| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Voivoda
|
Mon Dec 08, 2008 10:08 pm |
|
|
Mom4eta, Stoqn be6e nai-dobroto mom4e koeto poznavam.
Tova e v toq svqt TRQBVA DA SI GAD, GANGSTA SHIT ZA DA TE UVAJAVAT I DA NE TE PIPAT ! ! ! Edno zapomnete - NAPRAVI ZLO ZA DA TI OTVURNAT S DOBRO !!! Tova e
Nqmate si predstava kolko sam reval teq dni i 4e nemoga da si namerq mqsto i nemoga da zaspq. Do predi 1-2 godini vseki den sas Stoqn igrahme tenis na masa. Prosto po-dobro mom4e nqma6e na taq zemq i nqma i da ima. I v momenta reva kato pi6a.
Ujas
Tova e v toq svqt na 4algari, rapari i haus pedali na amfetki qvno trqbva da si gangsta shit nqma drug na4in.
PO4IVAI V MIR STOQNE - NAI-GOTINIQ PI4 NA PLANETATA. 
Последната промяна е направена от Voivoda на Mon Dec 08, 2008 10:12 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Voivoda
|
Mon Dec 08, 2008 10:09 pm |
|
|
| Az sum Sa6o - Voivodata. Izvinqvam se 4e pi6a na lainqnica ama sum ot klub 6toto sum s permanenten ban zaradi Devila. |
|
|
 |
OCB A.C.A.B.

|
Mon Dec 08, 2008 10:11 pm |
|
|
| SMURT ZA SHOPITE ! ! ! написа: | | Az sum Sa6o - Voivodata. Izvinqvam se 4e pi6a na lainqnica ama sum ot klub 6toto sum s permanenten ban zaradi Devila. |
R.I.P Стояне  _________________ Само Бог да ме пази от ПРАСЕТА...Шибани СВИНЕ на свободата ми налагат ВЕТО!
STOP POLICE BRUTALITY |
|
|
 |
marto135

|
Mon Dec 08, 2008 10:15 pm |
|
|
Абе не го познавам момчето ама представям си как са родителите му и приятелите му! Това са били некви ... абе незнам има ли дума за такива хора(става дума за убииците) .... Само да питам , намерени ли са убииците  _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
|
 |
Voivoda
|
Mon Dec 08, 2008 10:17 pm |
|
|
Strah me e da otida do tqh za da pregurna maika mu. Takava skromna i dobra jenica kak obi4a6e i Stoqn i brat mu. Obiknovenna jena - u4itelka v 10to. Skatava6e stotinkite za da izgleda Stoqn dotuka.
PROSTO ISKAM DA UBIQ NQKOI V MOMENTA  |
|
|
 |
The Devil Admin

Регистриран на: 15 Aug 2006 Мнения: 974 Местожителство: Las Venturas
|
Mon Dec 08, 2008 10:46 pm |
|
|
Тук... те подкрепям, и аз я познавам жената .... много е добра и възпитана. Момчето не го познавам, но съдеики по майка му знам, че не е бил лош. Жалко е наистина толкова нелепо да бъде отнет живот... Друго не знам какво да кажа... нека почива в мир.  _________________
I'm looking for some alien toilet to park my bricks. Who's first? |
|
|
 |
Sisqta

|
Mon Dec 08, 2008 11:33 pm |
|
|
Нека почива в мир момчето... _________________ "Сливен-Закон"
DURA LEX,SED LEX
 |
|
|
 |
pashona
|
Mon Dec 08, 2008 11:59 pm |
|
|
Наистина това е най добрият човек мой братовчед просто голяма трагедия.
Почивай в мир Стоянчо |
|
|
 |
OCB A.C.A.B.

|
Tue Dec 09, 2008 8:02 am |
|
|
| pashona написа: | Наистина това е най добрият човек мой братовчед просто голяма трагедия.
Почивай в мир Стоянчо |
Моите съболезнования Пашоне _________________ Само Бог да ме пази от ПРАСЕТА...Шибани СВИНЕ на свободата ми налагат ВЕТО!
STOP POLICE BRUTALITY |
|
|
 |
stefo_72 Global Mod

|
Tue Dec 09, 2008 8:07 am |
|
|
Мойте съболезнования Пашоне,и към цялото семейство!
Почивай в мир Стоянчо! _________________
 |
|
|
 |
ggeorgievv

