Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
stoqnpetrov

|
Wed Aug 22, 2012 3:01 pm |
|
|
6.08.2012 г. /Неделя/ 18.00 ч.
ВЛ. ВЪЛКОВ Г. КАЛУДОВ К.ЕНЕВ Пд Пд СтЗ
4-ти ВАЛ. ЖЕЛЕЗОВ Бс
Последната промяна е направена от stoqnpetrov на Mon Aug 27, 2012 1:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
berbatov__86

|
Sat Aug 25, 2012 10:52 am |
|
|
Ще има ли вход на мачовете тая година? Успех на нашите утре,дано дойдат повече хора,че имат нужда от подкрепа младите момчета |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
papabg

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristian73
|
Sun Aug 26, 2012 6:26 pm |
|
|
25'm. 0:0
Няма състави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dan4o11

|
Sun Aug 26, 2012 8:27 pm |
|
|
Сливен – Спартак (Варна) 0:1  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
berbatov__86

|
Sun Aug 26, 2012 8:29 pm |
|
|
0-1.Пак слаба игра,почти не създаваме положения,ще вкарваме гол веднъж на 3-4 мача с такава игра.Момчетата играят много притеснено и без самочувствие,няма как да стане така.Иначе на стадиона бяха Костадин Стоянов и вратарчето,което отиде в ЦСКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
Sun Aug 26, 2012 9:13 pm |
|
|
трябва да влизат по бързо в час иначе после ще става по напрегнато!
Нямаме нападателна мощ,никаква идея за футбол,лошото е че в повечето не виждах и желание за игра на ниво професионален футбол мъже.
Добро впечатление ми направи номер 30, който ми се струва че игра с най голямо желание,същото немога да кажа за Лъчо Лечков.
За съжаление до тук я докарахме......иначе и противника ни не беше на кой знае какво ниво но си взе своето. _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
http://www.vbox7.com/play:0322fc3e |
|
Върнете се в началото |
|
 |
forzaACM
|
Sun Aug 26, 2012 10:03 pm |
|
|
снимки от мача може ли някой да прати или да даде link някакъв |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivelin123
|
Sun Aug 26, 2012 10:36 pm |
|
|
3 лева ли беше билета ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
forzaACM
|
Sun Aug 26, 2012 11:50 pm |
|
|
аха добре ще чакам да дадете някакъв link къде мога да видя снимките от мача къде ги качва Христо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mentor_P
|
Sun Aug 26, 2012 11:55 pm |
|
|
Много слаба и като цяло безидейна игра. Нито едно чисто положение. Напротив, добре че гостите също не са стока, иначе можеше да се повтори резултата от първия кръг. Надеждата ни е да се намерят 2-3 по-слаби и финансови нестабилни отбори, за да не изпаднем.
Цената на билетите е 3лева, но наистина е много жалко че това е основна тема на дискусия във форума. За най-големите любители на футбола второто полувреме е безплатно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hgeorgiev
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
hgeorgiev
|
Mon Aug 27, 2012 12:19 am |
|
|
По темата - нали не очаквахте с така изграден отбор да започнем с победи? Който се счита за фен трябва по-скоро да подкрепя тези момчета. Всичките. Не може да се каже, че са поставени в нормални условия. Дано някой от тях да не провалят кариерите си с това форсиране. Достатъчно млади са за да бъде направо геройство факта, че са титуляри в професионален отбор и им се налага да играят срещу играчи, част от които биха могли със същия успех да участват и в А група в нашето първенство... _________________ ------------------------------
http://hristogeorgiev.eu |
|
Върнете се в началото |
|
 |
papabg

|
Mon Aug 27, 2012 9:58 am |
|
|
Млад перспективен отбор. Липса на опит, самочувствие и от там идва и играта със страх.Да ме извинява треньорския екип, но мисля, че тактически слабо си проведоха мача.Липса и на всякаква комуникация м/у тях и играчите по време на срещата.Хубавото според мен е, че от мач на мач/ имам предвид контролите/ отбора играе по-добре.Това което липсва са няколко по-опитни играчи които да насърчават младите.
Видяхте ги как играят плахо вчера, а какво ли ще е когато играят като гости-чиста проба страх. Трябва някой да ги нахъсва и да им дава кураж.Само Миро и Гената не стигат. На мен отбора ми харесва и вярвам, че с търпение ще с е обиграят. Успех момчета! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
Mon Aug 27, 2012 6:01 pm |
|
|
Абсолютно подкрепям последното мнение, и аз вярвам че на момчетата им трябва време да се отърсят, проблема е че кръговете се въртят, актив нямаме, после започва да тежи това и напрежението се трупа, което става още по тягостно. Принципно съм съгласен да си играем с наши млади момчета, вижда се че скъпо платените български звезди не са кой знае каква стока.
Относно тактиката; Не виждам как само с Филипов в атака можем да сътворим нещо, лично на мен ми се струва че в атака трябва да са поне двама - Миндев и Балездров, а Филипов да си играе по фланговете , не е нормално момчето да скача и да се бори за всяка топка изритана от вратаря от аут с играчи които са със една глава по високи, да не говорим че и да достигне до топката е самотник между поне 3 ма защитници.
За билетите: съгласен съм да даваме по 3 лв, все пак трябва от някъде да влизат средства, казвал съм го и друг път и 1 стотинка няма да дам ако се продават мачове.
Феновете са за това да подкрепят отбора не само когато е на върха, от доста време съм администратор на форума и мога смело и отговорно да заявя факта че когато бием правим по две странички коментари, когато загубим сме стигали до десетина, не трябва да сме толкова негативно настроени особено към момчетата, друг е въпроса в начина на управление и приемствеността в отбора, друг е въпроса какво са научили тия момчета за 10 - тина години.
Принципно в такива условия и ситуация млад отбор не се обиграва, но пък така се каляват истинските бойци!!! Успех  _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
http://www.vbox7.com/play:0322fc3e |
|
Върнете се в началото |
|
 |
forzaACM
|
Fri Aug 31, 2012 10:27 pm |
|
|
Христо пиши ми лично съобщение като можеш |
|