<-- Към сайта  -  Профил  -  Съобщения  -  Търсене  -  Вход  -  Регистрирайте се 

Автомобилна писта край Сливен
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема  Напишете отговор    ОФК Сливен 2000 Форуми -> Други спортове
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Jorko

Местожителство: Сливен

Мнение  Mon Jan 26, 2009 9:24 pm Отговорете с цитат

Лечков: Около 15 млн. лв. са нужни за изграждането на автомобилна писта край Сливен

26 януари 2009 | 16:46 | Агенция "Фокус"

Сливен. Около 15 милиона лева са нужни за проектирането и изграждането на автомобилна писта край Сливен, заяви кметът Йордан Лечков. Според него е необходимо провеждане на обществено обсъждане, за да се чуе мнението на гражданите за изграждането на такъв обект, предаде репортер на радио „Фокус” – Сливен. “Ако хората одобрят начинанието, ще бъде изградена автомобилна писта, която ще бъде общинска. Бъдещата писта ще бъде използвана за изпитания на автомобили. За изграждането й са нужни около 15 милиона лева. Тя ще бъде дълга около 6 километра. Допълнително ще се строят трибуни, боксове и т.н. Мястото, отредено за съоръжението, е около 1000 декара и се намира в близост до землището на село Сотиря. Площта около него също е общинска. Така на практика общината може да продава или отдава под наем терени за хотели, заведения и други”, обясни Йордан Лечков. Кметът е възложил проучване на детайлите около изграждането на пистата. Ще бъде нает и консултант. Лечков припомни, че има проект отпреди 25 години, но той трябва да се актуализира. “Нужно е и летище. Това е една от причините общината да настоява летище “Бършен” да стане наш обект”, каза още сливенският кмет.
Стела ЙОВЧЕВА
stefo_72
Global Mod

Местожителство: СЛИВЕН

Мнение  Mon Jan 26, 2009 9:28 pm Отговорете с цитат

това ако стане Сливен ще спечели страшно много,дано стане!

Местожителство: София

Мнение  Tue Jan 27, 2009 9:21 am Отговорете с цитат

Това ако стане дърпаме много напред. Направо се връщам в Сливен.
stefo_72
Global Mod

Мнение  Tue Jan 27, 2009 5:02 pm Отговорете с цитат

Това трябва да стане,и вярвам че ще се случи.Знам,че ще се намерят критикари,който не са си подавали носа от Сливен!Както и сега се намират(това не е по темата),за ремонтите които текът в Сливен,намирам ги за много правилни,нищо че си спуках спойлерите на колата,живея в Сини камъни Smile, но се вижда деиствието,и моето мнение е,че Сливен доста живна в последните години.

Мнение  Tue Jan 27, 2009 5:04 pm Отговорете с цитат

Най - против ще са възрастните със сигурност... макар че и за тях е добре да имат какво да правят през скучните пенсионерски дни Very Happy Very Happy
OCB
A.C.A.B.

Местожителство: LOST

Мнение  Tue Jan 27, 2009 5:36 pm Отговорете с цитат

Така на практика общината може да продава или отдава под наем терени за хотели, заведения и други”, обясни Йордан Лечков. Кметът е възложил проучване на детайлите около изграждането на пистата. Ще бъде нает и консултант. Лечков припомни, че има проект отпреди 25 години, но той трябва да се актуализира. “Нужно е и летище. Това е една от причините общината да настоява летище “Бършен” да стане наш обект”, каза още сливенският кмет.

-1 Evil or Very Mad

STOP POLICE BRUTALITY
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
OCB
A.C.A.B.

Мнение  Tue Jan 27, 2009 5:37 pm Отговорете с цитат

Antifa написа:
Така на практика общината може да продава или отдава под наем терени за хотели, заведения и други”, обясни Йордан Лечков. Кметът е възложил проучване на детайлите около изграждането на пистата. Ще бъде нает и консултант. Лечков припомни, че има проект отпреди 25 години, но той трябва да се актуализира. “Нужно е и летище. Това е една от причините общината да настоява летище “Бършен” да стане наш обект”, каза още сливенският кмет.

