Предишната тема :: Следващата тема |
Трансфери? |
да, защото иначе нямаме шанс |
|
34% |
[ 12 ] |
не,клуба е в криза |
|
5% |
[ 2 ] |
ръководството ще разчита на юношите |
|
28% |
[ 10 ] |
не ме интересува |
|
17% |
[ 6 ] |
ръководството са отписали сезона и само ще продават |
|
14% |
[ 5 ] |
|
Общо гласове : 35 |
|
Автор |
Съобщение |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
rupi

|
Mon Nov 29, 2010 11:47 am |
|
|
Лично не вярвам на някакви животоспасяващи трансфери.Ако е имало пари за трансфери,нямаше да се стигне дотук. Кой луд ще дойде да играе в Сливен ?! Вие ако сте едни играчи, бихте ли играли в клуб, който е на предпоследно място, откакто сме в "А" никога не се е плащало навреме и т.н. Досега не сме имали почти никакви качествени трансфери (освен Филипчо и Миранда), главно футболисти от селските девизии, към които сме се запътили и ние. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bateto

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Mon Nov 29, 2010 7:19 pm |
|
|
И аз мисля че ще бъдат взети голобради младоци за без пари само, че с такива играчи не може да се остане в А група! _________________ МАЧКАЙ СЛИВЕН !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Mon Nov 29, 2010 7:23 pm |
|
|
Опасявам се, че Сливен на пролет ще бъде нещо като Черноморец Бургас - София. Боксова круша и спаринг партньор. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Mon Nov 29, 2010 8:49 pm |
|
|
За мен трансферната политиката която се води в клуба е анти-политика! Веднага се обосновавам. Купуват се играчи броят се пари не малко за тях и след време се решава, че не са нужни и бъдат освобождавани, няколко примера Явор Въндев закупен за 100 хил. евро, Илия Илиев закупен за доста солидна сума, Борислав Стойчев, Васил Велев и още мн. други _________________ МАЧКАЙ СЛИВЕН !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Tue Nov 30, 2010 1:03 pm |
|
|
Борислав Стойчев,бяхме го купи ли?Аз що си мисля,че дойде със свободен трансфер... _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rupi

|
Tue Nov 30, 2010 5:15 pm |
|
|
Щом Етрополе ще ни спасява - ясна работата. По-добре да вземат играчи от Стралджа или Зимница. Бразилци с български паспорти. Ебаси,докъде я докарахме. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Tue Nov 30, 2010 5:17 pm |
|
|
ultra_voin написа: | Борислав Стойчев,бяхме го купи ли?Аз що си мисля,че дойде със свободен трансфер... |
Мартин Ковачев и Борислав Стойчев дойдоха от Черноморец Бургас за сумата от 70 000 лева _________________ МАЧКАЙ СЛИВЕН !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pele

|
Tue Nov 30, 2010 6:37 pm |
|
|
rupi написа: | Щом Етрополе ще ни спасява - ясна работата. По-добре да вземат играчи от Стралджа или Зимница. Бразилци с български паспорти. Ебаси,докъде я докарахме. |
Лесно се говори така като теб, И аз искам да иамме Гриша Ганчев или Митко Събев ама няма такива-стига плю...зле е ама без Лечков бяхме по селата, и на кой се сърдиш....като че е длъжен някой да вади и да им дава по 5000 лева на куци коне..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Wed Dec 01, 2010 1:13 pm |
|
|
По-добре да играем в Б група,вместо да сме боксова круша на села като Каварна и Монтана в А група.Поне ще падаме от Ботев,Нафтата,Спартак Варна,Спартак Пловдив и Дунав,отбори с доста по-богата история от повечето селца в А група.
Жорко ,мерси,явно аз съм се заблудил. _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pele

