
Mon Apr 16, 2007 11:58 pm |
|
|
Сливен - Нафтекс 0:3  |
|
|
 |
fenka
|
Tue Apr 17, 2007 8:55 am |
|
|
Лоша работа,това вече май не е служебен резултат и то като домакини,но явно както казваш Нафтекс са доста силни или може би юношите на Сливен са доста слаби.Истината е някъде там,а ако в скоро време се намери и състава на отбора ще е хубаво !!! |
|
|
 |
The Devil Admin

|
Tue Apr 17, 2007 10:41 am |
|
|
Хах.... фенка.... я кажи пиле, ти на колко си години и дали някога сигледала цял мач, на който и да е отбор? ( ако може да кажеш и отбора )
Последната промяна е направена от The Devil на Tue Apr 17, 2007 5:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
fenka
|
Tue Apr 17, 2007 1:50 pm |
|
|
Както знаеш жена за години и килограми не си пита ,но както и да е! Ще се направя че не съм го прочела.А що се отнася до това дали съм гледала мачове и дали имам любими отбори -да имам Барселона от чуждите, а от българските изборът е прекалено личен за споделяне.Но споко доста мачове съм гледала,не само на български но и на чужди отбори;дори съм гледала и два мача на Сливен от периода когато бяха във В югоизточна група,но това не е толкова важно.Иначе както съм обяснила "пиле"интересът ми към юношите старша група на Сливен ми е съвсем личен,а към кой точно айде няма да казвам името,да не му правя реклама щото той и сам ще се прочуе. И надявам се със същите бързи темпове с които си ми отговорил преди ,да ми намериш и състава им!Благодаря и до скоро  |
|
|
 |
vanio
|
Tue Apr 17, 2007 4:45 pm |
|
|
Е добре толкова ли ти е трудно да питаш твоя човек за състава нали уж сте приятели .А и ,защо толкова ти трябват други играчи? |
|
|
 |
ultra_voin

|
Wed Apr 18, 2007 10:06 am |
|
|
Tq e monopolistka,obi4a da si igrae s topki ,kolkoto pove4e tolkovo po-dobre,ai vse nekoi ot tezi mom4eta 6e yspee,momi4eto trea da misli za bade6teto si vse pak  _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
|
 |
fenka
|
Wed Apr 18, 2007 1:28 pm |
|
|
Ако имах възможност да го питам,едва ли щях да задавам въпрос на модератора.Но сложно нещо са човешките взаимоотношения.....!!!Любовните още повече. Така че се надявам скоро да видя състав,щом има и публикувани резултати. А що се отнася до това с какво обичам да играя,no comment. Пък ще почерпя с нещо по нета.!!!!  |
|
|
 |
The Devil Admin

|
Wed Apr 18, 2007 9:09 pm |
|
|
| Честно? Да знаеш аз бонбони и сладки не пия! |
|
|
 |
fenka
|
Thu Apr 19, 2007 9:09 am |
|
|
То затова още няма и почерпки защото няма и резултати от възложената ти работа! (шегичка)Но иначе пий на воля ,от сърце и с мярка Пък при свършени резултати ще има и благодарности!  |
|
|
 |
The Devil Admin

|
Thu Apr 19, 2007 12:16 pm |
|
|
Така.... стига с оффтопика! Макар , че съм заинтересован.Обаче докато не кажеш на колко си и какво ще ми направиш, няма да има резултати  |
|
|
 |
Pope Webmaster
|
Thu Apr 19, 2007 2:13 pm |
|
|
Имам блестяща идея - да продължите закачките на лични съобщения.
fenka, веднъж като си казала, че искаш състава, е достатъчно. Дали ще го припомняш през два дена или не, нищо няма да се промени. Скоро състав няма да има, защото в момента имам по-важни задачи от това да ходя да го търся, а и не остана много от сезона. Това е от мен. За The Devil не знам. |
|
|
 |
fenka
|
Fri Apr 20, 2007 9:55 am |
|
|
О'кей благодаря Ви и на двамата за отговорите.Роpe разбирам че си зает и оценявам факта,че намираш време,дори и да ми отговаряш.А що се отнася до Devil вече ти казах че за години и килограми не отговарям,пък и какво значение имат някакви цифри А що се отнася до възнагреждението ти,то ще е само морално,защото по нета друго не може!!! :disbelief: |
|
|
 |
Pope Webmaster
|
|
|
 |
fenka
|
Thu Apr 26, 2007 8:54 am |
|
|
Мерси за труда,който си положил за търсене на снимката,но слънцето го няма на нея. Но благодаря въпреки това. А ще може ли да те помоля за още нещо- в събота в Сливен е финала на юношите набор 89 между Ботев и Нафтекс,ако може да публикуваш крайния резултат!  |
|
|
 |
Pope Webmaster
|
Sat Apr 28, 2007 9:05 pm |
|
|
| Нафтекс - Ботев 1:0 |
|
|
 |
fenka
|
Tue May 01, 2007 10:22 am |
|
|
Благодаря за резултата,макар и неприятен за мен,но какво да се прави във футбола не всичко е логика!! А що се отнася до снимката,която беше публикувал мисля,че това са юноши 90 или 91 набор,защото преди около година официалния сайт на отбора беше публикувал снимка на набор 88 и поне по физиономия не виждам никой! Иначе,благодаря за бързите реакции !!! А The Devil някъде се бави!!!  |
|
|
 |
The Devil Admin

|
Tue May 01, 2007 2:48 pm |
|
|
The Devil е само помощник и си няма и идея от къде Админа взима всичката информация. Така , че не го търси ... Само на мачовете, готов да защитава името на СЛивен  |
|
|
 |
|