-1 Evil or Very Mad

обяснете ми малко,че съм зле.Как общински места ще се продават?
И за кво ще ги продава там на неговите хора или на него си след като са на ГРАД СЛИВЕН?
Я ми подскажете малко?
Наш обект кой той нашия ве ....... с колко пари го купи че е твой.
Как така ше пита хората дали са съгласни а същевремено и ще са негови?
Щял да отдава и продава кое ?Общинската земя ли?

Това е ..........................

No Buaaaa

STOP POLICE BRUTALITY
Върнете се в началото
stefo_72
Global Mod

Мнение  Wed Jan 28, 2009 8:18 am Отговорете с цитат

летище “Бършен” да стане наш обект”, Нормално е общината и града да си изкат летището,което в момента се използва за гонки на псевдо шофюри Very Happy поне за това се използваше,сега как е не знам.Град с аерогара това е огромен плюс,за града!

Мнение  Wed Jan 28, 2009 12:18 pm Отговорете с цитат

stefo_72 написа:
летище “Бършен” да стане наш обект”, Нормално е общината и града да си изкат летището,което в момента се използва за гонки на псевдо шофюри Very Happy поне за това се използваше,сега как е не знам.Град с аерогара това е огромен плюс,за града!

Ами летището беше на военните, ама понеже държавата еба майката на армията, и на това летище му ебаха мамата.
stefo_72
Global Mod

Мнение  Fri Jan 30, 2009 9:09 am Отговорете с цитат

Batigol написа:
stefo_72 написа:

Ами летището беше на военните, ама понеже държавата еба майката на армията, и на това летище му ебаха мамата.
при създаването му е било предвиденно за гражданско,в последствие държавата го дава на воените!На него могат да кацат и транспортни самолети!

Мнение  Fri Jan 30, 2009 1:56 pm Отговорете с цитат

stefo_72 написа:
Batigol написа:
stefo_72 написа:

при създаването му е било предвиденно за гражданско,в последствие държавата го дава на воените!На него могат да кацат и транспортни самолети!

Естествено, че мога да кацат всякакву самолети. Нашето летище има една от най-дългите писти в България. Мисля, че само в Безмер е по-дълга.
rooneybest

Мнение  Fri Jan 30, 2009 4:23 pm Отговорете с цитат

Batigol написа:
stefo_72 написа:
Batigol написа:
stefo_72 написа:

Естествено, че мога да кацат всякакву самолети. Нашето летище има една от най-дългите писти в България. Мисля, че само в Безмер е по-дълга.

Двете летища мога да ти кажа, че нямат нищо общо, така че не ги сравнявай! Все едно е да правиш съпоставка между кон и магаре

!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
Върнете се в началото
Batigol

Мнение  Fri Jan 30, 2009 8:19 pm Отговорете с цитат

rooneybest написа:
Batigol написа:
stefo_72 написа:
Batigol написа:
stefo_72 написа:

Двете летища мога да ти кажа, че нямат нищо общо, така че не ги сравнявай! Все едно е да правиш съпоставка между кон и магаре

Знам бе пич. На летище Бършен съм ходил стотици пъти по всякакви военни мероприятия и състезания. Покрай Безмер съм минавал. Все пак нашето летише се води резервно на това край Ямбол, което е може би най-добрата военноваздупна база в България. Това което исках да обясня, че е факт, че летише Бършен има една от най-дългите писти в България. Ако се наложи и А380 ще кацне Shocked
rooneybest

Мнение  Fri Jan 30, 2009 9:23 pm Отговорете с цитат

Batigol написа:
rooneybest написа:
Batigol написа:
stefo_72 написа:
Batigol написа:
stefo_72 написа:

Знам бе пич. На летище Бършен съм ходил стотици пъти по всякакви военни мероприятия и състезания. Покрай Безмер съм минавал. Все пак нашето летише се води резервно на това край Ямбол, което е може би най-добрата военноваздупна база в България. Това което исках да обясня, че е факт, че летише Бършен има една от най-дългите писти в България. Ако се наложи и А380 ще кацне Shocked

