Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Malak_HooLigan
|
Wed Jul 21, 2010 1:28 pm |
|
|
berbatov____86 написа: | http://www.focus-sport.net/index.php?action=news&id=1148764340239
Сливен играе контрола с Калиакра днес |
ВСИЧКИ ТАМ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
papabg

|
Wed Jul 21, 2010 10:09 pm |
|
|
Нов вратар с добра физика.Спаси няколко положения. Мисля, че ще върши работа. В средата сме слабички. Бакалов и доколкото разбирам Милен Василев/номер 10/ си личи че не са играли заедно.Липсва мощ, много ни мачкат. Новото бразилче почно плахо, направи няколко грешки, но после малко по-малко взе да влиза в час. Мисля, че може да свали няколко килограма. От него тръгна головата атака. Миранда- капитан, добре игра. Деян, Мартин познатите опитни футболисти, Фичо и Ники Димитров малко неубедителни.Евгени игра само едно полувреме-нищо ново. Ямука го нямаше, не знам каква е причината. В публиката видях Миндата. Като цяло посредствена работа. Мисля, че ще са мъки тази гопдина. Като си помисля колко играчи освободихми за една година...И все пак да си пожелаем успех, като в нашето полужение е оставане в групата...за съжеление...Веселинов не играха с него, не знам защо..
Последната промяна е направена от papabg на Wed Jul 21, 2010 10:12 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Malak_HooLigan
|
Wed Jul 21, 2010 10:10 pm |
|
|
slavmaster написа: | никой ли не е ходил на мача с Калиакра?Коментар? | Много слаба игра... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
berbatov____86
|
Wed Jul 21, 2010 11:06 pm |
|
|
според мен новият бразилец се включи добре като за 1-ви мач.иначе най-ми харесаха Д.Христов и Ковачев,вратаря също беше стабилен.иначе с тая халфова линия ще берем мнооооого големи ядове.Д.Бакалов,Е.Игнатов и двете момчета от школата Валентинов и Василев според мен много трудно ще се справят в напечените мачове....иначе най-голямата емоция днес беше когато Дуцито скочи на Светльо Петров  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hgeorgiev
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tshabalala

|
Fri Jul 23, 2010 2:44 am |
|
|
Кога е последната контрола ? И не е ли време вече да се пусне темата за мача с Берое и дата и час си има вече...поне отпред на сайта го оправете някак си по нормално би изглеждало  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hgeorgiev
|
Fri Jul 23, 2010 11:08 am |
|
|
Да бе, някой не знае ли от колко часа утре е последната контрола?
Че никъде май никаква информация няма за това в момента... _________________ ------------------------------
http://hristogeorgiev.eu |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leo_94
|
Fri Jul 23, 2010 2:57 pm |
|
|
Следващата контрола на Несебър е в събота в Сливен от 18,30 часа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hgeorgiev
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
hgeorgiev
|
Sat Jul 24, 2010 7:26 pm |
|
|
Край на първото полувреме на контролата срещу Несебър.
Общо взето имаше и добри моменти за Сливен. Миранда изнесен много назад, или поне това се очаква от него, явно. Деян Христов на мен ми харесва. А също и новия бразилец - доста стабилна игра поти положение, че не познава отбора. Иначе имаше и някой доста странни отигравания. _________________ ------------------------------
|
Върнете се в началото |
|
 |
hgeorgiev
|
Sat Jul 24, 2010 8:32 pm |
|
|
Завърши 1:1 след гол на Миранда. Добре изработен почти изцяло само от него. Изобщо Миранда този път страна герой на мача - показа Добри изяви като халф, показа че може да получи топката и да я изнесе напред,а също че може бързо сам да направи пробив и да вкара. И беше много активен, особено към края. Най- малко ми хареса Ковачев ( нали той е нпмер 16), на моменти направо неадекватни отигравания. _________________ ------------------------------
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
Sat Jul 24, 2010 8:55 pm |
|
|
hgeorgiev написа: | Завърши 1:1 след гол на Миранда. Добре изработен почти изцяло само от него. Изобщо Миранда този път страна герой на мача - показа Добри изяви като халф, показа че може да получи топката и да я изнесе напред,а също че може бързо сам да направи пробив и да вкара. И беше много активен, особено към края. Най- малко ми хареса Ковачев ( нали той е нпмер 16), на моменти направо неадекватни отигравания. |
кой беше нападателя с номер 20(много добро впечтление остави) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
Sat Jul 24, 2010 8:57 pm |
|
|
joysl написа: |
кой беше нападателя с номер 20(много добро впечтление остави) |
Коконов |
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
Sat Jul 24, 2010 9:02 pm |
|
|
Отбора игра добре,ако двамата бразилци Дуци ги пусне в средата като атакуваши халфове,мисля,че ще има повече острота.
Ямуков да не е избягал и той,че бразилеца игра като ляв бек? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
papabg

