Предишната тема :: Следващата тема |
Доволни ли сте от представянето на отбора ? |
Да,определено съм доволен въпреки несгодите |
|
30% |
[ 6 ] |
По-скоро Не , защото можехме повече |
|
45% |
[ 9 ] |
Всичко друго е провал щом не влязохме в елита |
|
25% |
[ 5 ] |
|
Общо гласове : 20 |
|
Автор |
Съобщение |
stoqnpetrov

|
Sat May 26, 2012 11:08 am |
|
|
за мен е един отвратителен сезон и с оглед на цялата ситуация около и в клуба оставането ни в Б група е един успех за момчетата и треньорското ръководство
Последната промяна е направена от stoqnpetrov на Wed Aug 15, 2012 5:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
Sat May 26, 2012 12:33 pm |
|
|
Аз съм доволен, от сезона, предишни сезони се афишираха по големи амбиции и бяхме в по незавидни позиции. Този сезон макар и затруднени останахме поне в Б група, което се дължи изцяло на мъжеството на момчетата в отбора, дано имат преспектива и се намерят заинтересувани хора които да налеят поне малко пари, за нещо повече! _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
http://www.vbox7.com/play:0322fc3e |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bateto

|
Sat May 26, 2012 1:47 pm |
|
|
То със този отбор това си е направо постижение. Не говоря само като играчи и това че хората не са взели един лев  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Mon May 28, 2012 12:58 pm |
|
|
Аз си мисля,че можехме доста повече,просто факторите,които са в клуба някак си попречиха.Отбора е добър и се видя,че има потенциал или поне така беше през първата поливна,когато натрупахме точки,благодарение на които после оцеляхме.
Дано нещата се оправят и да тръгнат нагоре,защото с тези слухове,че няма да има отбор,че ще се прави нов,вече ми е писнало и на мен и на много хора.
Толкова ли няма как хората да се обединят за един отбор,ами ще създават някакви си отборчета,които са за година,две и после ги няма...
Дано Сливен да го има _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|