Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Jorko

|
Wed Apr 15, 2009 9:13 pm |
|
|
marto135 написа: | ПП: 2-рия гол - Центриране топката се удари в горната греда падна на гол линията и вратаря я фана ама му се удари у ръцете и гол  |
Да не е вардил Ямука  _________________ МАЧКАЙ СЛИВЕН !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivan_dimitrov

|
Wed Apr 15, 2009 9:14 pm |
|
|
marto135 написа: | ivan_dimitrov написа: | Колко процента владение беше на единия и на другия?  |
Е ся ? Ако искате и видео запис от мача или направо на Сашо Диков да го пратя а ? |
Ще има здрави дискусии! ПМГ са продали мача сигурно  _________________ САМО СЛИВЕН ОЛЕ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Wed Apr 15, 2009 9:21 pm |
|
|
Jorko написа: | marto135 написа: | ПП: 2-рия гол - Центриране топката се удари в горната греда падна на гол линията и вратаря я фана ама му се удари у ръцете и гол  |
Да не е вардил Ямука  |
Не беше той ...... детето му беше  _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Wed Apr 15, 2009 9:21 pm |
|
|
ivan_dimitrov написа: | marto135 написа: | ivan_dimitrov написа: | Колко процента владение беше на единия и на другия?  |
Е ся ? Ако искате и видео запис от мача или направо на Сашо Диков да го пратя а ? |
Ще има здрави дискусии! ПМГ са продали мача сигурно  |
Да и за десерт реваха накрая  _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jorko

|
Wed Apr 15, 2009 9:26 pm |
|
|
marto135 написа: | ivan_dimitrov написа: | marto135 написа: | ivan_dimitrov написа: | Колко процента владение беше на единия и на другия?  |
Да и за десерт реваха накрая  |
То ще е за заблуда  _________________ МАЧКАЙ СЛИВЕН !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto135

|
Wed Apr 15, 2009 9:27 pm |
|
|
Jorko написа: | marto135 написа: | ivan_dimitrov написа: | marto135 написа: | ivan_dimitrov написа: | Колко процента владение беше на единия и на другия?  |
Да и за десерт реваха накрая  |
То ще е за заблуда  |
Той Диков ше прецени по процента вода в сълзите  _________________ В спорта наречен "Футбол" се играе на голове. Отборът, който вкара повече печели, независимо как е станало това. Всичко друго е без значение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
silniq

|
Thu Apr 16, 2009 10:26 am |
|
|
Ние паднахме от 3 с 1-2  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Thu Apr 16, 2009 11:56 am |
|
|
marto135 написа: | от механото от 11 човека имаше 2 бели Иначе играчите си викаха по между си Меси и Роналдо Общо зето ги смачкаха той вратаря на механото си почиваше и имаше една сериозна топка която излизаше в аут ама той я изкара в корнер за по интересно Първото полувреме изцяло се ръководеше от механото . И гола падна след като беше изведен нападателя на механото (БЯЛ) и изпревари вратаря излъга го и вкара . Началото на второто ПМГ малко живнаха ама общо зето до там и после мача стана скучен със много грешки до 2-рия гол( който не ммога да си спомня как го вкараха ) и 3-ия гол накрая шут вратаря направи много добро спасяване но тя падна на главата на един от механо и той на празна допълни . И общо зето Нигерия - ПМГ 3:0
Стига ли  |
Ами нормално. Те Механото са имали биологичеко оръжие. Ти подушвал ли си потен мангал?  _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alonso_kihana

|
Thu Apr 16, 2009 1:55 pm |
|
|
Batigol написа: | marto135 написа: | от механото от 11 човека имаше 2 бели Иначе играчите си викаха по между си Меси и Роналдо Общо зето ги смачкаха той вратаря на механото си почиваше и имаше една сериозна топка която излизаше в аут ама той я изкара в корнер за по интересно Първото полувреме изцяло се ръководеше от механото . И гола падна след като беше изведен нападателя на механото (БЯЛ) и изпревари вратаря излъга го и вкара . Началото на второто ПМГ малко живнаха ама общо зето до там и после мача стана скучен със много грешки до 2-рия гол( който не ммога да си спомня как го вкараха ) и 3-ия гол накрая шут вратаря направи много добро спасяване но тя падна на главата на един от механо и той на празна допълни . И общо зето Нигерия - ПМГ 3:0
Стига ли  |
Ами нормално. Те Механото са имали биологичеко оръжие. Ти подушвал ли си потен мангал?  |
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Teac

