<-- Към сайта  -  Профил  -  Съобщения  -  Търсене  -  Вход  -  Регистрирайте се 

СЛИВЕН-БЕРОЕ
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема  Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    ОФК Сливен 2000 Форуми -> Новини, срещи и коментари
Предишната тема :: Следващата тема  

какво очаквате от мача
победа за Сливен
75%
 75%  [ 24 ]
Равен
9%
 9%  [ 3 ]
победа за Берое
15%
 15%  [ 5 ]
Общо гласове : 32

Автор Съобщение
joysl

Местожителство: СЛИВЕН

Мнение  Mon Aug 30, 2010 1:43 am Отговорете с цитат

4 септември 2010, събота, 17:45 ч - ст.Х.Димитър
гл.съдия Георги Йорданов (Габрово)
Сливен - Берое (Стара Загора) - /пряко по Про БГ/

0-1

Последната промяна е направена от joysl на Sat Sep 04, 2010 8:05 pm; мнението е било променяно общо 6 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ronaldinho-10522

Мнение  Mon Aug 30, 2010 10:18 am Отговорете с цитат

Тук вече трябва яко да се мачка !
Върнете се в началото
papabg

Мнение  Mon Aug 30, 2010 10:29 am Отговорете с цитат

Незнам как трябва да мачкаме, но трябва да вземем 3 точки.
Върнете се в началото
joysl

Мнение  Mon Aug 30, 2010 12:58 pm Отговорете с цитат

всичко друго освен победа,ще ни прати наистина още от сега в един от застрашените отбори за отпадане
Върнете се в началото
Bateto

Местожителство: Somewhere

Мнение  Mon Aug 30, 2010 2:04 pm Отговорете с цитат

Дори и съдията да е срещу нас мисля, че ще спечелим!

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Мъната

Мнение  Tue Aug 31, 2010 3:10 pm Отговорете с цитат

Аз пък за мача си мисля,че Сливен ще играят много добре,технично,красиво, с много умисъл и точни пасове,ама ще паднем, защото са млади момчета и ще рухнат психически.И познайте как ще паднем - с гол в последните няколко минути след грешка в защитата.Тоз филм съм го гледал вече.

Последната промяна е направена от Мъната на Tue Aug 31, 2010 3:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
slavmaster
Администратор

Мнение  Tue Aug 31, 2010 3:12 pm Отговорете с цитат

2:0..............това е........
Мъната

Мнение  Tue Aug 31, 2010 3:19 pm Отговорете с цитат

От твоята уста в божиите уши....или по точно в Лечковите
Върнете се в началото
teoto

Мнение  Tue Aug 31, 2010 3:39 pm Отговорете с цитат

Мъната написа:
Аз пък за мача си мисля,че Сливен ще играят много добре,технично,красиво, с много умисъл и точни пасове,ама ще паднем, защото са млади момчета и ще рухнат психически.И познайте как ще паднем - с гол в последните няколко минути след грешка в защитата.Тоз филм съм го гледал вече.

съгласен съм и аз с твоето мнение... обичайния сценарии

Мнение  Tue Aug 31, 2010 4:31 pm Отговорете с цитат

Задължително е да ги бием...
Върнете се в началото
ultra_voin

Мнение  Tue Aug 31, 2010 5:36 pm Отговорете с цитат

slavmaster написа:
2:0..............това е........

И според мен ще ги бием.Мисля,че сценария е ясен.Сега ние бием,пролетта те нас,сигурни 3 точки и за двата тима и мирна глава.Дано все пак да стане хубав мач.
Върнете се в началото
Jorko

Местожителство: Сливен

Мнение  Tue Aug 31, 2010 7:05 pm Отговорете с цитат

Трябва да бием!
rupi

Мнение  Tue Aug 31, 2010 9:08 pm Отговорете с цитат

То и чорбата трябваше да бием,ама........0:2 с голове в 84 и 90 минута.
Върнете се в началото
slavmaster
Администратор

Мнение  Tue Aug 31, 2010 11:14 pm Отговорете с цитат

http://www.novsport.com/news110437_1003.html

Над 500 беройци щурмуват Сливен.........
ultra_voin

Мнение  Tue Aug 31, 2010 11:44 pm Отговорете с цитат

slavmaster написа:
http://www.novsport.com/news110437_1003.html

Над 500 беройци щурмуват Сливен.........