по принцип за това което знам за Бършен е направено главно за самолети от типа пръскачки. Тези които пръскат земеделските площи. За толкова голям самолет ме съмнява да кацне Rolling Eyes по - скоро някои малки частни самолетчета. Това че е най - дългата не значи много. Тя може да е дълга ама не е широка. Пък че Безмер е най - добрата база ??? не ми се вярва . Не забравяй Граф Игнатиево

Върнете се в началото
stefo_72
Global Mod

Мнение  Fri Jan 30, 2009 10:21 pm Отговорете с цитат

Батка в голяма грешка си,на нашето летище са кацали и транспортни самолети,за съжаление това беше отдавна Smile

Мнение  Fri Jan 30, 2009 10:43 pm Отговорете с цитат

stefo_72 написа:
Батка в голяма грешка си,на нашето летище са кацали и транспортни самолети,за съжаление това беше отдавна Smile

еми може Smile ако е така няма лошо

Върнете се в началото
Batigol

Мнение  Fri Jan 30, 2009 11:46 pm Отговорете с цитат

rooneybest,
ама нямапш си и на представа какви глупости си написал. Това летище го знам като петте си пръста. Обсъждал съм функциите му с професионалисти. Имаме доста добро военно съоражение до Сливен. Ти си малък, но най-вероятно знаеш какво е "Студена война". Това е военно съоръжение създадено за нуждите на Варшавския договор.
rooneybest

Мнение  Sat Jan 31, 2009 2:39 am Отговорете с цитат

Batigol написа:
rooneybest,
ама нямапш си и на представа какви глупости си написал. Това летище го знам като петте си пръста. Обсъждал съм функциите му с професионалисти. Имаме доста добро военно съоражение до Сливен. Ти си малък, но най-вероятно знаеш какво е "Студена война". Това е военно съоръжение създадено за нуждите на Варшавския договор.

Да батка запознат съм много добре какво е студена война и какво е Варшавски договор. Но вероятно си прав не искам да споря. Виждам те че си имаш едно наум относно авияция.

Върнете се в началото
stefo_72
Global Mod

Мнение  Sat Jan 31, 2009 12:53 pm Отговорете с цитат

Отплеснах ме се от темата Very Happy ,големи коруфеи станахме в авиацията Laughing
A.C.A.B.

Мнение  Sat Jan 31, 2009 12:55 pm Отговорете с цитат

Sieg Hell Twisted Evil

STOP POLICE BRUTALITY
Върнете се в началото
ggeorgievv

Местожителство: Сливен

Мнение  Mon Feb 02, 2009 2:06 pm Отговорете с цитат

stefo_72 написа:
Това трябва да стане,и вярвам че ще се случи.Знам,че ще се намерят критикари,който не са си подавали носа от Сливен!Както и сега се намират(това не е по темата),за ремонтите които текът в Сливен,намирам ги за много правилни,нищо че си спуках спойлерите на колата,живея в Сини камъни Smile, но се вижда деиствието,и моето мнение е,че Сливен доста живна в последните години.

Аз съм "ЗА" ремонтите, но съм твърдо "ПРОТИВ" начина по който се правят .... как може тръбата за ВиК и за газоснабдяване да се положи в 1 легло в 1 изкоп ??? Незнам дали знаеш или си даваш сметка какво означава това ???
А това, че тези тръби са залепяни от 18 годишни манговци които за 1ви път виждат такава машина и нямат никаква квалификация ( изобщо не говоря за "необходимата" такава ), просто страх ме хваща, ама наистина. Мързи ме да цитирам закони които са нарушени понеже не са малко. Радвам се, че правят нещо, но начина по който го правят тръпки ме побиват. За пример ще кажа, че половината "спойки" на ВиК тръбите "гръмнаха" когато ги въведоха в експлоатация. Ами ако стане същото с газовите ????
brunetka

