| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
slavmaster Администратор

|
Mon Oct 10, 2011 8:08 pm |
|
|
на 15.10.2011г от 16:00 на стадион Х.Димитър излизат 6 и 7-мия в класирането на Източната Б група,като Сливен в последния мач загуби в Търново от Етър,докато в Добрич домакините категорично победиха класически отбора на Спартак от Варна. _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
http://www.vbox7.com/play:0322fc3e |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
|
 |
stoqnpetrov

|
Tue Oct 11, 2011 6:24 pm |
|
|
СТ. АПОСТОЛОВ В.МИЛЕНКОВ К. ТАНОВЧЕВ Бл
4-ти СТ.ПАВЛОВ Бс |
|
|
 |
stoqnpetrov

|
|
|
 |
papabg

|
|
|
 |
afterme

|
|
|
 |
joysl

|
Sat Oct 15, 2011 6:47 pm |
|
|
2-0
и куп пропуски 2 полувреме |
|
|
 |
berbatov__86

|
Sat Oct 15, 2011 7:10 pm |
|
|
| Не лош мач за нас,само дано не ни накажат за инцидентите през 1 полувреме...ако Барона имаше ден отиваха на 4-ка |
|
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
|
 |
Bateto

|
Sat Oct 15, 2011 8:03 pm |
|
|
Голям цирк беше! Честита победа иначе  _________________
 |
|
|
 |
terzy
|
Sat Oct 15, 2011 8:11 pm |
|
|
| Bateto написа: | Голям цирк беше! Честита победа иначе  | големи мъжкари са от нашата агитка много бързо свиват знамената голям смях ромите умряха да се смеят _________________ zdraveite |
|
|
 |
terzy
|
Sat Oct 15, 2011 8:17 pm |
|
|
| terzy написа: | | Bateto написа: | Голям цирк беше! Честита победа иначе  | големи мъжкари са от нашата агитка много бързо свиват знамената голям смях ромите умряха да се смеят | като се праскате бъдете мъже до край а не да бягате като женички _________________ zdraveite |
|
|
 |
hgeorgiev
|
Sat Oct 15, 2011 8:17 pm |
|
|
Честита победа и от мен.
Доста добър мач за мен, най-вече защото момчетата вече могат да се чувстват уверени на терена когато са по-добрия състав, могат да контролират играта. Иначе за цирка ... Глупави прояви имаше от нашата публика, да. Но какво да ги правиш ...
Иначе тези от Добруджа играха много грубо, почти селски.
Ето и малко кадри от мача, от които мисля, че всичко това си личи:
http://hristogeorgiev.eu/blog/34soccer/104-ofc-slivn-dobrudja-2-0 _________________ ------------------------------
http://hristogeorgiev.eu |
|
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
|
 |
berbatov__86

|
Sat Oct 15, 2011 10:15 pm |
|
|
| 1-то полувреме вратаря им посегна на наш играч(мисля,че Х.фИЛИПОВ БЕШЕ) и съдията го изгони,след което последваха големи протести от Добруджа.В същия момент един от нашите фенове от ромски произход нахлу на терена и нападна техния вратар,двамата си размениха по 1-2 ритника......веднага след това публиката на гостите,която беше от 10-15 души прескочиха загражденията на техния сектор и се затичаха към нашата агитка,но за радост ги усмириха и не стана по-голямо меле...лош0то е,че със със сигурност ще има доста голямо наказание.дано само не е лишаване от домакинство |
|
|
 |
hgeorgiev
|
Sat Oct 15, 2011 10:31 pm |
|
|
Славе, съвсем накратко и телеграфно: някъде към средата на първото полувреме или малко по-късно може би, след като ОФК вече водеше с 2:0 при един пробив Филипов остана сам срещу вратаря на Добруджа. Не беше точно атака като за гол, вратарят, разбрах, че се казва Марков титуляра - можеше спокойно да овладее, защото Хюсеин беше доста далеч, макар и да правеше всичко възможно. И вратарят наистина хвана топката и после съвсем непредизвикано и ненужно според мен изпъна крака си и доста силно ритна Хюсеин в слабините. Нямаше никаква причина да го прави според мен - вече беше овладял топката, нашето момче не го заплашваше с нищо, просто си беше до него. Много тъпа и селска проява, никой нямаше полза от нея. Между другото този Марков с държанието си още преди това ми правеше лошо впечатление. Един малко спорен момент - според мен в момента на удара и двамата - и Марков и Филипов - бяха вътре в наказателното поле. Според двама репортери, с които говорих Филипов е бил на линията или пред нея. Според мен си беше дузпа, но според почти всички с които говорих - не. Но това са подробности, така или иначе щеше да е втора дузпа при 2:0 и последвалите батални сцени ... Та Марков започна да спори със страничния съдия. Страничния беше много близо, аз бях зад него между другото. Главния съдия се консултира с него. Започнаха грозни сцени - спорове и скандали. Лошото е, че в този момент някакво момче изскочи от публиката, влезе на терена и посегна на вратаря. Размениха си по един-два удара най-много и ги разделиха. Обаче инзицента се споменава във всички материали, гледам, а и чух, че ще бъде описан в доклада. Е, това е нормално, разбира се. Няма да влизам в подробности за конкретния фен, само ще ти кажа, че не е от хората, активни в този форум ))
Та така, като цяло играта на гостите наистина беше много груба - имаше поне в моите очи доста препречвания, спъвания, хващания за фланелките ... Като цяло - не нещо извънредно като за България, разбира се.
Червения картон на вратаря не беше решаващ за изхода на мача - първо, че резултатът вече беше 2:0, второ че до края си остана такъв, трето че превъзходството на ОФК Сливен беше очевидно и четвърто - не на последно място - резервния вратар на Добруджа се справи съвсем не зле - още като влезе след скандалите и при прекия свободен удар за изритването спаси добре. След това до края на мача също играеше доста уверено и вещо - хареса ми повече от този Марков в интерес на истината и според мен ако не беше той щеше да има още поне два гола за ОФК. _________________ ------------------------------
http://hristogeorgiev.eu |
|
|
 |
berbatov__86

|
|
|
 |
slavmaster Администратор

|
Sun Oct 16, 2011 11:18 am |
|
|
благодаря много за инфото,явно трябва да се засили охраната на мачовете и този "фен" да си понесе глобата....
От всички Ви разбирам че като цяло Добуджа са играли много грубо,и си мисля че може да се подтикнати от трети отбор(конкурент).... _________________ http://www.vbox7.com/play:a3315f10
http://www.vbox7.com/play:0322fc3e |
|
|
 |
|