Това го знаем,благодарение на умрелият ни град,изпълнен с турбо гъзари,сме гости всеки мач.Браво на Заралии,че ще дойдат и ще си направят шоуто.
Върнете се в началото
Мъната

Мнение  Wed Sep 01, 2010 10:37 am Отговорете с цитат

Така е.Имат вяра в отбора си.А и Берое отдавна си играят в "А". Тук там поизпадат,но бързо се връщат. Не са били сума ти години като нас във "В".Ние дори в в селската лига играхме. С Червен Трактор Бинкос.Дерби.Представяш ли си? Кви фенове искаш от нас.Фенове се печелят.Ясно е как.Фенове се и губят.Както прави Сливен.Ясно е защо.
В град в който 16 години е нямало професионален футбол, всички се делят на Левскари и ЦСКА-ри.Затова на такива мачове повече сливенски фенове отиват в зверилника на противника,отколото в Сливенската публика. Всеки го е виждал и всеки познава такива хора. В Стара Загора всички са Беройци, а не Левскари и ЦСКА-ри.Някой от тях може и да е някакъв друг, но преди всичко е Бероец.За което ЕВАЛА им.Но пак казах - това е заради традициите им в А-футбола,които ние нямаме, а и не се опитваме да затвърдим.Играем слабо,губим домакински мачове от посредствени отбори, стадиона се обезлюдява.Логично.За кво ми е да дойда на стадиона, да бера срама и да ме е яд после ли?И то всеки път.Даже и по телевизията няма да го гледам.
В Сливен феновете са малко,не защото града е малък или хората не са надъхани.Сами си отговорете на въпроса защо !
Върнете се в началото
chaotic

Мнение  Wed Sep 01, 2010 5:51 pm Отговорете с цитат

В Стара Загора не всички са Беройци , има и фен клуб на ЦСКА .. Не е точно така , както казваш ти.

Една борба една любов един отбор в света...
Върнете се в началото
dan4o11

Местожителство: Evropa.

Мнение  Wed Sep 01, 2010 6:30 pm Отговорете с цитат

трябва да вземем точки. берое може да легне по земляшки Smile
Върнете се в началото
incidenti

Мнение  Thu Sep 02, 2010 10:44 am Отговорете с цитат

Мъната написа:
Така е.Имат вяра в отбора си.А и Берое отдавна си играят в "А". Тук там поизпадат,но бързо се връщат. Не са били сума ти години като нас във "В".Ние дори в в селската лига играхме. С Червен Трактор Бинкос.Дерби.Представяш ли си? Кви фенове искаш от нас.Фенове се печелят.Ясно е как.Фенове се и губят.Както прави Сливен.Ясно е защо.
В град в който 16 години е нямало професионален футбол, всички се делят на Левскари и ЦСКА-ри.Затова на такива мачове повече сливенски фенове отиват в зверилника на противника,отколото в Сливенската публика. Всеки го е виждал и всеки познава такива хора. В Стара Загора всички са Беройци, а не Левскари и ЦСКА-ри.Някой от тях може и да е някакъв друг, но преди всичко е Бероец.За което ЕВАЛА им.Но пак казах - това е заради традициите им в А-футбола,които ние нямаме, а и не се опитваме да затвърдим.Играем слабо,губим домакински мачове от посредствени отбори, стадиона се обезлюдява.Логично.За кво ми е да дойда на стадиона, да бера срама и да ме е яд после ли?И то всеки път.Даже и по телевизията няма да го гледам.
В Сливен феновете са малко,не защото града е малък или хората не са надъхани.Сами си отговорете на въпроса защо !

