Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Jorko
|
Mon Jan 26, 2009 9:24 pm |
|
|
Лечков: Около 15 млн. лв. са нужни за изграждането на автомобилна писта край Сливен
26 януари 2009 | 16:46 | Агенция "Фокус"
Сливен. Около 15 милиона лева са нужни за проектирането и изграждането на автомобилна писта край Сливен, заяви кметът Йордан Лечков. Според него е необходимо провеждане на обществено обсъждане, за да се чуе мнението на гражданите за изграждането на такъв обект, предаде репортер на радио „Фокус” – Сливен. “Ако хората одобрят начинанието, ще бъде изградена автомобилна писта, която ще бъде общинска. Бъдещата писта ще бъде използвана за изпитания на автомобили. За изграждането й са нужни около 15 милиона лева. Тя ще бъде дълга около 6 километра. Допълнително ще се строят трибуни, боксове и т.н. Мястото, отредено за съоръжението, е около 1000 декара и се намира в близост до землището на село Сотиря. Площта около него също е общинска. Така на практика общината може да продава или отдава под наем терени за хотели, заведения и други”, обясни Йордан Лечков. Кметът е възложил проучване на детайлите около изграждането на пистата. Ще бъде нает и консултант. Лечков припомни, че има проект отпреди 25 години, но той трябва да се актуализира. “Нужно е и летище. Това е една от причините общината да настоява летище “Бършен” да стане наш обект”, каза още сливенският кмет.
Стела ЙОВЧЕВА _________________ МАЧКАЙ СЛИВЕН !!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
stefo_72 Global Mod
|
Mon Jan 26, 2009 9:28 pm |
|
|
това ако стане Сливен ще спечели страшно много,дано стане! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Batigol
|
Tue Jan 27, 2009 9:21 am |
|
|
Това ако стане дърпаме много напред. Направо се връщам в Сливен. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
|
stefo_72 Global Mod
|
Tue Jan 27, 2009 5:02 pm |
|
|
Това трябва да стане,и вярвам че ще се случи.Знам,че ще се намерят критикари,който не са си подавали носа от Сливен!Както и сега се намират(това не е по темата),за ремонтите които текът в Сливен,намирам ги за много правилни,нищо че си спуках спойлерите на колата,живея в Сини камъни , но се вижда деиствието,и моето мнение е,че Сливен доста живна в последните години. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
marto135
|
Tue Jan 27, 2009 5:04 pm |
|
|
Най - против ще са възрастните със сигурност... макар че и за тях е добре да имат какво да правят през скучните пенсионерски дни _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
|
OCB A.C.A.B.
|
Tue Jan 27, 2009 5:36 pm |
|
|
Така на практика общината може да продава или отдава под наем терени за хотели, заведения и други”, обясни Йордан Лечков. Кметът е възложил проучване на детайлите около изграждането на пистата. Ще бъде нает и консултант. Лечков припомни, че има проект отпреди 25 години, но той трябва да се актуализира. “Нужно е и летище. Това е една от причините общината да настоява летище “Бършен” да стане наш обект”, каза още сливенският кмет.
-1 _________________ Само Бог да ме пази от ПРАСЕТА...Шибани СВИНЕ на свободата ми налагат ВЕТО!
STOP POLICE BRUTALITY |
|
Върнете се в началото |
|
|
OCB A.C.A.B.
|
Tue Jan 27, 2009 5:37 pm |
|
|
Antifa написа: | Така на практика общината може да продава или отдава под наем терени за хотели, заведения и други”, обясни Йордан Лечков. Кметът е възложил проучване на детайлите около изграждането на пистата. Ще бъде нает и консултант. Лечков припомни, че има проект отпреди 25 години, но той трябва да се актуализира. “Нужно е и летище. Това е една от причините общината да настоява летище “Бършен” да стане наш обект”, каза още сливенският кмет.
-1 |
обяснете ми малко,че съм зле.Как общински места ще се продават?
И за кво ще ги продава там на неговите хора или на него си след като са на ГРАД СЛИВЕН?
Я ми подскажете малко?
Наш обект кой той нашия ве ....... с колко пари го купи че е твой.
Как така ше пита хората дали са съгласни а същевремено и ще са негови?
Щял да отдава и продава кое ?Общинската земя ли?
Това е ..........................
