Предишната тема :: Следващата тема |
какво очаквате от мача |
победа за Сливен |
|
44% |
[ 16 ] |
Равен |
|
30% |
[ 11 ] |
победа за Левски |
|
25% |
[ 9 ] |
|
Общо гласове : 36 |
|
Автор |
Съобщение |
wanchy ;]
|
Mon Oct 04, 2010 9:51 pm |
|
|
Абе махнете му бана на оня Любо да го видим аххах |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Malak_HooLigan
|
Mon Oct 04, 2010 10:52 pm |
|
|
Снимки??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Mon Oct 04, 2010 11:19 pm |
|
|
Честита много ценна точка и от мен! Много се накефих, че не можаха да ни бият, само дето много лаха преди мача. Смешници  _________________ МАЧКАЙ СЛИВЕН !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
teoto

|
Mon Oct 04, 2010 11:28 pm |
|
|
САМО СЛИВЕН УЕЕЕЕЕЕ!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Donatel0

Регистриран на: 25 Aug 2008 Мнения: 365 Местожителство: Гърция Атина
|
Mon Oct 04, 2010 11:38 pm |
|
|
До ръководството!
Вие винаги ще сте жалка трупа от алчни незврачни цигани! Най-отговорно ви го казвам.Да искате да ни пречакалите за вашите 5 лв?Дуци и незнам си там кого.Обещания от вас всеки път получаваме без покритие?! Преди всеки мач ли трябва да ви се молим ,за да ми пуснете "без пари на статиона" ??? Това ли е вашата благодарност към нас? Един мач "без пари" на другият 5 лв??? ЕЕЕее няма да успеете!Тънки сметки без кръчмар! Искате да имате "фенове" те се намират ама по-друг начин ,който на простите като вас няма как да разберат. Чудете се после защо имате 500 човека на стадиона.За да искаш да получеш нещо трябва да дадеш! Като не даваш няма как да получиш просто истина за умни хора!Оня коста се звери насреща све едно му е бащения! Ей циганин умрял я се осъзнай къде се намериш???? Едно време риташе с лечков ама си дупка негов посредник! Добре ,че е той да не ходиш по казаните да ровиш! Никога не си бил играч и няма да бъдеш и това сам си го знаеш... кържел! " Кой ви е казал без пари" ... алчни мазняри колкото пари ние сме дали ти толкова пари даваш за цял месец за заплати на играчите от ОБИЩИНСКИТЕ ПАРИ! МИШОООООоо.АМа МИШООО ние не вземаме твойта заплата!!!
МИРО МИНДЕВ ТИ СИ ЦАР ,А БАРБУКОВ КАРУЦАР!!!! _________________ СВОБОДА ЗА snow-man!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sliven 4ever
|
Mon Oct 04, 2010 11:55 pm |
|
|
Според мен не е правилно на агитката да се взимат пари, но от друга гледна точка всеки един семкар преди мач може да се присламчи към агитката за да влезе без билет. Нз. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Donatel0

Регистриран на: 25 Aug 2008 Мнения: 365 Местожителство: Гърция Атина
|
Tue Oct 05, 2010 12:04 am |
|
|
Sliven 4ever написа: | Според мен не е правилно на агитката да се взимат пари, но от друга гледна точка всеки един семкар преди мач може да се присламчи към агитката за да влезе без билет. Нз. |
Абе ние сме 20 човека има няма! Какви семкари... какво чудо кавки 5 лв дори кучетата покрай стадиона ни знаят! Това не е СтЗ или някой още по-голям град.Оправданията на оная посредата и третният от ляво на дясно там оня другият.
Важното е друго ,че Миро се представи на ниво като всеки мач!!! Важното е ,че отбора игра като ОТБОР!!! Най-важното е ,че ония рогатите нямат победа ТУК в Град СЛивен!!! Няма и да имат ,защото са си Евро ама не парите!!! _________________ СВОБОДА ЗА snow-man!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sliven 4ever
|
Tue Oct 05, 2010 12:11 am |
|
|
Ами говорете с Дуци. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

