Предишната тема :: Следващата тема |
какво очаквате от мача |
победа за Сливен |
|
75% |
[ 24 ] |
Равен |
|
9% |
[ 3 ] |
победа за Берое |
|
15% |
[ 5 ] |
|
Общо гласове : 32 |
|
Автор |
Съобщение |
joysl

|
Mon Aug 30, 2010 1:43 am |
|
|
4 септември 2010, събота, 17:45 ч - ст.Х.Димитър
гл.съдия Георги Йорданов (Габрово)
Сливен - Берое (Стара Загора) - /пряко по Про БГ/
0-1
Последната промяна е направена от joysl на Sat Sep 04, 2010 8:05 pm; мнението е било променяно общо 6 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ronaldinho-10522
|
Mon Aug 30, 2010 10:18 am |
|
|
Тук вече трябва яко да се мачка ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
papabg

|
Mon Aug 30, 2010 10:29 am |
|
|
Незнам как трябва да мачкаме, но трябва да вземем 3 точки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
Mon Aug 30, 2010 12:58 pm |
|
|
всичко друго освен победа,ще ни прати наистина още от сега в един от застрашените отбори за отпадане |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bateto

|
Mon Aug 30, 2010 2:04 pm |
|
|
Дори и съдията да е срещу нас мисля, че ще спечелим! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мъната

|
Tue Aug 31, 2010 3:10 pm |
|
|
Аз пък за мача си мисля,че Сливен ще играят много добре,технично,красиво, с много умисъл и точни пасове,ама ще паднем, защото са млади момчета и ще рухнат психически.И познайте как ще паднем - с гол в последните няколко минути след грешка в защитата.Тоз филм съм го гледал вече.
Последната промяна е направена от Мъната на Tue Aug 31, 2010 3:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мъната

|
Tue Aug 31, 2010 3:19 pm |
|
|
От твоята уста в божиите уши....или по точно в Лечковите |
|
Върнете се в началото |
|
 |
teoto

|
Tue Aug 31, 2010 3:39 pm |
|
|
Мъната написа: | Аз пък за мача си мисля,че Сливен ще играят много добре,технично,красиво, с много умисъл и точни пасове,ама ще паднем, защото са млади момчета и ще рухнат психически.И познайте как ще паднем - с гол в последните няколко минути след грешка в защитата.Тоз филм съм го гледал вече. |
съгласен съм и аз с твоето мнение... обичайния сценарии _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wanchy ;]
|
Tue Aug 31, 2010 4:31 pm |
|
|
Задължително е да ги бием... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Tue Aug 31, 2010 5:36 pm |
|
|
slavmaster написа: | 2:0..............това е........ |
И според мен ще ги бием.Мисля,че сценария е ясен.Сега ние бием,пролетта те нас,сигурни 3 точки и за двата тима и мирна глава.Дано все пак да стане хубав мач. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Tue Aug 31, 2010 7:05 pm |
|
|
Трябва да бием! _________________ МАЧКАЙ СЛИВЕН !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rupi

|
Tue Aug 31, 2010 9:08 pm |
|
|
То и чорбата трябваше да бием,ама........0:2 с голове в 84 и 90 минута. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Tue Aug 31, 2010 11:44 pm |
|
|
slavmaster написа: | http://www.novsport.com/news110437_1003.html
Над 500 беройци щурмуват Сливен......... |
Това го знаем,благодарение на умрелият ни град,изпълнен с турбо гъзари,сме гости всеки мач.Браво на Заралии,че ще дойдат и ще си направят шоуто. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мъната

|
Wed Sep 01, 2010 10:37 am |
|
|
Така е.Имат вяра в отбора си.А и Берое отдавна си играят в "А". Тук там поизпадат,но бързо се връщат. Не са били сума ти години като нас във "В".Ние дори в в селската лига играхме. С Червен Трактор Бинкос.Дерби.Представяш ли си? Кви фенове искаш от нас.Фенове се печелят.Ясно е как.Фенове се и губят.Както прави Сливен.Ясно е защо.
В град в който 16 години е нямало професионален футбол, всички се делят на Левскари и ЦСКА-ри.Затова на такива мачове повече сливенски фенове отиват в зверилника на противника,отколото в Сливенската публика. Всеки го е виждал и всеки познава такива хора. В Стара Загора всички са Беройци, а не Левскари и ЦСКА-ри.Някой от тях може и да е някакъв друг, но преди всичко е Бероец.За което ЕВАЛА им.Но пак казах - това е заради традициите им в А-футбола,които ние нямаме, а и не се опитваме да затвърдим.Играем слабо,губим домакински мачове от посредствени отбори, стадиона се обезлюдява.Логично.За кво ми е да дойда на стадиона, да бера срама и да ме е яд после ли?И то всеки път.Даже и по телевизията няма да го гледам.
В Сливен феновете са малко,не защото града е малък или хората не са надъхани.Сами си отговорете на въпроса защо ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chaotic