|
Wed Dec 01, 2010 7:44 pm |
|
|
slavmaster написа: | колега каквито и да са куците коне го погледни обективно спрямо теб.
Когато сключиш договор за определена сума трябва да я получаваш нали? И ако се установи че конете са куци се уволняват нали? |
да така е ,но затова тези куци коне са тук,защото не ги искат другаде....
защото колега има един лаф ДАЙ ЗА ДА ТИ СЕ ДАДЕ.....
и защо тези куци коне не си помогнаха сами с перфектни игри да ги забележат някой грандове???? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
Wed Dec 01, 2010 8:59 pm |
|
|
ОК колега ама аз пак нещо не схващам......Ти си мениджър на фирма......трябва ти персонал за определени цели .Набираш по определени критерии които ти ги изготвяш,казваш условията като най важното е заплатата и си стискате ръцете........после кво прайм? варианти:
1.Не си изпълняват задълженията ,гониш ги но им изпълняваш условията по договора!!!Само че в футбола задълженията са да ходиш на тренировки.......ходят си.Премии се дават за други неща.....
2.Установяваш че хората не са за тази работа немогат да се справят......оставаш ги да работят колкото си могат,обаче заплатки пак трябват.......малки но трябват......
Тези по твоите думи "куци коне" кой ги доведе и ако са куци защо точно тях?
Кой имаш впредвид че е "куц кон"? Щото преди да влязат нашите юноши,другите ги знаем че могат по-добре като - Миндев,Ямуков,П.Стоянов,Фичо които са от бойкия отбор,останалите като Ковачев,Игнаов и Миранда също не са чак толкова зле.......???? _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
http://www.vbox7.com/play:0322fc3e |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pele

|
Wed Dec 01, 2010 10:21 pm |
|
|
колега последно ,че може да спорим до утре....
една фирма ако обяви фалит-работниците може да чакат с години заплати,но остави това няма да спорим-кой каза че не са взимали заплати ,и защо като ги питат журналистите всички казват няма финансов проблем взимаме пари......?
А това,че са куци коне не искам да обиждам никой-за СЛИВЕН за даже много добри-куци коне са за Цска,Левски и т.н.ако имат мечти да ходят там- за тук са си супер и както е сега отбора с 3-4 попълнения няма да имаме проблем с оставането,но това което четох ,че ще освободим Миранда и Лазари(Най-добрите),просто наистина не ми се мисли какво ще стане....
И ДАВИД...момчето е ляво крило ,ДУЦИ го мъчи ляв бек?ами все едно Ицо СТОИЧКОВ или МАРТО ПЕТРОВ да играят леви бекове и да 4акаме нещо......
ИМА НЕЩО СБЪРКАНО В ОТБОРА,КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО,ТРЕНЬОРИТЕ И СЕ ЗАВЪРШИ С ФУТБОЛИСТИТЕ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
Wed Dec 01, 2010 10:55 pm |
|
|
И аз последно: Ако отбора обяви фалит знаеш какво следва и къде отиваме..........явно не е фалирал,а защо всеки казва че няма проблем............ами да не стават нещата като с Въндев и Илиев.
относно че не са за ЦСКА,,Левски...е съвсем друг въпрос а и Д.Л не е Т.Батков или ,Живков......... _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
http://www.vbox7.com/play:0322fc3e |
|
Върнете се в началото |
|
 |
misska
|
Thu Dec 02, 2010 7:58 pm |
|
|
каквито са феновете такъв е и отбора,за никoй не е тайна че ВИЕ
фенчета признавате само миндев и ямуков другите ако ще и г*за да си съдерат от игра все тая!ще не се занимавате с нещо което ви се отдава малко повече
Кирилица
grsg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

Регистриран на: 01 Sep 2006 Мнения: 608 Местожителство: Sliven CiTy
|
Fri Dec 03, 2010 9:32 am |
|
|
Ти па кои си е хейтър ??? Аре у лево... _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mechohs
|
Thu Dec 16, 2010 6:52 pm |
|
|
Славия прилапа защитник на Сливен
http://donbalon.eu/news108235.html
Ако вообще имаме отбор на пролет,явно той изцяло ще е от нови футболисти.Но и на донбалон много не може да им се вярва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hristov75
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
papabg

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mechohs
|
Sun Dec 19, 2010 6:20 pm |
|
|
slavmaster написа: | нека се развиват хората/// |
Кой да се развива? та Ямуков е на 30 години,по точно нека изкарат някои лев. Мисля че доста е дал на отбора. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Sun Dec 19, 2010 11:25 pm |
|
|
Владо Ямуков е от хората, които заслужват по-добри условия. Нека му пожелаем късмет на момчето. Винаги ще го помним с добро. Най-сърцатия футболист на Сливен! _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bateto

|
Mon Dec 20, 2010 11:34 am |
|
|
Няма смисъл от всички тези писания, ще видим на първата тренировка и на първият мач кой къде,как..... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|