|
Sat Jul 24, 2010 9:08 pm |
|
|
Ямука е контузен. Като се възтанови и с Фичо заиграят на бековете, Лазани може би ще заиграе като ляв външен халф, ако изобщо се стигне до договор. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
Sat Jul 24, 2010 9:51 pm |
|
|
papabg написа: | Ямука е контузен. Като се възтанови и с Фичо заиграят на бековете, Лазани може би ще заиграе като ляв външен халф, ако изобщо се стигне до договор. |
дано го вземем,има голям потенциал |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Sat Jul 24, 2010 10:04 pm |
|
|
Сливен и Несебър не успяха да се победят
Сливен и Несебър не се победиха в контролна среща на стадион Хаджи Димитър и завършиха 1:1.
В началото срещата беше равностойна, но гостите откриха резултата в 28-ата минута благодарение на Гюрсел Вели.
След почивката сливналии натиснаха по-сериозно, но изравнителното попадение дойде благодарение на индивидуален пробив на бразилеца Адриано Миранда.
"Логично домакините имаха превъзходство, а ние търсихме игра на контраатаки. Нашият отбор игра прилично, но знам, че момчетата могат и по-добре, коментира главният мениджър на Несебър Николай Русев-Джангъра.
gong.bg _________________ МАЧКАЙ СЛИВЕН !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Malak_HooLigan
|
Sat Jul 24, 2010 10:52 pm |
|
|
Снимки от мача? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hgeorgiev
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Sun Jul 25, 2010 10:56 am |
|
|
И на мен много ми хареса бразилеца,само тоя 16 номер,не разбрах кой е,момчето беше неадекватен нещо,щом тръгна да се разправя с публиката.Иначе за Миранда,няма какво да се каже,човека си показа на терена.Някой знае ли номер 10 дали е на проби или с договор,разбрах,че е някакъв турчин от Марица и бил много добър,викали му Арфата,някой да даде повече инфо... _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
joysl

|
Sun Jul 25, 2010 1:19 pm |
|
|
ultra_voin написа: | И на мен много ми хареса бразилеца,само тоя 16 номер,не разбрах кой е,момчето беше неадекватен нещо,щом тръгна да се разправя с публиката.Иначе за Миранда,няма какво да се каже,човека си показа на терена.Някой знае ли номер 10 дали е на проби или с договор,разбрах,че е някакъв турчин от Марица и бил много добър,викали му Арфата,някой да даде повече инфо... |
номер 16 е Ковачев,не е неадекватен,такъв му е характера буен,хахаха |
|
Върнете се в началото |
|
 |
papabg

|
Sun Jul 25, 2010 2:32 pm |
|
|
Ковачев е основен и един от най-стабилните играчи, не само в защитата, но и в целия отбор. Добре че го запазихме в отбора. Леко ме изненада реакцията и поведението му. Да го отдадем на това, че е изморен от подготовката. Иначе му желая пък и на целия отбор сезон без контузии, по-малко картони, повече вкарани голове от противника и дано догодина по това време пак да играем контрола за предстоящия сезон в А група и да коментитаме Марто, че се заял с някой от нас. УСПЕХ!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bateto

|
Sun Jul 25, 2010 5:18 pm |
|
|
Отново се показа една наша слабост - нямаме вратар. И при гола и при всяко центриране се вижда. Трябва там да се направи нещо спешно, иначе ще си скубиме костите. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavmaster Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tshabalala

|
Thu Jul 29, 2010 5:10 pm |
|
|
С кой ще играем събота последно ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tshabalala

|
Fri Jul 30, 2010 3:52 pm |
|
|
Айде активирайте се малко де...ще има ли мач утре ?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
papabg

|
Sat Jul 31, 2010 12:18 pm |
|
|
Ще има ли контрола днес? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
old fan
|
Sat Jul 31, 2010 12:57 pm |
|
|
ОФК Сливен играе контрола срещу състава на Разград
31 юли 2010 / 10:21 | Общество | радио "Фокус" - Сливен
Сливен. ОФК Сливен играе контрола срещу състава на Разград днес , съобщи пред радио "Фокус” – Сливен наставника на тима Георги Дерменджиев. Проверката е насрочена поради отлагане на мача от първия кръг на А група между Сливен и Берое , който трябваше да се играе днес. Контролната среща ще се играе в 18.00 часа на стадиона Хаджи Димитър в Сливен. Междувременно продължава подготовката на ОФК Сливен. В тима няма проблеми и контузени играчи. Всички в състава тренират пълноценно Поради отлагане на мача с Берое , първата среща за сливналии ще бъде срещу Пирин Благоевград.
Валя МАРЕВА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|