Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
papabg

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mimi
|
Thu Dec 23, 2010 9:21 pm |
|
|
ей въ...kар може да ми ядеш п..ката ама се съмнявам може да си надрусан и да не можеш да си оближеш устните,абе вие сте слепи,и толкова ограничени.нямам думи,това беше със сливен .викахте за ямуков за мандарини и лъжани но забравихте нашите униши аз си мисля че ще изкарат повече точки от тези звезди.
SLAVMASTER |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hristov75
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tshabalala

|
Fri Dec 31, 2010 12:17 am |
|
|
Модерирайте секцията за представителния отбор!! Смешно е да стоят всички,които са напуснали...оставете сегашните футболисти,да видите истината и колко всъщност е плачевна ситуацията !! Весели празници  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
hackerlandiq

|
Fri Dec 31, 2010 5:15 pm |
|
|
Вярвам че ще настъпят добри дни за любимия отбор! По-добре късно отколкото никога! Весело посрещане на Новата 2011 Година!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
Fri Dec 31, 2010 6:00 pm |
|
|
Споко, ще ги махна когато нямам по-важна работа (т.е. друга работа). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
rupi

|
Sun Jan 02, 2011 3:08 pm |
|
|
То ако ставало така...
С футболисти от Б група не можеш да си сглобиш отбор за А група...така мисля аз |
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
Sun Jan 02, 2011 7:09 pm |
|
|
rupi написа: | То ако ставало така...
С футболисти от Б група не можеш да си сглобиш отбор за А група...така мисля аз |
Не бъди толкова сигурен...
Ковачев и Д.Христов-дойдоха от Нафтекс(Б гр) Ямуков от Хасково,Чавдаров от Родопа,Коста Стоянов от Загорец,Коста Янев не беше играл 1 година....да изреждам ли още? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
teoto

|
Sun Jan 02, 2011 7:34 pm |
|
|
joysl написа: | rupi написа: | То ако ставало така...
Не бъди толкова сигурен...
Ковачев и Д.Христов-дойдоха от Нафтекс(Б гр) Ямуков от Хасково,Чавдаров от Родопа,Коста Стоянов от Загорец,Коста Янев не беше играл 1 година....да изреждам ли още? |
може и да е така, ама не виждам от къде го вадите тоя оптимизъм?? Гладна мечка хоро не играе... проблема не е от вчера... постепенно отбора се разпада от 2009 през 2010 дори до момента... няма пари ,няма треньор,няма kapitan няма и отбор... тия проби са пясък в очите ... аз отдавна невярвам в ръководството на офк сливен!
..МОже да сме в \"Б\" но не сме във \"В\" само сливен алееее! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rupi

|
Sun Jan 02, 2011 10:08 pm |
|
|
Да вземеш един два играча, ДА.Ама целия ти отбор да е от такива таланти.Кой ще е капитан - Карамана ли ?Кво им беше на старите футболисти...нищо им нямаше и пак падаха.А с някви тинейджъри от селата съвсем ще я втасаме.Ако ставало така,отборите нямаше да дават милиони за нови попълнения,а щяха да си избират звезди от Олимпик Твърдица и разни подобни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mechohs
|
Sun Jan 02, 2011 10:39 pm |
|
|
rupi написа: | Да вземеш един два играча, ДА.Ама целия ти отбор да е от такива таланти.Кой ще е капитан - Карамана ли ?Кво им беше на старите футболисти...нищо им нямаше и пак падаха.А с някви тинейджъри от селата съвсем ще я втасаме.Ако ставало така,отборите нямаше да дават милиони за нови попълнения,а щяха да си избират звезди от Олимпик Твърдица и разни подобни. |
Ти данеби да си очаквал футболисти от Барселона и Реал Мадрид.То ако имаше пари щяха да се плащат заплатите на футболистите ,и те нямаше да се махнат.Няма пари и това е,дано новите които ще дойдат да са поне на нивото на Милен Василев. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bambam
|
Sun Jan 02, 2011 10:41 pm |
|
|
palna tragediq 6te sme tazi godina:( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
Mon Jan 03, 2011 1:28 am |
|
|
slavmaster написа: | Дуци: Пожелавам на всички фенове здраве и ,дано Сливен играе и до година в "А" група!!!!!
Това ми написа Дуци в лично съобщение!!! |
а Дано ))))  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rupi

|
Mon Jan 03, 2011 12:54 pm |
|
|
mechohs написа: | rupi написа: | Да вземеш един два играча, ДА.Ама целия ти отбор да е от такива таланти.Кой ще е капитан - Карамана ли ?Кво им беше на старите футболисти...нищо им нямаше и пак падаха.А с някви тинейджъри от селата съвсем ще я втасаме.Ако ставало така,отборите нямаше да дават милиони за нови попълнения,а щяха да си избират звезди от Олимпик Твърдица и разни подобни. |
Ти данеби да си очаквал футболисти от Барселона и Реал Мадрид.То ако имаше пари щяха да се плащат заплатите на футболистите ,и те нямаше да се махнат.Няма пари и това е,дано новите които ще дойдат да са поне на нивото на Милен Василев. |
В момента нищо не очаквам.Поне нищо хубаво. Призовавам ръководството ако накрая не достигнат футболисти за един отбор,могат да пуснат едно съобщение тук в сайта, някой от феновете да се включи в отбора.Ние тук малки таланти ли сме.Аз мога да се пусна на мястото на Миндев, Бурсука да вземе мястото на Миранда, слагам Карамана на вратата и му казвам да не пуска голове и няма Левски,няма ЦСКА. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rupi

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
papabg

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sportnovini.com
|
Thu Jan 06, 2011 3:18 pm |
|
|
Владислав Ямуков подписва с Берое до няколко дни _________________ www.sportnovini.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sportnovini.com
|
Thu Jan 06, 2011 3:31 pm |
|
|
Защитника Николай Димитров е поредния футболист, който напуска отбора.Той ще продължи кариерата си в Ботев(Пловдив). _________________ www.sportnovini.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Umister
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bambam
|
Fri Jan 07, 2011 4:40 pm |
|
|
Koi po dqvolite ostana v tozi otbor??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Fri Jan 07, 2011 4:56 pm |
|
|
Кога и от колко часът е първата тренировка на отбора? _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hackerlandiq

|
Fri Jan 07, 2011 7:51 pm |
|
|
В понеделник..но от колко часа си нямам представа.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
papabg

|
Fri Jan 07, 2011 9:10 pm |
|
|
bambam написа: | Koi po dqvolite ostana v tozi otbor??? |
Карамана и Явор май.....
Милен Василев дали остава? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bambam
|
Fri Jan 07, 2011 9:31 pm |
|
|
Samo s trima futbolisti igrae li se v A grupa? Golqm sram |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ronaldinho-10522
|
Sat Jan 08, 2011 12:00 am |
|
|
bambam написа: | Samo s trima futbolisti igrae li se v A grupa? Golqm sram |
Василев остава в отбора, както и Бакалов |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tshabalala

|
Sat Jan 08, 2011 2:10 am |
|
|
Много жалко за сливенската спортна общественост...ще гледаме пролетта,продукции от типа на Черноморец Бургас-София,че и по-зле !!!И наистина вземете оправете графата с представителния отбор...поне да видим 5-6 човека дали ще има :X :X |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
Sat Jan 08, 2011 1:05 pm |
|
|
Оправена е още преди 1 седмица. Един - двама от тези които са още там сигурно и тях ги няма, но липсва инфо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|