|
Tue Dec 09, 2008 9:16 am |
|
|
Съболезнования към всички пряко засегнати ! _________________ Не ми обръщайте внимание според повечето от форума аз не съм фен а "семкаджия" !
 |
|
|
 |
Batigol

|
Tue Dec 09, 2008 1:37 pm |
|
|
Нека почива в мир момчето. Целия град скърби за него. И нека поне този път нещата да не бъдат оставяни така, а тези, които сториха това да си платят! _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
|
 |
benito

|
Tue Dec 09, 2008 2:00 pm |
|
|
| Мойте съболезнования на Пашона ! Нека тоя път да се борим да се накажат виновните ! |
|
|
 |
mg
|
Tue Dec 09, 2008 2:55 pm |
|
|
Моите съболезнования!
Странно за мен, но този път Държавата прави нещо до момента, убииците са ги хванали веднага... вчера бяха в съда, очаква се 12 години затвор за единия, за другия не е ясно още... заради такива като тях трябва да се върне смъртното наказание.. свине! |
|
|
 |
Voivoda
|
Tue Dec 09, 2008 4:56 pm |
|
|
lele na mene kolko mi e gadno a predstavqm si na pashona kakvo mu e
ebati
ni6to dobro ne e ostanalo beznakzano na taq 6ibana zemq razberete
Pashona sujalqvam mnogo brat  |
|
|
 |
Voivoda
|
Tue Dec 09, 2008 4:58 pm |
|
|
| mg написа: | | вчера бяха в съда, очаква се 12 години затвор за единия, за другия не е ясно още... |
12 godini kvo sa be
pone 20 trqbva
razbiram da e za nqkakvi interesi da go smajat a to za kvo sigurno za nqkoq mi6ka pak... awe ne se zanimavaite s murshi po diskota be ebati
i az sam ql boi po diskota i az sam bil ama edno vreme
tva e basi lape6koto
te da vi svalqt be basi murshite
zaribqvaite v neta ne i po diskota |
|
|
 |
grsg

|
Tue Dec 09, 2008 8:07 pm |
|
|
| да е поне 20г. сега ще минат 12г. и си излиза свободен а момчето не може да се върне |
|
|
 |
marto135

|
Tue Dec 09, 2008 8:10 pm |
|
|
Абе трябва му първо един здрав бой ама почти до смърт и после 12 години (пак му са малко) _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
|
 |
stallion

|
Tue Dec 09, 2008 8:13 pm |
|
|
Също мойте съблезнавания. Днеска от 14 до 6 и 30 съм агитирал хората по центъра да се подпишат за справедлива присъда. Утре пак ще има подписки дано някой висшестоящ им обърне внимание .Днес събрахме около 6000 подписа. Гадното е , че имаше много хора дето като им кажа за какво събираме подписи викаха ми кво ми пука, ми мене не ме засяга ... /баси хората дето има ... Утре в 12 с 30 пред ПМГ има протест, който иска да заповяда.  |
|
|
 |
Voivoda
|
Tue Dec 09, 2008 9:20 pm |
|
|
| stallion написа: | Също мойте съблезнавания. Днеска от 14 до 6 и 30 съм агитирал хората по центъра да се подпишат за справедлива присъда. Утре пак ще има подписки дано някой висшестоящ им обърне внимание .Днес събрахме около 6000 подписа. Гадното е , че имаше много хора дето като им кажа за какво събираме подписи викаха ми кво ми пука, ми мене не ме засяга ... /баси хората дето има ... Утре в 12 с 30 пред ПМГ има протест, който иска да заповяда.  |
ei golqm respekt za tebe brato mn se kefq 4e ima takiva hora v toq tup grad vse o6te
a za 12 godini ne e qsno dali 6te si gi izleji 6toto sq za dobro povedenie ti namalqt polovinata prisuda
abe bg ne e darjava  |
|
|
 |
The Devil Admin