|
Thu Apr 16, 2009 2:04 pm |
|
|
Batigol обиждаш даскалото ми  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Thu Apr 16, 2009 4:30 pm |
|
|
Teac написа: | Batigol обиждаш даскалото ми  |
Ама твоето даскало бие с биологично оръжие бившето мое.
Нищо лично  _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Teac

|
Thu Apr 16, 2009 6:07 pm |
|
|
Batigol написа: | Teac написа: | Batigol обиждаш даскалото ми  |
Нищо лично  |
Споко братле Бъзикам се,ако имаше начин някои да го гръмне с 1 RPG щях дори и да го почерпа  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Thu Apr 16, 2009 6:23 pm |
|
|
Teac написа: | Batigol написа: | Teac написа: | Batigol обиждаш даскалото ми  |
Нищо лично  |
Споко братле Бъзикам се,ако имаше начин някои да го гръмне с 1 RPG щях дори и да го почерпа  |
Е, недей сега ве, дасколото си ще гърмиш. Не за друго, ама живея на 3-4 минути пеш от Механото и нали се сещаш  _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Teac

|
Thu Apr 16, 2009 6:32 pm |
|
|
Хахах ако чуеш гърмеж бягай надалеч  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Batigol

|
Thu Apr 16, 2009 7:01 pm |
|
|
Аз там живея само по коледа и Великден. И чат пат по време на отпуски и такива неща. Ама нашите ще ми кажат, ако чуят нещо  _________________ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Teac

|
Thu Apr 16, 2009 7:02 pm |
|
|
Хах айде,че много флууд стана в събота ще се видим на мача  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
schhh
|
Wed Feb 03, 2010 9:47 pm |
|
|
тая година ще се състои ли такава ситуация или няма да позволят да изядем хляба на Шампионската лига  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stallion

|
Wed Feb 03, 2010 9:52 pm |
|
|
Еее ще има естествено, но още не му е дошло времето. Другата седмица започват турнирите по волейбол и баскетбол, а до футбола има повече от месец. Аз се чудя къде ще се играе, защото военния стадион на нищо не прилича и все пак няма къде другаде да е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hackerlandiq

|
Wed Feb 03, 2010 9:59 pm |
|
|
Амии първоо не виждам защо в поделението да не се построи нещо..аз живея точно до него и всеки ден виждам 1 и също..1 багер разнася купчини пръст от 1 място на друго..второ - това определено е перфектно място да се построят жилища и какво ли още не.. Трето (относно автора) - до колкото знам март месец ще се проведът турнирите по футбол..натоварен е графика, вчера започна турнира по баскетбол (основни училища) Сигурно ще е на военния стадион, миналата година се затъваше до ушите в калта но въпреки това там се игра.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stallion

|
Wed Feb 03, 2010 10:03 pm |
|
|
hackerlandiq написа: | Амии първоо не виждам защо в поделението да не се построи нещо..аз живея точно до него и всеки ден виждам 1 и също.. |
В поделението има 100 пъти по-добро игрище, със същите размери, и е много по-добре поддържано. Там обаче не може да се влезе току-така. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hackerlandiq

|
Wed Feb 03, 2010 10:06 pm |
|
|
stallion написа: | hackerlandiq написа: | Амии първоо не виждам защо в поделението да не се построи нещо..аз живея точно до него и всеки ден виждам 1 и също.. |
В поделението има 100 пъти по-добро игрище, със същите размери, и е много по-добре поддържано. Там обаче не може да се влезе току-така. |
Мм определено..влизал съм 1 път и то благодарение на това че бях с военен.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|