|
Wed Sep 01, 2010 5:51 pm |
|
|
В Стара Загора не всички са Беройци , има и фен клуб на ЦСКА .. Не е точно така , както казваш ти. _________________
Една борба една любов един отбор в света... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dan4o11

|
Wed Sep 01, 2010 6:30 pm |
|
|
трябва да вземем точки. берое може да легне по земляшки  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
incidenti

|
Thu Sep 02, 2010 10:44 am |
|
|
Мъната написа: | Така е.Имат вяра в отбора си.А и Берое отдавна си играят в "А". Тук там поизпадат,но бързо се връщат. Не са били сума ти години като нас във "В".Ние дори в в селската лига играхме. С Червен Трактор Бинкос.Дерби.Представяш ли си? Кви фенове искаш от нас.Фенове се печелят.Ясно е как.Фенове се и губят.Както прави Сливен.Ясно е защо.
В град в който 16 години е нямало професионален футбол, всички се делят на Левскари и ЦСКА-ри.Затова на такива мачове повече сливенски фенове отиват в зверилника на противника,отколото в Сливенската публика. Всеки го е виждал и всеки познава такива хора. В Стара Загора всички са Беройци, а не Левскари и ЦСКА-ри.Някой от тях може и да е някакъв друг, но преди всичко е Бероец.За което ЕВАЛА им.Но пак казах - това е заради традициите им в А-футбола,които ние нямаме, а и не се опитваме да затвърдим.Играем слабо,губим домакински мачове от посредствени отбори, стадиона се обезлюдява.Логично.За кво ми е да дойда на стадиона, да бера срама и да ме е яд после ли?И то всеки път.Даже и по телевизията няма да го гледам.
В Сливен феновете са малко,не защото града е малък или хората не са надъхани.Сами си отговорете на въпроса защо ! |
Преди 7-8 години марулите ги помня, че бяха 40-50 човека агитка и посещаемост, която нямаше нищо общо със сегашната. Просто идващото им поколение е яко надъхано, а и не е като да нямат успехи, като за техния си отбор. Пък и има отбори, като Дунав дето също не са влизали в А група от 20 години, но пак си имат некви фенове. Да не говорим, че в момента посещаемоста на много мачове от В група е по-голяма от тази в А (Спартак Варна, Нафта, Ботев). Или го имаш, или го немаш... в Сливен футболни фенове няма, има сеирджии. В началото на завръщането имаше бая хора по домакинства, а и не само... сега не можеш да срещнеш фен на Сливен из самия град.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мъната

|
Thu Sep 02, 2010 11:06 am |
|
|
В Сливен има много фенове,само дето не ходят на мач.Не ги кефи играта на отбора.Или няма кой да ги обедини.Сега има публика,но феновете са малко.Като бяхме в Б имаше доста фенове и малко публика.Сега на Берое ще е същото.Ще дойдат чичковците със семките и десетината лапета с шалчетата, викащи "СЕЛЯНИ" на софийските и пловдивските отбори,а защо не и на Берое. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Thu Sep 02, 2010 1:25 pm |
|
|
Абе тебе кво те бъркат "10-тината лапета" не мога да разбера.Кой си ти,че да им казваш какво да си викат? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мъната

|
Thu Sep 02, 2010 2:50 pm |
|
|
Аз ли кой съм.Аз съм един от тези,които заради 10-тината лапета не ходя в така наречената "Агитка" за да не ме види някой и да си помисли ,че съм с тях.Иначе преди да влезем в "А" и да се появят лапетата бях твърд титуляр на източната трибуна с още много хора,които в момента имат горе-долу същите съображения като моите.
Все пак се опитваме да видим къде е проблема с липсата на фенове,нали така ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tshabalala

|
Thu Sep 02, 2010 3:43 pm |
|
|
Ultra Voin човека е прав....не само той е така...но и доста хора също...аз съм говорил с едни пичове,които преди много години...са били постоянно присъствие на стадиона...и в провинцията като гостуваме...с ЦСКА за купата са били в Габрово...Бургас винаги е бил щурмуван от войводите...Търново...Русе....Варна...къде отидоха тия хора а?? И не се засягай като кажат 10-на лапета,защото за съжаление това е истината...колкото и да боли...гостуващите агитки като дойдат тука и се смеят на вас...Незнам как ще се оправи сливенския запалянко да вика за тима си...но е факт,че всеки мач на Хаджи Димитър сме гости...единствено може би Славия като идват се конкурирате  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Thu Sep 02, 2010 3:54 pm |
|
|
Хора, не мисля, че трябва да се делим кой какъв фен бил, кой кога бил викал, дали са лапета или т.н. Трябва да подкрепяме отбора всички. Вероятно си спомняте как направихме гостуване в Бургас повече от 100 човека, как на домакинските мачове от онзи прословут полусезон. Но сливенския фен не верен и смята, че си губи времето, когато отбора не печели. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The Devil Admin