_________________ Само Бог да ме пази от ПРАСЕТА...Шибани СВИНЕ на свободата ми налагат ВЕТО!
STOP POLICE BRUTALITY |
|
Върнете се в началото |
|
|
stefo_72 Global Mod
|
Wed Jan 28, 2009 8:18 am |
|
|
летище “Бършен” да стане наш обект”, Нормално е общината и града да си изкат летището,което в момента се използва за гонки на псевдо шофюри поне за това се използваше,сега как е не знам.Град с аерогара това е огромен плюс,за града! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Batigol
|
Wed Jan 28, 2009 12:18 pm |
|
|
stefo_72 написа: | летище “Бършен” да стане наш обект”, Нормално е общината и града да си изкат летището,което в момента се използва за гонки на псевдо шофюри поне за това се използваше,сега как е не знам.Град с аерогара това е огромен плюс,за града! |
Ами летището беше на военните, ама понеже държавата еба майката на армията, и на това летище му ебаха мамата. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
|
stefo_72 Global Mod
|
Fri Jan 30, 2009 9:09 am |
|
|
Batigol написа: | stefo_72 написа: | летище “Бършен” да стане наш обект”, Нормално е общината и града да си изкат летището,което в момента се използва за гонки на псевдо шофюри поне за това се използваше,сега как е не знам.Град с аерогара това е огромен плюс,за града! |
Ами летището беше на военните, ама понеже държавата еба майката на армията, и на това летище му ебаха мамата. | при създаването му е било предвиденно за гражданско,в последствие държавата го дава на воените!На него могат да кацат и транспортни самолети! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Batigol
|
Fri Jan 30, 2009 1:56 pm |
|
|
stefo_72 написа: | Batigol написа: | stefo_72 написа: | летище “Бършен” да стане наш обект”, Нормално е общината и града да си изкат летището,което в момента се използва за гонки на псевдо шофюри поне за това се използваше,сега как е не знам.Град с аерогара това е огромен плюс,за града! |
Ами летището беше на военните, ама понеже държавата еба майката на армията, и на това летище му ебаха мамата. | при създаването му е било предвиденно за гражданско,в последствие държавата го дава на воените!На него могат да кацат и транспортни самолети! |
Естествено, че мога да кацат всякакву самолети. Нашето летище има една от най-дългите писти в България. Мисля, че само в Безмер е по-дълга. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
|
rooneybest
|
Fri Jan 30, 2009 4:23 pm |
|
|
Batigol написа: | stefo_72 написа: | Batigol написа: | stefo_72 написа: | летище “Бършен” да стане наш обект”, Нормално е общината и града да си изкат летището,което в момента се използва за гонки на псевдо шофюри поне за това се използваше,сега как е не знам.Град с аерогара това е огромен плюс,за града! |
Ами летището беше на военните, ама понеже държавата еба майката на армията, и на това летище му ебаха мамата. | при създаването му е било предвиденно за гражданско,в последствие държавата го дава на воените!На него могат да кацат и транспортни самолети! |
Естествено, че мога да кацат всякакву самолети. Нашето летище има една от най-дългите писти в България. Мисля, че само в Безмер е по-дълга. |
Двете летища мога да ти кажа, че нямат нищо общо, така че не ги сравнявай! Все едно е да правиш съпоставка между кон и магаре _________________ С очи различни, лице космато едно ми чедо ГОВЕДО!!! Еееей телешки колбас!!!