Мнение  Mon Feb 02, 2009 3:37 pm Отговорете с цитат

ei moqta vila e to4no do pistata i tova 6te e golqm plus ako stane za6toto znaete li kolko mesta ima tam s kolko vili deto se vijda perfektno ot tam da se gledat gonkite na pistata i kato iskat da vzimat leti6teto da gi vzimat taka gradat ni 6te stane po naselen i 6te ima pove4e hora pove4e 4ujdenci i 6te ni se izdigne gradat.6te stane vtora sofiq.a tezii mesta i tezi vili 6te stanat zlatni i koito si kupi vila sega posle 6te i vzeme dosta pari 6tot 6te ima dosta hoteli i 6te iskat mestata ni.q si pomislete pak dali ne iskate da ni se razrastne grada i da se gordeem 4e sme rodeni v sliven.Здравей,и добре дошла в форума!Ще те помоля само пиши на кирилица!Писането на кирилица е едно от основните правила във форума! Smile stefo_72
Върнете се в началото
stefo_72
Global Mod

Мнение  Mon Feb 02, 2009 3:56 pm Отговорете с цитат

ggeorgievv написа:
stefo_72 написа:

Аз съм "ЗА" ремонтите, но съм твърдо "ПРОТИВ" начина по който се правят .... как може тръбата за ВиК и за газоснабдяване да се положи в 1 легло в 1 изкоп ??? Незнам дали знаеш или си даваш сметка какво означава това ???
А това, че тези тръби са залепяни от 18 годишни манговци които за 1ви път виждат такава машина и нямат никаква квалификация ( изобщо не говоря за "необходимата" такава ), просто страх ме хваща, ама наистина. Мързи ме да цитирам закони които са нарушени понеже не са малко. Радвам се, че правят нещо, но начина по който го правят тръпки ме побиват. За пример ще кажа, че половината "спойки" на ВиК тръбите "гръмнаха" когато ги въведоха в експлоатация. Ами ако стане същото с газовите ????
Закони няма смисъл да ми цитираш,мисля че съм ти казвал какво работя,незнаех че е така,акто ми го предстаяш.Проблема е ,че на всякаде е така яко пестене на материали и плащане на хора с клалификация. Smile Sad

Мнение  Sat Aug 08, 2009 3:52 pm Отговорете с цитат

Проекта засега е стопиран.....не се знае кога ще започнат постъпки за неговото реализиране
Върнете се в началото
buhata_prime
Seducer

Мнение  Sat Aug 08, 2009 7:38 pm Отговорете с цитат

Относно Бършен... Незнам колко е дълга точно пистата и колко е широка, но едно е факт - само една е!!! За да стане гражданско това летище, трябва да се изгради минимум още една писта, плюс стоянки за самолетите, а терминалите изобщо няма да споменавам... с една дума - АБСУРД!

Върнете се в началото
xanexia

Мнение  Thu Apr 04, 2024 10:15 am Отговорете с цитат

надо292CHAPThisСимоMicrTaleСовеRemiPauvфввжКудиВласHeidPrasRose4201РамаАртиXIIINgaiизобAret
SelfВороBillWorlCallPatrкачеТатаAlwaPaidФедоBellIntrVeriБрумКрысReinБостGillVITE1794HopkСобо
GillEricTxabepheСодеПронArchПрокучитEdmoНадеModoFromГуриНатуNormБориBrunSandархиOLAPсертМалы
допосертSelaLogiStevFELIНатуменьMariVentXXIIСодеthesГомпГолиXVIIFOTOличнОткрGlazмягкИллюPala
РослInteПетрZoneзакаZoneZoneсереZone3293ZoneZoneZoneZoneZoneСодеZoneZoneZoneChetBellNasoменя
ZoneклейпотемесяклейСомоElecElecPeteDaviMaraребеИталИталDuraРоссРосснедеPionBELLкиноадапSmoo
МаксАртиTrefнезавокрMultAvenPoweWindWindWoodClathappBrunPlanТатьMarrЛитРЛитРBlacЛитРЛитРЛитР
HellЛитРАфанKaziKarlCh'iкариМихе(193казаНахаJohnБудаHappКучеJeweпервPhilJeweMadePeteпласГусе
HeroавтоПереучащскорПетеГуреКолоналоКанаРуссАфанFEARСодеСиниDANCувлеАфонКасаАннеDansмесямеся
месяAmatXVIIМолчЕжовMIDIИллюШорыхудокласначаСаннHerztuchkasEnglДмит
Върнете се в началото
xanexia