Регистриран на: 15 Aug 2006 Мнения: 974 Местожителство: Las Venturas
|
Thu Sep 02, 2010 6:00 pm |
|
|
Към по-горните двама.... приятели мой... давате акъли само , а нищо не правите. Като не искате лапета и сте голяма работа елате на мача. То ако от това, че децата пеят (и не пеят само "селяни" , а знаят песни които и вие не знаете) ви е срам, не знам като вие запеете какво ще е... С наметало ли ще се покривате тогава. Голяма работа сте всичките, "Вятър ечи , Балкан стене" не знаете. Оня ден я изпяхме 5 човека, публиката зад нас за 1 път я чу тази песен. Критиките и съветите си ги запазете за вас, ние - агитката колко сме си "смешни" си е наша работа. И все пак ако не бяхме ние, всичките щяхте да седите и да гледате само чуждите агитки.
Аз ще използвам момента да поздравя хората, коит от години се занимават с нашата скромна агитка, инвестират средства и дават времето си за нея. Те си знаят кой са.... до другите, пак ви казвам, запазете си мнението за себе си. _________________
I'm looking for some alien toilet to park my bricks. Who's first? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tshabalala

|
Thu Sep 02, 2010 6:20 pm |
|
|
Нали затова е форум бе пич...мнение и позиция да се изразят...сигурно и ти си от тая група лапета...както и да няма значение...аз и потребителя Mъната,сигурно доста годинки сме повече от теб и на доста мачове сме ходели,защото тогава с цел да не се повторя бяхме единни и в Габрово 1990 бяхме към 3000-4000 човека...как ти се струва а....и моля те не ме разсмивай,ако не сте били вие как е нямало да гледамe нашата агитка...просто предизвикваш много смях...ако на това викаш агитка и това ти е критерия за агитка :X Хората по стадиона ви се смеят, 10 човека не става работата...Жив и здрав
П.С. А да те питам,когато гостуваме,чия агитка гледат домакините !?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Thu Sep 02, 2010 6:24 pm |
|
|
Е няма лошо да чувш мнението на хората.Аз не съм против това,но сами си направете изводите,че тези хора,които са били в Габрово на мача,сега ще са хора,които едва ли ще им е до викане в агитка.Както и да е.Аз честно ви говоря в Б група не помня да е имало кой знае колко различни и гоелми хора и факт е,че в момента има бая хора,които са над 20 години,което не ги окачествява като лапета.Примерно гостуването в Мездра,Бургас,Варна,двата мача на армията с Цска...Не са само "лапета" и всички много добре знаем,че това не е вярно и че не е това причината. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tshabalala

|
Thu Sep 02, 2010 6:28 pm |
|
|
А според теб каква е причината ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The Devil Admin

Регистриран на: 15 Aug 2006 Мнения: 974 Местожителство: Las Venturas
|
Thu Sep 02, 2010 6:30 pm |
|
|
Tshabalala написа: | Нали затова е форум бе пич...мнение и позиция да се изразят...сигурно и ти си от тая група лапета...както и да няма значение...аз и потребителя Mъната,сигурно доста годинки сме повече от теб и на доста мачове сме ходели,защото тогава с цел да не се повторя бяхме единни и в Габрово 1990 бяхме към 3000-4000 човека...как ти се струва а....и моля те не ме разсмивай,ако не сте били вие как е нямало да гледамe нашата агитка...просто предизвикваш много смях...ако на това викаш агитка и това ти е критерия за агитка :X Хората по стадиона ви се смеят, 10 човека не става работата...Жив и здрав
П.С. А да те питам,когато гостуваме,чия агитка гледат домакините !?!? |
Щом не ме знаеш кой съм и аз не те знам кой си въобще недей ми се хвали тука... щото аз викам за отбора от лапе... бях там и съм ги подкрепял. Спомням си един мач с Гален бяхме, под дъжда, сами викахме .... докато големите фенове се тъпчеха под козирката и люпеха семки за да се стоплят. Не става въпрос да не си изразяваш мнението, но не оценявай агитката, моля ти се... защото не знаеш , вие колко сте смешни докато люпите семчици в такт.  _________________
I'm looking for some alien toilet to park my bricks. Who's first? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tshabalala

|
Thu Sep 02, 2010 6:34 pm |
|
|
Нещо се бъркаш...мач на отбора от люпилнята не съм гледал на малко по друго място го гледам,но няма значение в момента...въпроса е,че хората се смеят брато на това подобие на агитка  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|