!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Batigol
|
Fri Jan 30, 2009 8:19 pm |
|
|
rooneybest написа: | Batigol написа: | stefo_72 написа: | Batigol написа: | stefo_72 написа: | летище “Бършен” да стане наш обект”, Нормално е общината и града да си изкат летището,което в момента се използва за гонки на псевдо шофюри поне за това се използваше,сега как е не знам.Град с аерогара това е огромен плюс,за града! |
Естествено, че мога да кацат всякакву самолети. Нашето летище има една от най-дългите писти в България. Мисля, че само в Безмер е по-дълга. |
Двете летища мога да ти кажа, че нямат нищо общо, така че не ги сравнявай! Все едно е да правиш съпоставка между кон и магаре |
Знам бе пич. На летище Бършен съм ходил стотици пъти по всякакви военни мероприятия и състезания. Покрай Безмер съм минавал. Все пак нашето летише се води резервно на това край Ямбол, което е може би най-добрата военноваздупна база в България. Това което исках да обясня, че е факт, че летише Бършен има една от най-дългите писти в България. Ако се наложи и А380 ще кацне _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
|
rooneybest
|
Fri Jan 30, 2009 9:23 pm |
|
|
Batigol написа: | rooneybest написа: | Batigol написа: | stefo_72 написа: | Batigol написа: | stefo_72 написа: | летище “Бършен” да стане наш обект”, Нормално е общината и града да си изкат летището,което в момента се използва за гонки на псевдо шофюри поне за това се използваше,сега как е не знам.Град с аерогара това е огромен плюс,за града! |
Двете летища мога да ти кажа, че нямат нищо общо, така че не ги сравнявай! Все едно е да правиш съпоставка между кон и магаре |
Знам бе пич. На летище Бършен съм ходил стотици пъти по всякакви военни мероприятия и състезания. Покрай Безмер съм минавал. Все пак нашето летише се води резервно на това край Ямбол, което е може би най-добрата военноваздупна база в България. Това което исках да обясня, че е факт, че летише Бършен има една от най-дългите писти в България. Ако се наложи и А380 ще кацне |
по принцип за това което знам за Бършен е направено главно за самолети от типа пръскачки. Тези които пръскат земеделските площи. За толкова голям самолет ме съмнява да кацне по - скоро някои малки частни самолетчета. Това че е най - дългата не значи много. Тя може да е дълга ама не е широка. Пък че Безмер е най - добрата база ??? не ми се вярва . Не забравяй Граф Игнатиево _________________ С очи различни, лице космато едно ми чедо ГОВЕДО!!! Еееей телешки колбас!!!
|
Върнете се в началото |
|
|
stefo_72 Global Mod
|
Fri Jan 30, 2009 10:21 pm |
|
|
Батка в голяма грешка си,на нашето летище са кацали и транспортни самолети,за съжаление това беше отдавна _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
rooneybest
|
Fri Jan 30, 2009 10:43 pm |
|
|
stefo_72 написа: | Батка в голяма грешка си,на нашето летище са кацали и транспортни самолети,за съжаление това беше отдавна |
еми може ако е така няма лошо _________________ С очи различни, лице космато едно ми чедо ГОВЕДО!!! Еееей телешки колбас!!!
|
Върнете се в началото |
|
|
Batigol
|
Fri Jan 30, 2009 11:46 pm |
|
|
rooneybest,
ама нямапш си и на представа какви глупости си написал. Това летище го знам като петте си пръста. Обсъждал съм функциите му с професионалисти. Имаме доста добро военно съоражение до Сливен. Ти си малък, но най-вероятно знаеш какво е "Студена война". Това е военно съоръжение създадено за нуждите на Варшавския договор. _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
|
rooneybest
|
Sat Jan 31, 2009 2:39 am |
|
|
Batigol написа: | rooneybest,
ама нямапш си и на представа какви глупости си написал. Това летище го знам като петте си пръста. Обсъждал съм функциите му с професионалисти. Имаме доста добро военно съоражение до Сливен. Ти си малък, но най-вероятно знаеш какво е "Студена война". Това е военно съоръжение създадено за нуждите на Варшавския договор. |
Да батка запознат съм много добре какво е студена война и какво е Варшавски договор. Но вероятно си прав не искам да споря. Виждам те че си имаш едно наум относно авияция. _________________ С очи различни, лице космато едно ми чедо ГОВЕДО!!! Еееей телешки колбас!!!
|
Върнете се в началото |
|
|
stefo_72 Global Mod
|
Sat Jan 31, 2009 12:53 pm |
|
|
Отплеснах ме се от темата ,големи коруфеи станахме в авиацията _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
OCB A.C.A.B.
|
Sat Jan 31, 2009 12:55 pm |
|
|
Sieg Hell _________________ Само Бог да ме пази от ПРАСЕТА...Шибани СВИНЕ на свободата ми налагат ВЕТО!
STOP POLICE BRUTALITY |
|
Върнете се в началото |
|
|
ggeorgievv
|
Mon Feb 02, 2009 2:06 pm |
|
|
stefo_72 написа: | Това трябва да стане,и вярвам че ще се случи.Знам,че ще се намерят критикари,който не са си подавали носа от Сливен!Както и сега се намират(това не е по темата),за ремонтите които текът в Сливен,намирам ги за много правилни,нищо че си спуках спойлерите на колата,живея в Сини камъни , но се вижда деиствието,и моето мнение е,че Сливен доста живна в последните години. |
Аз съм "ЗА" ремонтите, но съм твърдо "ПРОТИВ" начина по който се правят .... как може тръбата за ВиК и за газоснабдяване да се положи в 1 легло в 1 изкоп ??? Незнам дали знаеш или си даваш сметка какво означава това ???
