Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Pope Webmaster
|
Mon Apr 02, 2007 4:11 pm |
|
|
Между 15 и 20 милиона лева са инвестициите в парк „Юнак” около градския стадион в Сливен
02 април 2007 | 14:21 | Агенция "Фокус"
Сливен. Между 15 и 20 милиона лева са инвестициите в парк „Юнак” около градския стадион в Сливен, съобщи днес кметът Йордан Лечков. В самият стадион, след неговото окончателно завършване ще бъдат вложени 5 милиона лева. В сметката не са включени трите милиона, които отпусна преди две години Министерството на младежта и спорта. Изграждането на стадион „Хаджи Димитър” почти приключва. Продължават ремонтите по трибуните. След Европейското първенство по футбол за аматьори ще бъде демонтирана старата козирка и издигнати две нови, според изискванията на ФИФА и УЕФА. Ще бъдат закупени и седалки за секторите. В момента без тях, сливенският стадион може да побере 15 хиляди зрители. След монтажа на седалките капацитетът на секторите ще бъде между 12 и 13 хиляди места. На сливенския тим е възложена поддръжката на парка около стадиона, това според кмета повишава чуството на отговорност на играчите.
Информацията е на радио "Фокус" - Сливен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Tue Apr 03, 2007 8:26 am |
|
|
 _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

Регистриран на: 01 Sep 2006 Мнения: 608 Местожителство: Sliven CiTy
|
Wed Apr 04, 2007 6:09 pm |
|
|
Много добре  _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
Wed Apr 04, 2007 6:31 pm |
|
|
Играчите на ОФК Сливен поддържат парка около стадиона
03 април 2007 | 10:51 | Агенция "Фокус"
София. На сливенския футболен тим е възложена поддръжката на парка около стадиона, това според кметът Йордан Лечков повишава чуството на отговорност на играчите. "Мога да изразя едно голямо съжаление за опазването на растителността в парк "Юнак". Ние вече седма поредна година сме там като клуб. Залесили сме над 1500 храсти и дръвчета, но непрекъснато се чупят. Взехме мерки и на много места ги опазихме. По решение на ръководството на ОФК Сливен футболистите се включиха в почистването на парка. По този начин искам да провокирам чуството им за отговорност. Срамна работа няма. И аз съм чистил и продължавам да го правя. Футболистите, след като нямат достатъчно резултати, нека да се приучат и на други дейности. В другите спортове има успехи. Ще ги мотивираме и ще им даваме премии за постижения", каза за радио "Фокус" - Сливен Лечков. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rooneybest

|
Thu Jun 07, 2007 10:57 pm |
|
|
а ве неска минавах покрай стадиона и видях че под козерката са сложили седалки пластмасови зелени  _________________ С очи различни, лице космато едно ми чедо ГОВЕДО!!! Еееей телешки колбас!!!
!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
Thu Jun 07, 2007 11:48 pm |
|
|
ЗЕЛЕНИ???  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rooneybest

|
Fri Jun 08, 2007 1:01 am |
|
|
Pope написа: | ЗЕЛЕНИ???  |
мда то1но под козирката _________________ С очи различни, лице космато едно ми чедо ГОВЕДО!!! Еееей телешки колбас!!!
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Fri Jun 08, 2007 1:04 am |
|
|
Mojebi 6te smenqme cvetovete na otbora
Ili pak sa re6ili da go pravqt v kamoflajen vid ili da napravqt stadiona v bqlo,zeleno i 4erveno.
ili si pravqt nekva gavra s vsi4ko. _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vanio
|
Fri Jun 08, 2007 9:23 am |
|
|
Е вии сега какво искате и оранжеви ли?ХОрата са имали зелени ,защо да се дават излишни пари  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rooneybest

|
Fri Jun 08, 2007 3:52 pm |
|
|
на мен едно не ми е ясно нали ще се руши козирката и ще се прави нови две за какво се слагат тез седалки след като пак сигурно ще бъдат махнате  _________________ С очи различни, лице космато едно ми чедо ГОВЕДО!!! Еееей телешки колбас!!!
|
Върнете се в началото |
|
 |
rooneybest