Преди 7-8 години марулите ги помня, че бяха 40-50 човека агитка и посещаемост, която нямаше нищо общо със сегашната. Просто идващото им поколение е яко надъхано, а и не е като да нямат успехи, като за техния си отбор. Пък и има отбори, като Дунав дето също не са влизали в А група от 20 години, но пак си имат некви фенове. Да не говорим, че в момента посещаемоста на много мачове от В група е по-голяма от тази в А (Спартак Варна, Нафта, Ботев). Или го имаш, или го немаш... в Сливен футболни фенове няма, има сеирджии. В началото на завръщането имаше бая хора по домакинства, а и не само... сега не можеш да срещнеш фен на Сливен из самия град....
Върнете се в началото
Мъната

Мнение  Thu Sep 02, 2010 11:06 am Отговорете с цитат

В Сливен има много фенове,само дето не ходят на мач.Не ги кефи играта на отбора.Или няма кой да ги обедини.Сега има публика,но феновете са малко.Като бяхме в Б имаше доста фенове и малко публика.Сега на Берое ще е същото.Ще дойдат чичковците със семките и десетината лапета с шалчетата, викащи "СЕЛЯНИ" на софийските и пловдивските отбори,а защо не и на Берое.
Върнете се в началото
ultra_voin

Мнение  Thu Sep 02, 2010 1:25 pm Отговорете с цитат

Абе тебе кво те бъркат "10-тината лапета" не мога да разбера.Кой си ти,че да им казваш какво да си викат?
Върнете се в началото
Мъната

Мнение  Thu Sep 02, 2010 2:50 pm Отговорете с цитат

Аз ли кой съм.Аз съм един от тези,които заради 10-тината лапета не ходя в така наречената "Агитка" за да не ме види някой и да си помисли ,че съм с тях.Иначе преди да влезем в "А" и да се появят лапетата бях твърд титуляр на източната трибуна с още много хора,които в момента имат горе-долу същите съображения като моите.
Все пак се опитваме да видим къде е проблема с липсата на фенове,нали така ?
Върнете се в началото
Tshabalala

Мнение  Thu Sep 02, 2010 3:43 pm Отговорете с цитат

Ultra Voin човека е прав....не само той е така...но и доста хора също...аз съм говорил с едни пичове,които преди много години...са били постоянно присъствие на стадиона...и в провинцията като гостуваме...с ЦСКА за купата са били в Габрово...Бургас винаги е бил щурмуван от войводите...Търново...Русе....Варна...къде отидоха тия хора а?? И не се засягай като кажат 10-на лапета,защото за съжаление това е истината...колкото и да боли...гостуващите агитки като дойдат тука и се смеят на вас...Незнам как ще се оправи сливенския запалянко да вика за тима си...но е факт,че всеки мач на Хаджи Димитър сме гости...единствено може би Славия като идват се конкурирате Wink
Върнете се в началото
Batigol

Местожителство: София

Мнение  Thu Sep 02, 2010 3:54 pm Отговорете с цитат

Хора, не мисля, че трябва да се делим кой какъв фен бил, кой кога бил викал, дали са лапета или т.н. Трябва да подкрепяме отбора всички. Вероятно си спомняте как направихме гостуване в Бургас повече от 100 човека, как на домакинските мачове от онзи прословут полусезон. Но сливенския фен не верен и смята, че си губи времето, когато отбора не печели.
The Devil
Admin

Местожителство: Las Venturas

Мнение  Thu Sep 02, 2010 6:00 pm Отговорете с цитат

Към по-горните двама.... приятели мой... давате акъли само , а нищо не правите. Като не искате лапета и сте голяма работа елате на мача. То ако от това, че децата пеят (и не пеят само "селяни" , а знаят песни които и вие не знаете) ви е срам, не знам като вие запеете какво ще е... С наметало ли ще се покривате тогава. Голяма работа сте всичките, "Вятър ечи , Балкан стене" не знаете. Оня ден я изпяхме 5 човека, публиката зад нас за 1 път я чу тази песен. Критиките и съветите си ги запазете за вас, ние - агитката колко сме си "смешни" си е наша работа. И все пак ако не бяхме ние, всичките щяхте да седите и да гледате само чуждите агитки.