А това, че тези тръби са залепяни от 18 годишни манговци които за 1ви път виждат такава машина и нямат никаква квалификация ( изобщо не говоря за "необходимата" такава ), просто страх ме хваща, ама наистина. Мързи ме да цитирам закони които са нарушени понеже не са малко. Радвам се, че правят нещо, но начина по който го правят тръпки ме побиват. За пример ще кажа, че половината "спойки" на ВиК тръбите "гръмнаха" когато ги въведоха в експлоатация. Ами ако стане същото с газовите ???? _________________ Не ми обръщайте внимание според повечето от форума аз не съм фен а "семкаджия" !
|
|
Върнете се в началото |
|
|
brunetka
|
Mon Feb 02, 2009 3:37 pm |
|
|
ei moqta vila e to4no do pistata i tova 6te e golqm plus ako stane za6toto znaete li kolko mesta ima tam s kolko vili deto se vijda perfektno ot tam da se gledat gonkite na pistata i kato iskat da vzimat leti6teto da gi vzimat taka gradat ni 6te stane po naselen i 6te ima pove4e hora pove4e 4ujdenci i 6te ni se izdigne gradat.6te stane vtora sofiq.a tezii mesta i tezi vili 6te stanat zlatni i koito si kupi vila sega posle 6te i vzeme dosta pari 6tot 6te ima dosta hoteli i 6te iskat mestata ni.q si pomislete pak dali ne iskate da ni se razrastne grada i da se gordeem 4e sme rodeni v sliven.Здравей,и добре дошла в форума!Ще те помоля само пиши на кирилица!Писането на кирилица е едно от основните правила във форума! stefo_72 |
|
Върнете се в началото |
|
|
stefo_72 Global Mod
|
Mon Feb 02, 2009 3:56 pm |
|
|
ggeorgievv написа: | stefo_72 написа: | Това трябва да стане,и вярвам че ще се случи.Знам,че ще се намерят критикари,който не са си подавали носа от Сливен!Както и сега се намират(това не е по темата),за ремонтите които текът в Сливен,намирам ги за много правилни,нищо че си спуках спойлерите на колата,живея в Сини камъни , но се вижда деиствието,и моето мнение е,че Сливен доста живна в последните години. |
Аз съм "ЗА" ремонтите, но съм твърдо "ПРОТИВ" начина по който се правят .... как може тръбата за ВиК и за газоснабдяване да се положи в 1 легло в 1 изкоп ??? Незнам дали знаеш или си даваш сметка какво означава това ???
А това, че тези тръби са залепяни от 18 годишни манговци които за 1ви път виждат такава машина и нямат никаква квалификация ( изобщо не говоря за "необходимата" такава ), просто страх ме хваща, ама наистина. Мързи ме да цитирам закони които са нарушени понеже не са малко. Радвам се, че правят нещо, но начина по който го правят тръпки ме побиват. За пример ще кажа, че половината "спойки" на ВиК тръбите "гръмнаха" когато ги въведоха в експлоатация. Ами ако стане същото с газовите ???? | Закони няма смисъл да ми цитираш,мисля че съм ти казвал какво работя,незнаех че е така,акто ми го предстаяш.Проблема е ,че на всякаде е така яко пестене на материали и плащане на хора с клалификация. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Herzog
|
Sat Aug 08, 2009 3:52 pm |
|
|
Проекта засега е стопиран.....не се знае кога ще започнат постъпки за неговото реализиране |
|
Върнете се в началото |
|
|
buhata_prime Seducer
|
Sat Aug 08, 2009 7:38 pm |
|
|
Относно Бършен... Незнам колко е дълга точно пистата и колко е широка, но едно е факт - само една е!!! За да стане гражданско това летище, трябва да се изгради минимум още една писта, плюс стоянки за самолетите, а терминалите изобщо няма да споменавам... с една дума - АБСУРД! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
xanexia
|
|
Върнете се в началото |
|
|
xanexia