|
Fri Jun 08, 2007 3:59 pm |
|
|
Тука намерих нещо в сайта за еврото пише за акредитации
Ще се използват 4 категории:
Зелена:
Длъжностни лица: пълен достъп
Синя:
Обслужващ персонал: района на стадиона
Червена:
Отборите: терен и съблекалня
Жълта:
медии: определена зона
можи би затова имат такъв цвят седалките _________________ С очи различни, лице космато едно ми чедо ГОВЕДО!!! Еееей телешки колбас!!!
|
Върнете се в началото |
|
 |
vanio
|
Fri Jun 08, 2007 5:36 pm |
|
|
А на мен по логично ми се вижда ,че са сложени за вип гостите как виждаш Платини седнал на бетона? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bijutera

Регистриран на: 01 Sep 2006 Мнения: 608 Местожителство: Sliven CiTy
|
Fri Jun 08, 2007 5:41 pm |
|
|
ami sega mi hrumva ne6to
moje tezi sedalki da gi slagat samo za evropeiskoto za amatiori a sled kraq da gi mahnat i gi slojat na tenis korta na koito o6te nqma sedalki.
vse pak cvetovete na otbora sa oranjevi (4erveni) sini , a sedalkite da sa zeleni vse edno na stadiona na beroe da slojat 4erveni sedalki  _________________
СВОБОДА ЗА SNOW-MAN ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
Fri Jun 08, 2007 7:04 pm |
|
|
Можеше и да не слагат седалки, защото в действителност без седалки е по-удобно, можеш да си изпъваш краката и направо да се излегнеш до биричката и мезето. Ако има анкета дали да се слагат седалки, аз ще гласувам "против"!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Fri Jun 08, 2007 9:19 pm |
|
|
Pope написа: | Можеше и да не слагат седалки, защото в действителност без седалки е по-удобно, можеш да си изпъваш краката и направо да се излегнеш до биричката и мезето. Ако има анкета дали да се слагат седалки, аз ще гласувам "против"!  |
Kak be?Ako nema sedalki ko 6e palqt fenovete,s ko 6e merim policaite.
 _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BatiGoal

Регистриран на: 27 May 2006 Мнения: 11 Местожителство: Студентски град
|
Sun Jun 10, 2007 12:49 am |
|
|
bijutera написа: | ami sega mi hrumva ne6to
moje tezi sedalki da gi slagat samo za evropeiskoto za amatiori a sled kraq da gi mahnat i gi slojat na tenis korta na koito o6te nqma sedalki.
|
Tочно това ще правят ... Само за европейското са там тия седалки . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Fri Jun 15, 2007 2:30 pm |
|
|
Между другото кога започва европейското за аматьори. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pope Webmaster
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
rooneybest

|
Wed Jun 20, 2007 5:02 pm |
|
|
да ви издам една работа. Седлаките са пратени от София като това са седлките останали от Ст. "Васил Левски" . След турнира те ще бъдат демонтирани и ще се правят двета козирки _________________ С очи различни, лице космато едно ми чедо ГОВЕДО!!! Еееей телешки колбас!!!
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultra_voin

|
Thu Jun 21, 2007 12:18 am |
|
|
-i 6e sme bez sedalki kak moje,az kade 6e sedna da lypa semki .Novite sedalki kakav cvqt 6e sa......beli ili jalti , a mojebi i 4erni ,kato trayr 4e nikoga nema da vidim A grupa.  _________________ СМЪРТ ЗА СЕЛЯНИТЕ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rooneybest

|
Thu Jun 21, 2007 1:18 am |
|
|
ultra_voin написа: | -i 6e sme bez sedalki kak moje,az kade 6e sedna da lypa semki .Novite sedalki kakav cvqt 6e sa......beli ili jalti , a mojebi i 4erni ,kato trayr 4e nikoga nema da vidim A grupa.  |
е ша сложат бе споко само _________________ С очи различни, лице космато едно ми чедо ГОВЕДО!!! Еееей телешки колбас!!!
|
Върнете се в началото |
|
 |
xanexia
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
xanexia