Регистриран на: 15 Aug 2006 Мнения: 974 Местожителство: Las Venturas
|
Tue Dec 09, 2008 10:14 pm |
|
|
Щото , тая подписка или протеста ще променят нещо... аз се подписах, но не вярвам в такива петиции... подписки, молби и т.н. Ние не сме Гърците , че за 1 човек да стане почти гражданска война....Ние сме България и тук всеки един от нас може да бъде утрепан като куче , а убиеца да е на свобода след 1 ден. _________________
I'm looking for some alien toilet to park my bricks. Who's first? |
|
|
 |
slavmaster Администратор

|
Tue Dec 09, 2008 11:32 pm |
|
|
съболезнования към всички скърбящи,момчето не го познавам но всичко това е абсурдно и граничещо с всичко просташко в нашата държава! днес със семейството сме се подписали но това няма да върне Стоян,дано поне има някакво възмездие и строга наказуемост!почивай в мир!
а за моя адаш (пашона),приятелю някой неща немогат да се върнат ,можеш да разчиташ на мен като упора както и предполагам и виждам от доста хора в форума! _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
http://www.vbox7.com/play:0322fc3e |
|
|
 |
buhata_prime Seducer

|
Wed Dec 10, 2008 12:47 pm |
|
|
Много тъпо наистина. Да те е страх вече и в Студентски да ходиш. А като си помисля само, че във фаталната нощ бях на караоке в Маската /това е клуб на 5 метра от АМНЕЗИЯ/ и в 2:20 минах точно пред входа на Амнезия.... Незнам какво да си мисля, броени минути са ме разминали с инцидента... Бях с едно аверче, незнам.... Може би можехме да помогнем, а може би и ние щяхме да сме в болница... Незнам, просто тръпки ме побиват!! _________________
 |
|
|
 |
benito

|
Wed Dec 10, 2008 2:12 pm |
|
|
| кви тръпки тия лайнари дет са направили това заслужават ся да ги фана и да им искарам червата майка им мизерна дайба мръсна дайба |
|
|
 |
incidenti

|
Wed Dec 10, 2008 2:30 pm |
|
|
| Трансперанта на герена го видях, но понеже нямах известно време интернет за какво е пострадало момчето и кой го е направил? |
|
|
 |
ggeorgievv

|
|
|
 |
buhata_prime Seducer

|
Wed Dec 10, 2008 2:36 pm |
|
|
| incidenti написа: | | Трансперанта на герена го видях, но понеже нямах известно време интернет за какво е пострадало момчето и кой го е направил? |
http://dnes.dir.bg/2008/12/05/news3698569.html _________________
 |
|
|
 |
incidenti

|
Wed Dec 10, 2008 4:20 pm |
|
|
| Ебати и глупавата смърт. Щом без причина са убили невинно момче заслужават не 10, не 20 години, а смърта присъда. |
|
|
 |
buhata_prime Seducer

|
Wed Dec 10, 2008 4:36 pm |
|
|
Такива неща редовно се случват в Студентски град! Комплексирани селянчета, дошли в големия град се събират на групички и се напиват и надрусват само и единствено с цел да се сбият. И на мен ми се е случвало, вървим си трима човека, минаваме покрай 7-8 човека, които почват да се заяждат. И като не им обълнеш внимание стават още по-агресивни, нас лично ни мериха с павета и парчета от тротоарни плочки! В крайна сметка се добрахме до едно такси макло преди да стане лошо!
Обикновено тва са идиотчета, които не могат да си намерят място, че живеят в Студентски град /Градът на курвите/ и не могат да си намерят ебане, щото са прекалено прости. И събраната агресия изливат върху случайни хора! _________________
 |
|
|
 |
incidenti

|
Wed Dec 10, 2008 5:05 pm |
|
|
| buhata_prime написа: | Такива неща редовно се случват в Студентски град! Комплексирани селянчета, дошли в големия град се събират на групички и се напиват и надрусват само и единствено с цел да се сбият. И на мен ми се е случвало, вървим си трима човека, минаваме покрай 7-8 човека, които почват да се заяждат. И като не им обълнеш внимание стават още по-агресивни, нас лично ни мериха с павета и парчета от тротоарни плочки! В крайна сметка се добрахме до едно такси макло преди да стане лошо!
Обикновено тва са идиотчета, които не могат да си намерят място, че живеят в Студентски град /Градът на курвите/ и не могат да си намерят ебане, щото са прекалено прости. И събраната агресия изливат върху случайни хора! |
Преди седмица имаше подобен случай в дискотека Амор не знам дали я знаеш. След мача на говедата с Македонска Слава те ходима към Амор, за да бият случайни минувачи само защото са чалгари, фешани, хаусари и тн. Имаше и клип в нета не знам дали сте го гледали. |
|
|
 |
|