Регистриран на: 01 Sep 2006 Мнения: 608 Местожителство: Sliven CiTy
|
Tue Oct 05, 2010 12:34 am |
|
|
Donatel0 написа: | До ръководството!
Вие винаги ще сте жалка трупа от алчни незврачни цигани! Най-отговорно ви го казвам.Да искате да ни пречакалите за вашите 5 лв?Дуци и незнам си там кого.Обещания от вас всеки път получаваме без покритие?! Преди всеки мач ли трябва да ви се молим ,за да ми пуснете "без пари на статиона" ??? Това ли е вашата благодарност към нас? Един мач "без пари" на другият 5 лв??? ЕЕЕее няма да успеете!Тънки сметки без кръчмар! Искате да имате "фенове" те се намират ама по-друг начин ,който на простите като вас няма как да разберат. Чудете се после защо имате 500 човека на стадиона.За да искаш да получеш нещо трябва да дадеш! Като не даваш няма как да получиш просто истина за умни хора!Оня коста се звери насреща све едно му е бащения! Ей циганин умрял я се осъзнай къде се намериш???? Едно време риташе с лечков ама си дупка негов посредник! Добре ,че е той да не ходиш по казаните да ровиш! Никога не си бил играч и няма да бъдеш и това сам си го знаеш... кържел! " Кой ви е казал без пари" ... алчни мазняри колкото пари ние сме дали ти толкова пари даваш за цял месец за заплати на играчите от ОБИЩИНСКИТЕ ПАРИ! МИШОООООоо.АМа МИШООО ние не вземаме твойта заплата!!!
МИРО МИНДЕВ ТИ СИ ЦАР ,А БАРБУКОВ КАРУЦАР!!!! |
+1 _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spursfan_no1
|
Tue Oct 05, 2010 12:38 am |
|
|
От едно време си има сливенски келеменца, които ходят в сектора за гости, когато гостуват Ле'ски и чорбата...
Тупанът Гонзо пак направи типично изказване, че сме им вкарали гол без положение... Ами това последното единствено показва колко струва отбора му и да се радва, че Спортинг Лисабон не си вкараха всичките!
Тъпо е да се коментира съдията, но все ми се струва, че тоя днес се постара да ги реанимира Ле'ски след европейския им мач... Лошото само е, че измислените ни грандове "помпат мускули" на местна почва чрез съдийски авантички, ала като излязат навън и стават за смях на врабчетата с 5ци в мрежата...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

Регистриран на: 01 Sep 2006 Мнения: 608 Местожителство: Sliven CiTy
|
Tue Oct 05, 2010 12:44 am |
|
|
К*р за всички бездушници и празни мъже ! _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sliven 4ever
|
Tue Oct 05, 2010 1:28 am |
|
|
Да бе оня плакат Сливен обича Говедски беше култов. То е ясно коя част на Сливен обича Говедски. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
leo_94
|
Tue Oct 05, 2010 8:49 am |
|
|
Някой ако има целия мач на запис моля да го качи в замунда, че не можах да го гледам ама ми се искаше много? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hgeorgiev
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
teoto

|
Tue Oct 05, 2010 10:56 am |
|
|
Donatel0 написа: | До ръководството!
МИРО МИНДЕВ ТИ СИ ЦАР ,А БАРБУКОВ КАРУЦАР!!!! |
напълно подкрепям мнението ти! събрахме се 40 души настървени да викаме,щяхме можеби да заглушим чифтокопитните! но не 5 лева ... Не че нямах 5 лева да си платя входа,нямах желание да влизам след като се подиграхте за пореден път с феновете на Сливен!
но аз съм част от агитката и където е тя,там съм и аз!
И пълен RESPECT за отбора!
браво момчета вие сте върха!този сезон всички показват много добра игра ! съдиите са против нас
но това неможе да ни спреееее! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rupi

|
Tue Oct 05, 2010 1:39 pm |
|
|
Браво на Сливен. Толкова мъжка игра не бяха играли от незнам си от кога.Вечерта черпих колегите от работа за мача. Невероятна игра,незнам Дуци как е искал да играят, но ако играят винаги така, едва ли някой ще може да ни спре. Много добро впечатление ми направи Игнатов и то не само заради гола. Направи доста добри пасове, игра много мъжки. Евала и на Ковачев, на Карамана, на Миндев като защитник. Ямуков също. Но като цяло отбора беше невероятен. Не съм очаквал,че можем да играем така. Но ето,че можем. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sliven 4ever
|
Tue Oct 05, 2010 5:37 pm |
|
|
Нека не се заблуждаваме, нищо не играхме. Просто няколко човека показаха характер, а и говедата не си вкараха поне още 1 от десетината положения. А и не трябва да се очаква кой знае какво от тоя отбор де, все пак ако излезе Миранда, Миро и Христов от отбора сме си за В група.
Също някои от вас сигурно са забравили, че втория сезон ще ни е уникално трудно защото гостуваме на всички лидери и от друга страна ще имаме само 6 домакинства (!!!) и 9 гостувания. Дано т.нар. ръководство се стресне малко и привлече някой по-опитен на полусезона. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vankata1
|
Tue Oct 05, 2010 9:33 pm |
|
|
07.10 Четвъртък по РИНГ пълен запис на мача Сливен-Левски (без коментар) от 16:00 ч. ,аз го гледах на живо ,но пак ще го гледам  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
leo_94
|
Wed Oct 06, 2010 10:32 am |
|
|
някой ако може да запише записа в четвъртък от 16,00, 4е съм на даскало, а не съм гледал мача? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sliven 4ever
|
Wed Oct 06, 2010 5:36 pm |
|
|
slavmaster написа: | Между другото,на мача имаше двама менаджери които постоянно коментираха и говореха по телефоните,единия май не беше нашенец,постоянно разлистваше стартовите състави......... |
Може и да не са менажери, може да са пратеници на Лил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dorostol2003