Аз ще използвам момента да поздравя хората, коит от години се занимават с нашата скромна агитка, инвестират средства и дават времето си за нея. Те си знаят кой са.... до другите, пак ви казвам, запазете си мнението за себе си.

I'm looking for some alien toilet to park my bricks. Who's first?
Върнете се в началото
Tshabalala

Мнение  Thu Sep 02, 2010 6:20 pm Отговорете с цитат

Нали затова е форум бе пич...мнение и позиция да се изразят...сигурно и ти си от тая група лапета...както и да няма значение...аз и потребителя Mъната,сигурно доста годинки сме повече от теб и на доста мачове сме ходели,защото тогава с цел да не се повторя бяхме единни и в Габрово 1990 бяхме към 3000-4000 човека...как ти се струва а....и моля те не ме разсмивай,ако не сте били вие как е нямало да гледамe нашата агитка...просто предизвикваш много смях...ако на това викаш агитка и това ти е критерия за агитка :X Хората по стадиона ви се смеят, 10 човека не става работата...Жив и здрав Smile

П.С. А да те питам,когато гостуваме,чия агитка гледат домакините !?!?
Върнете се в началото
ultra_voin

Мнение  Thu Sep 02, 2010 6:24 pm Отговорете с цитат

Е няма лошо да чувш мнението на хората.Аз не съм против това,но сами си направете изводите,че тези хора,които са били в Габрово на мача,сега ще са хора,които едва ли ще им е до викане в агитка.Както и да е.Аз честно ви говоря в Б група не помня да е имало кой знае колко различни и гоелми хора и факт е,че в момента има бая хора,които са над 20 години,което не ги окачествява като лапета.Примерно гостуването в Мездра,Бургас,Варна,двата мача на армията с Цска...Не са само "лапета" и всички много добре знаем,че това не е вярно и че не е това причината.
Върнете се в началото
Tshabalala

Мнение  Thu Sep 02, 2010 6:28 pm Отговорете с цитат

А според теб каква е причината ?
Върнете се в началото
The Devil
Admin

Местожителство: Las Venturas

Мнение  Thu Sep 02, 2010 6:30 pm Отговорете с цитат

Tshabalala написа:
Нали затова е форум бе пич...мнение и позиция да се изразят...сигурно и ти си от тая група лапета...както и да няма значение...аз и потребителя Mъната,сигурно доста годинки сме повече от теб и на доста мачове сме ходели,защото тогава с цел да не се повторя бяхме единни и в Габрово 1990 бяхме към 3000-4000 човека...как ти се струва а....и моля те не ме разсмивай,ако не сте били вие как е нямало да гледамe нашата агитка...просто предизвикваш много смях...ако на това викаш агитка и това ти е критерия за агитка :X Хората по стадиона ви се смеят, 10 човека не става работата...Жив и здрав Smile

П.С. А да те питам,когато гостуваме,чия агитка гледат домакините !?!?

Щом не ме знаеш кой съм и аз не те знам кой си въобще недей ми се хвали тука... щото аз викам за отбора от лапе... бях там и съм ги подкрепял. Спомням си един мач с Гален бяхме, под дъжда, сами викахме .... докато големите фенове се тъпчеха под козирката и люпеха семки за да се стоплят. Не става въпрос да не си изразяваш мнението, но не оценявай агитката, моля ти се... защото не знаеш , вие колко сте смешни докато люпите семчици в такт. Wink

I'm looking for some alien toilet to park my bricks. Who's first?
Върнете се в началото
Tshabalala

Мнение  Thu Sep 02, 2010 6:34 pm Отговорете с цитат

Нещо се бъркаш...мач на отбора от люпилнята не съм гледал на малко по друго място го гледам,но няма значение в момента...въпроса е,че хората се смеят брато на това подобие на агитка Wink
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    ОФК Сливен 2000 Форуми -> Новини, срещи и коментари Часова зона GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Начало - Връзки - Форум - Facebook

sliven-fc.com е неофициален и независим сайт. Съдържанието му не обвързва ОФК Сливен 2000 по какъвто и да било начин.
© 2005 - 2013, sliven-fc.com. При използване на материали от сайта позоваването на източника е задължително!