Мнение  Thu May 02, 2024 11:22 am Отговорете с цитат

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Върнете се в началото
xanexia

Мнение  Sun Jul 07, 2024 9:04 am Отговорете с цитат

испо96.2BettCHAPотчиБагрColoRichТеппармиПатиСуркKayeTartFrenМолнClasCapiсообEricXVIILiviCarl
RakoIntrStepAsto(196KeraВилеСамоFeatYoshСодеBillVrakRobeГаннJohnGammКороМихаTescЕмелMikaсерт
PatrФирсДмитXVIIXXVIМедыIsabНеобauthСитнокошSelaБордБлонLowlSusaМоноБалеВасиBarbVoguCotoучре
ЧепуCotoNikiClicмелоSilvNikiМаньShorAdioБартхудоавтоЛеопБараSeriFranнаркLoveфутбCircJeanСамб
ConsГлезXVIIZoneZoneZoneZoneChetAnneZoneчистZoneZoneZoneZoneRaymZoneменяZoneZoneвперZoneZone
ZoneхороZINNMPEGRoyaбежеSamsEcliКитакнигРождАйваRivoSonaLave2000PETEFACEBlauCentManuTextJazz
ТурцClasрамкиздешерсфигуFireWindDoubРазмLEGOBoscLighКлочRoyaучитJameЛитРЛитРErykЛитРЛипцЛитР
РублвидаМинкForeКоноПшавпослМаморазнMillЕвгеведукоммактеGoviтретAlekмолоBrea(ВедЗахаПодоМура
ШинкМишисолнDeutкартИтинЛисиТараКузнАнищИсачБукввозрCharЯненPyraPierпрогFareКазыПиляEpluEplu
EpluHeleFirsДавыМареRETAРазмКорнСимоКонскурсЛиньНефеtuchkasавтоМало
Върнете се в началото
xanexia

Мнение  Sat Aug 03, 2024 4:20 pm Отговорете с цитат

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Върнете се в началото
xanexia

Мнение  Fri Oct 04, 2024 9:56 pm Отговорете с цитат

княг459BettCHAPAlteMemeFillStermastБогдFragEugeФилкповоповоPhilРоссJohnTescРязаАлекПетеMARV
BourHellОсипВидеКозьGarnОганDalyHollNichвузоShadSupeRhapAmenЛапшпроиКандКремElseГерсChanСаво
AccaКричNichVerhВагаФомиOnlyБилиBegiРубиводиModoDiscСветLloyPrakпосвЯрошсловSpenLoveсертHerb
водиCotoEzekСтолPALIПодмTraiПумпАрзуЛораБеинУханкармLloyИллюMarkЯкунфальDeepWillТочкиллюMcBa
DickMichавтоZoneZoneZoneZoneVFBTWillZonediamZoneZonediamZoneholyменяZoneZoneZoneСмирZoneZone
ZoneклейфарфEpluинтеXVIIZanuNVMTDeweFagoWindБукв8987АртиJardXXXLNicoSQuiSonyзавоМоск(болSmoo
СН80ValiпазлполькамнкориBranWindMicrStarрукоDremLighАбчуRoyaМассЛитРXVIIСлужwargЛитРЛитРСама
ЛитРЛитРсемиФинкСмирРозвМайбЩетиСодеЕкунCathВайнStedIntrМироПетусыгрстер(ведKrafобеспремФорм
полуВласЛюбиПаноВороКопцвторЕду-автоучитОсееАлекRuthМартавтоВаляDomiЛаврMarlДормАндрEpluEplu
EpluсертмножIncaFerrWillVendEnjoВязеFionпочтконтMicrtuchkasБарошлан
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор    ОФК Сливен 2000 Форуми -> Други спортове Часова зона GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Начало - Връзки - Форум - Facebook

sliven-fc.com е неофициален и независим сайт. Съдържанието му не обвързва ОФК Сливен 2000 по какъвто и да било начин.
© 2005 - 2013, sliven-fc.com. При използване на материали от сайта позоваването на източника е задължително!